Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Televīzijas cīnās par KHL spēļu tiešraidēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Junikorns
J
Cilvēku tukšpaurībai nav robežu. Ko tu pats darītu bez tiem zviedru kredītiem, a? Nebrīnos, ka skrēji uz banku un ķēri uz nebēdu, nemaz nedomājot, kā pēc tam atdosi. Viasat zviedru vai ne zviedru, bet bildi rāda kvalitatīvu un kanālus piedāvā interesantus, neko vairāk man arī nevajag. Gada maksu man piedāvāja mazāku, kad zvanīju, tad nu maksāju 7 ls mēnesī.
SOS
S
NEKAD NESKATĪŠOS ZVIEDRU PEDERASTU KANĀLU VIASAT !!! IR TIK VIEGLI KĀ PIEZVANĪT ...... ATCERATIES ZVIEDRU BANKU SAUKĻUS
džordžs
d
piekrītu pilnībā. ja grib labas sporta pārraides, ir jāmaksā. pa ltv7 jau nekā jēdzīga no sporta nemaz nerāda, jo nevar atļauties.
Vinnijs P.
V
Normāliem sporta faniem jau sen ir VSB, jo, lai nu kāds ir Viasats, bet sporta pakete viņiem ir ļoti laba- viasat hockey, viasat golf, VSB un parastais Viasat sport. Arī Gulbja spēles rādīja.
dezis
d
Pilnībā atbalstu to, ka sportam ir jāiet pa sporta kanāliem, nevis sabiedriskajiem tv! Vienīgais izņēmums- Olimpiskās spēles ka starptautisks pasākums visas pasaules mērogā. Pa VSB Dinamo spēles pilnīgi citā kvalitātē raida- nav reklāmu, komentētāji runā saprotoši un nekliedz nevietā kā cien. A. Kreipāns, pēcspēles sporta studija ar Puči un Skudru- ļoti laba.
viašrots
v
..kā bijušais Viassat ''vergs'' kurš tika no tā beidzot vaļā..un jau labu laiku skatos Lattelekom...esmu ĻOTI apmierināts!!!..cik zinu visi mani paziņas ATTEIKUŠIES no viassata!!!
ha......ha....
h
Pasarg dievs sasaistīties ar VIASSAT!!!!!!!!!!!!!!Neiesaku NEVIENAM!!!!!!!!!..ļoti ''lecīgs'' un iedomīgs kantorelis!!!..kad nodevu tās kartiņas bija pat rindā jāstāv..lai nodotu!!!..
!
!
Neinteresē krievu gāzes adatas līgas epopejas.
cangals
c
Ziepēs to Viašrotu!!! F1 jau aizvāca uz TV3, bet kur tagad ir??? F1 jau šogad varēs redzēt neliela daļa no LV iedzīvotājiem!!! Tagad to pašu grib izdarīt ar Dinamo!!! Nedrīkst to pieļaut!!! Lai TV3 paliek ar filmām un visādiem dejotājiem un ziepju operām!!!
abet
a
TV3 don't cares par auditorijas lielumu. Pierādījums: vispopulārakais pasaulē regulārais čempionāts (F1) aizvākts uz VSB. Pa nakti TV3 gan sola rādīt atkārtojumu, bet kam pie vella vajadzīgs atkārtotais sports? un vēl naktī uz pirmdienu? Šie maitas vnk grib dabūt vairāk klientu savam satelīta komplektam, jo tur drakoniski līgumi - tev jadod viņiem piekļuve savam bankas kontam, lai šie regulāri atvilktu naudu pat ja tavs teļuks, kaķis un tu pats sen miruši.
op
o
KHL ir nospļauties par auditoriju - tas ir biznesa projekts un pareizi dara. KHL galvenais par iespējami lielāku naudu notirgot tiesības, par auditoriju ir jārūpējas pašām TV,
who cares
w
"Un beigās vēl izrādīsies, ka rādīs tai sporta kanālā, tad vispār - figu..." === Tas ir neizdevīgi gan KHL, gan viasat/tv3. Auditorijas lielums ģenerē reklāmas ieņēmumus, iespēja ka VIASAT to jebkad nodrošinās, ir ļoti maza.
who cares
w
Domāju, ka 1) drīzāk runa tomēr būs par KHL iekš TV3 (un VSB), un 2) TV3 arī ir tajā "paketē". LTV par īpaši nekritisku LTC afēras atbalstīšanu vajag "pa ribām". Šī būtu ideāla mācība.
op
o
Hmmm, man ar VIASAT nav bijis nekādu problēmu! Atšķirībā no Baltkom vai IZZI, par Lattelecom nemāku spriest. Par sportu - normālā pasaulē, sports ir maksas produkts. ASV vai Kanādā, NHL vai NBA ir pieejams tikai un vienīgi maksas kanālos. Tur klubi & līga to saprot, ka tiek iekasēta nauda par translāciju tiesībām + klubiem izdevīgāk, ka tie, kuri negrib maksāt par TV, nāk uz arēnu un tērē naudu - ēdiens, dzēriens, suvenīri, tur, kas nonāk kluba kasē.
777
7
nu jā, tā jau es arī domāju - nav jau skaidrības, vai rādītu TV3. Tikai nepatīk, ka viņi te baigi saka, ka redz viņi te vienīgie bezmaz palikuši analogajā - tas jau tik un tā ir tikai uz īsu laiku vēl, kad sezona nebūs. Un beigās vēl izrādīsies, ka rādīs tai sporta kanālā, tad vispār - figu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas