Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Tiekoties ar Dombrovski, Soross interesējies par konsolidācijas pieredzi un vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Soross gan brīnītos,ja zinātu kā ti
S
Latvijas ļautiņi te vārās,par goda prātu un Pastaro tiesu aizmirstot. Velti, nav vietas,kur no Tās aizmukt !
Vārds
V
Kas/Ko/ Pastalniekus tiesās?
  • 0
  • 0
Viss!!!
V
Viss! Par "Zaļo zemnieku savienību"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jā,
J
par "" Zaļo zemnieku savienību" ar sarkanu Lembergu un Brigmani priekšgalā !
  • 1
  • 0
jautājums
j
Sens latviešu ticējums...Jā Valdis tiekās ar Sorosu...Tā no amata nost! Re, Zatlers tikās un vairs nav prezidents. Tad jau arī Dombrovskim vairs nespīd būt par premjeru. Nū... ...Valžiem Soross trakāk kā melns kaķis...Nav uz laba zīme!
jautājums
j
Tiem, kas daudz piesauc Anģļu tiesu, bieži iznāk vilties. Arī ticējums... bet Sorosam arī ir bijusi darīšana ar Angļu tiesu, un vŗl ar Franču tiesu un ļoti daudzām Azijas reģiona tiesām.... Noteikti ieteica Dombrovskim budžeta ienākumus palielināt valstij pārņemot narkotiku tirzniecību. Īpaši skolās...Savā grāmatā Soross šo ideju ārkārtīgi promotēja.
  • 0
  • 0
Vēl viens
V
latviešu ticējums - to, kurš bieži piesauc Sorosu, angļu tiesa ņem aiz pautiem (sāpīgi). Laba zīme.
  • 5
  • 0
bew
b
Kopš kura laika Dombrovskis kļuvis par ASV premjeru.Virsrakstā tā ir uzrakstīts,.melns uz balta.Vai ne tā.?
nv
n
Soross interesējās par pieredzi budžeta konsolidācijā... pie Dombrovska... nu nesmīdiniet mani! miljarderis Soross, kurš noteikti labāk par Dombrovski zina kā taisīt naudu... vēl viens pierādījums tam, kas finansē visu šo vienotības bardaku un kas nosaka mūziku valstī. Kādi bauri dzīvo Latvijā, ja vēl balso par šiem kretīniem...
xxx
x
Jā, tā ir taisnība, ka Vienotība darbojas Sorosa interesēs. Bet kā tieši šīs Sorosa intereses kaitē Latvijai, kamēr Šlesers par sviestmaizi atdod Latvijas īpašumus kaut kādiem Igoriem Krutojiem un citiem miljonāriem.
Vita
V
Beidziet te murgot! Vai tad Dombrovskim nevajadzēja (nedrīkstēja?) atbildēt uz jautājumiem?
Q
Q
Kāpēc Valdm būtu jātiekas ar Sorosu? Lai atbildētu uz viņa jautājuumiem? Kas viņš tāds Latvijai? Ai, lai jau, t;āpat samelos, kā to darīja visai tautai -;)
  • 0
  • 0
piķis
p
atvainojos dīvainis izteicās 18:50
antisavoks
a
sorry mārim krūmiņam..es to komentu veltīju tipam ar iesauku "pilsonis"..bet nonāca dīvainā kārtā mana atbilde pie cita komenta
antisavoks
a
sorry Mārim Krūmiņam..mans teksts bija domāts padomju cilvēkam ar iesauku "pilsonis"
vgyyh
v
Clear Picture 07.08.2011 16:19 Ziņot! Sorosa jautājums bijis par Saeimas vēlēšanām un iespējām, ka nākamajā Saeimā (Latvijas) oligarhu iespējas būs mazākas, uz ko Dombrovskis norādījis, ka tas ir viens no galvenajiem diskusiju tematiem Latvijā un viens no iemesliem, kāpēc prezidents arī ierosinājis Saeimas atlaišanu. Secinājums: Nebalsot par "Vienotību" un ZRP, jo nostājoties pret mūsu pašu Oligarhiem, viņi nostājas svešzemju Oligahu pusē.
KJKJ
K
es arī par SC 07.08.2011 19:21 Ziņot! es gan balsošu par saskaņas Centru....kaut kāda cerība uz jauniem politiķiem,kas ienāks tomēr ir....un arī partijas uzstādījumi mani apmierina....jo par ko tad vēl balsot?....par tiem iepriekšējiem seskiem,kas pie siles jau atsēdējuši,neko labu tautas labā nav darījuši,bet tagad raujās atkal ar populismu un karina makaronus pie ausīm lētticīgiem vēlētājiem es vairāk nevēlos vēlēt...
melnā Berta
m
Izskatas, ka komentētāju galviņās vē joprojam ir smagas sekas no KP ieskalojumiem.
Māris Krūmiņš
M
Kaut kā maz komentāru šādai tēmai. Nu, kur ir visi paranoiķi - Kučinskis and Co? Vai tad te nebūtu jāiekopē kāds links uz NRA, kur kāda tante būs redzējusi, kā Dombrovskim zem galda biksēs Soross ieliek ēģiptiešu papirusa rulli ar masonu slepenajām zīmēm, kā pārdot Valsts mežus? M? Vai arī vēl nav pilnmēness vai arī ir tabletes iedzertas, ko dakteris izrakstīja?
Pilsonis
P
Man kā Latvijas pilsonim ir kauns un pretīgi pazemojoši, ka visi redzamākie mūsu politiķi skrien bučot kājas Sorosam. FUI!!!
Paskat
P
tas viltus KLM tik stulbs, ka to vien spēj kā tikai pārdrukāt svešus komentārus ! Klausies, klaun, vai nevari pats ko izdomāt?
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas