Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

The Economist pauž bažas par Saskaņas centra ietekmes pieaugumu Latvijas medijos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Es tāda ķēma impotenta žurnālistikā,kā Gailītis ,vietā pieņemtu V.Andrejevu vai O.Ignatjevu.Tiem bija gan viedoklis,gan sajēga šai jomā.TV-5 ļooti daudz zaudēja izmetot šos talantīgos žurnālistus no kanāla.ES viņu dēļ skatījos TV-5.Tagad tas ir pretīgs lielkrievu neofašistu kanāliņš,kura VIENĪGĀIS uzdevums apriet valsti kura dod jumtu un kurā šie rējēji ne slikti dzīvo.Tas pats Krievijas Putins tādus "dekabristus"fiksi nomočītu SARTJIROS. Daudze un NDK Saeimā tērēs naudu un laiku ar lupu pētot ko apēda Strīķe Viņķeļu godos,bet to KO REJ TV-5 ,kādus ļaužus intervē,kādus jautājumus uzdod,mati ceļas stāvus,JO no 100.p.Satversmē tas ir ĻOOTI tālu,jo tā nav taisnība,BET ĻOOTI LIELI MELI un PRETVALSTISKA propoganda,pat VALSTS PAMATU GRAUŠANA. Ne velti "LA"ir lasītākā avīze Latv ijā! Neba es abonēšu "Telegrāfu"vai ""Čas" Par TV tas pats,ja man ir impotenta latviešu TV ,es skatos Eiropu,Diskaveri vai Animal planet utt. Ja latvieti nepārkrievoja 50 okupācijas gadi,tad ar šodienas izvēlēm ,ir jābūt superkosmopolītam,MERKANTĪLAM,lai tagad pārkrievotos!
korumpēta žurnālistika
k
Latvijas medijos ir 3 lielas ietekmes - ZZS, Vienotība un SC. Katrs no šiem politiskajiem spēkiem tieši vai pastarpināti noteica ģenerālo līniju savam mēdiju lokam. Šobrīd (jāteic gan, ka ar lielu novēlošanos) vienu zvērinātu Jaunā laika mēdiju ir nopirkusi apvienībai "Par labu Latviju" pietuvināta persona, bet ar vienu mediju Latviju neiekarot.
vuarzazi
v
SC pret sievietèm : neviena deputàte.
deokupācija
d
Britu žurnālam beidzot būtu jāsaprot, ka Rietumu veicinātā kolonistu naturalizācija Latvijā gluži vienkārši noved pie Putina Krievijas ietekmes pieguma NATO dalībvalstī.
hm?
h
taāīsti; kaut kada; vaij (!!!) ----------------------- Un kāpēc "Dienas" portāla apmeklētājiem ir jālasa tavi kropļotā latviešu valodā rakstītie komentāri?
jo
j
Es taāīsti nesaprotu kapēc man jāklausās LTV1 kaut kada kodis vaij kodēja lauzītā latviešu valoda? Kāpēc ne latgaļu vaij ventiņu?Es patiesi labāk dzirdētu ventiņus vai latgaļus....
Что, вам не нравится, что русских журналистов увольняют? Ну, так и берите их к себе на работу в латышские СМИ. Но вы ведь этого делать не собираетесь. Ну, так и нечего лить крокодиловы слёзы.
diena
d
Bet kā citādi tiks vaļā no 3 jūras oligarha varas........
@
@
"Sabiedrības domas aptaujas liecina, ka tā ir populārākā partija Latvijā," raksta The Economist." Ne tuvu. Tiesa, JL dara daudz ko, lai veicinatu SC iesolosanu varas koridoros ar komunistu slotu. Muziga opozicija, kas turklat caur visadiem Kravcoviem un citiem ieverojami un strauji RADIKALIZEJAS.
Trahtenbergs
T
kaada starpiiba kam , mums visa televiizija pilna krievu kanaaliem , aviizes krievu un smagos noziegumos apsuudzeetaa kontrolee, kas tur vainiigs ka latviešiem prese neinteresee , bet televiizijaa ir vecie čekas braaļi taadi kaa Kleckins

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas