Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tiesa ierosina lietu Lemberga prasībā pret trim prokuroriem un uzņēmēju Gulbi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šķēle
š
lembis novelk laiku, jo par vienu liecinieku jau mazāk viņa procesā.Kas sagaida pārējos?
monta
m
nu sakiet ko gribiet - zhetons Lembergam un advokatu komandai - prieks skatiities kaa stradaa. Nevis par musu nodoklu maksaataju algu uzturēti un it kaa musu intereses (valsts) aizstāvoši zaļknābji prokurori - kas vel sataisa shmuces - nu ja vajag to Lembergu notiesāt - nu lai Generalprokuratura tad izvelas visspeciigakos (ja vien protams tie arii nau nopirkti utt) un lai man ka nodoklu maksaatajai nav kauns, ka valsts intereses aizstav smurguli, un ja godiigi, tad shajaa gadijuma es noverteju un cienu, ka Lembergs ar precizi izveletiem lidzekliem, speciigu aizstavibu - nu un nevar vinu notiesat. Un ta tas bus kamer mums prokurori bus tadi lohi
maya
m
Ja lasītu uzmanīgi un ar izpratni, tad izlasītu, ka šī ir JAUNA civillieta. Esošo krimināl- neviens nav apturējis ne līdz kādam tur oktobrim. Vismaz pagaidām.
.
.
Vai Tavas smadzenes sakusušas cukura glazūrā?
cukurgailītis
c
Nu,nav man mīļš Lembergs,bet priecājos,ka kāds tai dusošai princesei Maizītim,sāk mācīt Ģenerālprokurora darbu.Ja mums būtu jēdzīgs Ģenerālprokurors,tad mums to miljardu tērētāju KNAB nemaz nevajadzētu.Nevainības prezumcija Maizītim ir sveša lieta--gadiem deputāti tiek zākāti par zagļiem,bet Maizītis pat acis nepakustina.Man domāt,ka Maizītim sen vajadzēja uzrādīt apsūdzības Saeimas deputātiem par zagšanu.Ja viņš to nespēja,tad,apsūdzības bija jāuzrāda apmelotājiem.Izskatās,ka Maizītim vienīgā problēma ir saprast no cik miljonu kukuļa viņam būs tiesības izmainīt savu uzvārdu.PS.Kaut gan es esmu dzirdējusi,ka tieši Lembergs uzsāka to modi apgānīt viņam neklausīgos deputātus par zagļiem.Lemberg,man šķiet ,ja Prokuratūra neņemtu kukuļus,tad visi Latvijas lielzagļi sēdētu Lukss cietuma kamerās.Arī tu.
ticiet
t
gan Lembergam, kurš teica, ka ļoti vēlētos tiesu ātrāk ! Tagad vilcinās lietas iztiesāšanu pēc būtības, jo viņam vnk bail...
mērglis
m
Lembis ar savu advokaatu konsiiliju pareizi izštukojuši , tiesa labi nolikta uz oktobri , ceriibaa ka uz smago noziegumu apsuudziibas uztureetaaji prokuroori tiks atstaadinaati , lai noliktu citus , tiem buutu jaaiepaziistas ar 150 seejumos apsuudziibu, tur jau atkal buutu jaaatliek tiesa teju uz gadu , izskataas ka Huutes rotaļas vilksies gadiem , seriaala galu daudziem iespeejams nesagaidiit...
Oldmarka
O
Ka tik Lembim beigās neiznāk kā žīdam Šeilokam Venēcijā.
Žanis
Ž
Interesanti, kas šīs lietas apstākļos varētu izmainīties līdz oktobra otrajai pusei, kad beidzot (varbūt!) notiks tiesas sēde?! Visdrīzāk taču nekas! Kad paaugstināja tiesnešu algas līdz 1000 un vairāk latiem un viņiem piešķīra amata ķēdes un mantijas, apgalvoja, ka vairs nebūšot rindas uz pareizo spriedumu taisīšanu. Viens no diviem - vai nu rindas saglabājušās, vai arī rinda radīta īpaši Lemberga kunga sūdzības izskatīšanai!
Ans
A
Borovkovu, vajaga iesaistīt ,afēru lietu Šķetināšanā, jo viņam ir pieredze no krievu laikiem,kad viņš bija tajā tiesnešu grupā, kuri,centās,mēģinaja,atšketināt milzīgi ,plašo,apjomīgo,kukuļo šanaS,NAUDAS ATMAZGĀŠANU...UZBEKIJĀ !!!!
Ans
A
ees jau to saakumee teic ,ka šamais, mazaiš ventiņ,krāpnek un blēd, lemb...tiesē taiss netaad vie,kumēdiņ..!!! kammta višš uspirk,jēm...7-iņ aistāv advookat.... šitamais,špicbuk too zinn labb,ka par naud,kaut zagt....vaar,briesm liet pastrādeet,sastrāadet !!!!
coment
c
TEĀTRIS TAS VISS
Arcix10
A
Ceru, ka Lembergam veiksies tā pat kā blondajai Jaunalksnei, piedzenot piķi par pļāpu izplatīšanu. Izplatītāji no darba ārā u.t.t.
par Jēkabsoni
p
Par Jēkabsoni cilvēki runā brīnumu lietas. kā viņa vēl nav blakus Tālerei un Poļikarpovai?
par Latgales priekšp. tiesu
p
Arī bijusī tieslietu ministre Ingrīda Labucka (Blonska meita) ir bijuši Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesnese.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas