Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tele2 policijai un ugunsdzēsējiem sola "meteorīta" akcijas nerīkot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Tu mani arī pametīsi, ne tikai Tele2? Nebiedē tā ... sirds stājas.
Āpsis
Ā
Pats jau galīgi sadalījies.
@
@
Ugunsdzēsēji tagad ķers baudu, ar garu ķeksi velkot no upēm ārā slīkoņus pussadalīšanās stadijā. Un nejutīsies ne pārstrādājušies, ne kā citādi vīlušies profesijā, dzīvē un līdzpilsoņos. Cirks Muļķu zemē turpinās. Uz visa fona skatoties, šī akcija vai jezga ap to palīdz novērst uzmanību no daudzām jo daudzām citām lietām. Un prese tajā iesaistās ar MILZĪGU kaifu.
Āpsis
Ā
Tie jampampiņi ir aizmirsuši par publiku. Es pametu šo dumjo kantori. Gan tādām firmām kā T2 gan vīzdegunīgajiem reklamētājiem būtu jāpazūd no Latvijas.
ьььь
ь
;-)
z
z
P.S. tūlīt pēc notikušā mana attieksme bija diegzan neitrāla. Piereibās to jampampiņu augstprātīgā passlavināšanās un centieni iegalvot, ka visi, kuri nav par šo " joku" absolūtā sajūsmā ir skauģi, vai stulbeņi. Un vēl, ikviena policista vai ugunsdzeseja darbu vērtēju daudz augstāk, kā šo reklāmas ģēniju ķēmošanos.
z
z
a man nekādu turpinājumu nemaz negribās. :)) Šermuļi skrien padomājot par nākošo šo reklāmas guru jociņu. Diemžēl neko citu, kā to ko augstāk Petričeks aprakstījis, iedomāties nevaru. Āaa,vēl varētu bulciņu mešanas sacensības sarīkot, apliet ar ielu skalojamajām mašīnām garāmgājējus vai ko tamlīdzīgu "princeššovu" un pirdienjoku paaudzes stilā.
astro
a
"Audzinaataja, mees vairaak taa nedariisim...". Nu gatavais beernudaarzs! Briidii kad tur paraadiijaas VUGD un policija, tele2 grandiozaa marketinga ideja tika "norakta" tajaa pashaa bedree. Tikai brashajiem "spechukiem" tas pieleca paaraak leni. Ir skaidrs, ka vini negaidiija tik zibeniigu zinju izplatiishanos pa visu pasauli. Pavisam noteikti tas sajauca ruupiigi izliktaas kaartis. Nu ko, ar vislielaako interesi gaidu apsoliito turpinaajumu, ja taads vispaar ir:-)
dabasdraugs
d
Nu jā, par Lennebergas Emīlu jau arī viņa māte teica, ka viņš taču divreiz vienu un to pašu nedarbu nedarīs (kad tēvs tam solīja par kaut ko sadot, lai otrreiz neko tādu nesastrādā..) :))))
Petričeks
P
bez meteorīta tak vēl var 1000+1 stulbu joku izdomāt... jūrā ieskaloti cilvēki, dzīvsudraba noplūde maģistrālajā ūdensvadā, "mīnēta" lidosta utt.
Juris
J
Nu šī ņemšanās un skaidrošanās ar policiju un ugunsdzēsējiem ir ar mērķi pēc iespējas ilgāk noturēt ziņu "gaisa". Primitīvs PR un nekāda patiesuma šajos paziņojumos un nožēlos nav. Welcome to the PR circus! Vislabākais, ko var darīt ir nerunāt un nepievērst uzmanību
A
A
Sitīs logus ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas