Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tēva dienu drīzumā varētu iekļaut atzīmējamo dienu sarakstā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
Es ari par Tetu dienu. Varbut dazhiem tad ari pieleks, ka vinu loma berna dzivee ir tikpat nozimiga ka mammai. Dazhu tevu-kretinu del nevar atnemt sveetkus citiem. Tad jau tikpat labi varettu arii protesteet pret Mamindienu, jo redz ir jau tadas, kuras savu bernu pec dzimsanas miskastee atstaaj...
Liene
L
Vinam gan uz sejas vienkarshi DURACKIJE OCHKI... Izskatas pec netradicionalo lietu milotaja.
PILNAI LAIMEI
P
nāktos savus strēbienus pietaupīt, lai neakarīgi no pilnas laimes pilnā ģimenē, vēl arī domātu, kas turklāt nemaz netraucē PILNAI LAIMEI.
PILNA LAIME
P
teic, ka ir gan.
Gunita
G
Cien, PILNĀ LAIME , mana pelēkā viela saka, ka jūs savā dzīvē PILNU LAIMI PILNĀ ĢIMENĒ piedzīvojis neesat. Izsaku dziļu līdzjūtību visās jomā :(
PILNAI LAIMEI
P
Pirms dod savas relaksācijas rekomendācijas, iemācies lasīt ne tikai ar acīm, bet iesaistot procesā arī pelēko vielu.
Gunita
G
Eh, jūs!Dvēselē nabagie, publiski paziņot,ka tēvs ir nulle, spēj vienīgi pilnīgi degradēti indivīdi. Tēvs un Māte ir kā viens veselums, jo, ko spēj sniegt māte, nespēj tēvs un otrādi. Freids arī bija tikai cilvēks, viņš kļūdījās, ka sievietes visu mūžu dzīvo ar kastrācijas kompleksu,viņš daudzos savos apgalvojumos pārsteidzās. Bet, jūs, mīļie, man žēl, tik daudzi bārenīši... ai, ai labāk ejiet vēl kādu lapu sagrābiet, izlādējaties!
ululiņš
u
Tu esi augusi bērnu namā vai, labākajā gadījumā, nepilnā ģimemē. Neesmu pārliecināts, ka ar to jālielas. Bet kļūdās arī psihologi, un neviens no viņiem nav uztverams kā augstākā un neapstrīdamā patiesība.
lasītāja
l
Palasiet psihologus (Freids, Eivorta, Štīmerlings u.c.) un Jūs sapratīsiet, ka tēva loma cilvēka personības attīstībā tiešām nav nekāda būtiskā. Protams, izņemot tos gadījumus, kad tēvs veic vai nu emocionālu vai fizisku vardarbību. Tad bērna personība tiek negatīvi ietekmēta.
PILNAI LAIMEI
P
Tu, grēcīgā avs, - tēvs nekādu lomu nespēlē, kā varbūt Jūs, iespējams, māte. Tēvam sava loma nav jāspēlē. Un tieši šajā aspektā Baštikam ir izmežģītas smadzenes.
Gunita
G
Ārprāc! Lasu un šausminos, kas notiek ar mūsu sabiedrību. Vai tiešām Jūs visus ir audzinājuši kaut kādi nezvēri? Tēvs mūsu dzīvē spēlē tikpat svarīgu lomu kā māte.
PILNAI LAIMEI
P
Mani valdzina ministra Baštika unisex brilles.
PILNAI LAIMEI
P
Pareizāk - PĀRDOMU laiks.
PILNAI LAIMEI
P
Paldies. Vai 5 mēneši ir aprēķināti kā BĢLMNZGD patērētais laiks šī fenomena iedibināšanai Latvijas apdzīvotāju virsapziņas dzīlēs?
džordžija
d
Zvirbulēn, Ģimenes diena jau itin kā ir - 15. maijs. Tas, protams, jauki. Lai jau būtu arī Tēva. Tikai fons šādiem paziņojumiem vienkārši, Taviem vārdiem runājot, drūms: drūmi notikumi + drūma BĢLM bezdarbība. Un Baštiks uz šā fona izskatās drūmi ar savu "un tagad par priecīgo".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas