Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Tēvzemieši" un "Visu Latvijai!" piketēs pret pretimnākšanu ārvalstu investoriem

Apvienība Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (TB/LNNK) un partija Visu Latvijai! pēc nedēļas, 4.martā, pie Saeimas rīko piketu, protestējot pret grozījumiem Imigrācijas likumā, kas ārvalstu investoriem dod lielākas iespējas saņemt Latvijas termiņuzturēšanās atļauju.

Saeima šajā dienā grozījumus plāno skatīt galīgajā lasījumā, bet abi politiskie spēki ir pārliecināti, ka šādu grozījumu būtība ir Latvijas īpašumu "mērķtiecīga izpārdošana ārzemniekiem, iegūstot jaunu, pārsvarā krieviski runājošu imigrācijas vilni". Uz argumentiem, ka šādā veidā tiks sildīta Latvijas ekonomika, pauž pārliecību, ka patiesībā izmaiņas likumā nozīmētu mākslīgu nekustamā īpašuma cenu kāpināšanu, kas var novest pie jaunām ekonomiskām grūtībām. "Izdevīgi tas ir tikai nekustamo īpašumu spekulantiem un izteikti prokrieviskiem spēkiem," secina abu politisko spēku pārstāvji.

Paziņojumā presei norādīts, ka, aizbildinoties ar ekonomikas sildīšanu, iespējams veikt "neatgriezenisku kaitējumu Latvijas valsts un latviešu tautas nākotnei". Politiskie spēki aicina iesaistīties arī citas organizācijas.

Pikets sāksies plkst.8.30.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas