Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tiesa piespriež sešu gadu cietumsodu viltus gaišreģei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ta lūk
t
Par maz tai draņķei 6 gadi. Man viņa vairāk reiz piesējās. Pretīga bāba. No manis viņa protams neko nedabūja, jo ātri atšifrēju vinu jau pirmaja reizē . Arī man viņa ātri bēra vārdus kā pupas un teica ,ka dēls miršot. Pēc tam diņģējās -vai tad es kaut piecīti neiedošot ,lai viņa no nāves paglābtiu manu dēlu . Pasūtīju viņu uz vienu vietu. Nākošreiz kad šī nāca klāt, jau pazinu viņu un krietni izsmēju. Viņai uznāca histērija un viņa sāka mēdīties. Kada tur "būrēja"! Prasta bāba krāpniece. Tur stulbam jābūt ,lai tādai kaut ko maksātu. Bet par to solīto dēla navi - lai tagad viņa pati nosprāgst cietumā
ululiņš
u
Neesmu jurists, nezinu, bet vai tā nav nelegāla nodarbošanās ar hipnozi? Vai par to nav atsevišķs pants? To gan varētu būt grūti pierādīt.
lauķe
l
Par šo nelietīgo krāpnieci runājot - par maz ir tādām ar 6 gadiem, jo šī tauta nelabojas! Nu atsēdēs, bet kad iznāks turpinās, jo reti kāds čigāns ir ar mieru strādāt godīgu darbu, ja var krāpties!
o
o
Latvijā "krievs" un "'čigāns" ir lamuvārdi...laikam. Nekad neesmu sapratusi, kāpēc šiem kabina vis kaut ko klāt. Kaut vai, krieviski runājošs cilvēks. Tas vispār ir varen smieklīgi.
anuka
a
ļoti labs jautājums par to noziedznieku izraidīšanu, tikai uzreiz rodas nākamais jautājums - uz kurieni lai tad viņus izraida? viņiem jau nav valsts piederības. Krievijas pilsoņus varētu mierīgi izraidīt, bet tos alienus - ja nu vienīgi kosmosā izšaut :)
K
K
Kaut kas Latvijas tiesu sistēmā tomēr nav kārtībā ar to samērīgumu.
I.
I
"viltus gaišreģe" :D ir arī tāds statuss kā "daļēji korumpēts"?..
tumšreģis
t
6 gadi - precīzi, kā ES paredzēju...
Antons
A
Bet tos sešus gadus viņa sev neparedzēja - he, un vēl gaišreģe saucas!
Papildjautājumi žurnālistam
P
Varbūt tāpēc, ka ja tiks ziņots par noziedznieku tautību, apstiprināsies vispārzināmais fakts, ka 75-80% noziedznieki Latvijā ir krievi, un krieviem tas nepatiks? Un kādēļ nepilsoņi, kas Latvijā pastrādājuši smagus noziedzniekus, tāpat kā jebkuri citi ārzemnieki/bezvalstnieki, pēc soda izciešanas netiek izraidīti no Latvijas (tāpat kā to dara jebkura cita sevi cienoša Eiropas valsts)? Kādēļ mūsu sabiedrībai viņi jāpacieš mūsu vidū?
Viesulis
V
Kādēļ tai raganai nav mantas konfiskācijas? Un kad policija beidzot sāks rīkoties pret čigānu darbībām Rīgas centrā!?
Bo
B
Izdzesiet to "čigānu tautību" tūlīt!
Bo
B
Es to pat nepamanīju, jo izlasīju rakstu pavirši. Tik tiešam, DIENA, kaunieties! Cik var uzstājīgi norādīt tautību, tiklīdz zaglis ir čigāns? Kāpēc nekad nerakstat "aizturēts latviešu tautības zaglis"? Tas ir tīrs rasisms!
karoga iznicinātājiem nosac
k
bet gaišreģim 6 gadus, nu tikai latvijā. izrādās ka tauta ir ievelējusi psrs samaitātus politiķus.
vēl 1 jautājums
v
kāpēc vispār ir vārds "tautības" ? kāpēc nav vienkārši čigāns un krievs? neviens nesaka - latviešu tautības sieviete, bet vienkārši - latviete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas