Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tēvam par dēla sišanu piemēro piespiedu darbu un kompensāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tas
t
lai tiesneša dēls vai meita pasūta savu papiņu tālu tālu. Kāpēc no pusaudža nepiedzina kompensāciju par vecāku pazemošanu - bērnam ir jāklausa vecāki. lai gudrais tiesnesis pasaka priekš kam ir vecāki - lai dotu bērnam naudu, tīrītu bērna dzīvesvietu un rūpētos par dzīvesviet vai arī vecākiem ir kādas tiesības!
Samuels
S
Protams, ka bērnus nedrīkst sist, arī tādus kam jau 15 gadi. Tomēr man interesē, kas to tēvu tā saniknoja? Vai kāds tur alkoholu vai narkotikas lietojis bija? Vai runa bija par naudas vai mantas lietām? Vai kāds no viņiem iepriekš sodīts? Un kāpēc tiesa nepiespieda kaut kādu ģimenes terapiju? No raksta sanāk, ka nikns vīrietis gribēja visādā veidā pazemot un apbižot savu mazo enģelīti, vai tā bīja?
nu ko
n
pats taadu urlu uztaisiija
Ty
T
Tādus TĒVIŅUS ar cāļa smadzenēm, kurš citu cilvēku klātbūtnē pazemo savu dēlu toč vajadzētu kārtīgi atspārdīt! Galīgi degradējies!
Juris
J
Droši vien spriedumu vajadzētu pārsūdzēt, lai šo "tētuku" sodītu nopietnāk ...
Tevam
T
Weniger Wirtschaft 2009-2010 am Deutschland von Raivo Pommer Wenn weniger hergestellt wird, gibt es auch weniger Transporte. Aus der nächsten Kammer entweicht die Luft, das Transportgewerbe ist getroffen. 5000 Unternehmen könnten 2009 nicht überleben, 40 000 Arbeitsplätze wegfallen, wird befürchtet. 35 000 bis 70 000 Lastwagen werden weniger über die Straßen rollen. Weniger Aufträge, weniger Produktion – das bedeutet weniger Verkehr zwischen den Werken, zwischen Lieferanten und Kunden, zwischen In- und Ausland. Wenn Mobilität ein sicherer Indikator für eine prosperierende Wirtschaft ist, dann bedeutet Schrumpfen vielerorts Stillstand – im wahrsten Sinne des Wortes.
Ja na
J
Baigais vārgulis,ka nevar aizmukt no saniknota tēva?Valstī plaukst un zeļ maucība.Par ģimeni nestāv pat Ģimenes ministrija.Kad kāds jāsoda,tad visi gudri.To puišeli sen jau jāsēdina kolonijā--vai drīkst neklausīt tēvu.Vai Baštika 'Bībele to pieļauj?
kosmodejanska
k
Vācija savus izlaistos dēlus sūta uz Sibīriju.Par katru izlaideni jaunvecāks saņem 5400 ls mēnesī no Vācijas valsts.Vai par mūsējiem arī kāds taisās maksāt ?Ja jau jauneklis laidās no miesīgā tēva,tad jau šis zināja par ko.Varbūt puišelis bija pielavījies pie tēva jaunās beibes,kura noteikti bija dēla vecumā.Tad jau tās nav tēva un dēla attiecības,bet divu konkurējošu tēviņu sadursme.Tā jau pavisam cita lieta.
soc
s
un piespiedu ārstēšanos šim indivīdam nepiesprieda?
k1
k
Bērnus sist nedrīkst!
!
!
Kalvītis? Izklausās pēc viņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas