Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tiesa pilnībā attaisno bijušo KNAB darbinieku Bodi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reālists
R
No visas sirds novēlu nonākt KNAB un prokuratūras rokās un tad tu pats uz savas ādas pārliecināsies par to, ka tev var celt nepamatotu apsūdzību, sagrozīt faktus, izplatīt par tevi presē melus. Paldies Dievam, ka ir atlikuši vēl daži tiesneši, kuri uzdrošinās būt taisnīgi, godprātīgi un attaisno nepamatoti apsūdzētos. Aivars nav visspēcīgs un nevar neko nodrošināt. Padomā par sevi, neviens nav nodrošināts pret patvaļu. Neaizmirsti, ko otram vēl, tas pašam tiek.
hmmzzz
h
vai shitais ir tais puisis, kas rokasgraamatas daudzkaarteejajaas telefonu sarunu izdrukaas starp Aivarinju un Loskutovu no Aivarinja puses tika raksturots kaa ljoti labs kontakts? bet kursh darba laikaa bija salietojies narkotikas taa, ka bija sadevis iekshaas paaris KNAB darbiniekiem, visaadi slikti izrunaajies un kopumaa uztaisijis lielu traci? ja taa, lielisks kontakts, lielisks darbinieks ;) kuram Aivarinjsh, shkjiet, saorganizeejis nu juridisko aizsardziibu ;)
dd
d
Par valsts noslēpumu 2.pants. Valsts noslēpuma jēdziens (1) Valsts noslēpums ir tāda militāra, politiska, ekonomiska, zinātniska, tehniska vai cita rakstura informācija, kura iekļauta Ministru kabineta apstiprinātā sarakstā un kuras nozaudēšana vai nelikumīga izpaušana var nodarīt kaitējumu valsts drošībai, ekonomiskajām vai politiskajām interesēm. (2) Valsts noslēpuma subjekti ir valsts institūcijas, to amatpersonas un darbinieki, kā arī citas personas, kuras sakarā ar amata (dienesta) vai darba pienākumu veikšanu rada, iegūst, uzglabā vai izmanto valsts noslēpuma objektus. (3) Valsts noslēpuma objekts ir informācija (ziņa, ziņu kopums) jebkurā tehniski iespējamā tās fiksēšanas veidā, kura saskaņā ar šo likumu ir atzīta vai var tikt atzīta par valsts noslēpumu, kā arī materiāls objekts, priekšmets, viela vai elektromagnētiskais lauks, kas ietver, uzglabā, uzkrāj vai atspoguļo informāciju, kura likumā noteiktajā kārtībā atzīta par valsts noslēpumu. (4) Valsts noslēpuma statuss pilnībā attiecināms uz Ziemeļatlantijas līguma organizācijas, Eiropas Savienības, ārvalstu un starptautisko organizāciju un to institūciju klasificēto informāciju, un šīs informācijas aizsardzība nodrošināma atbilstoši tās klasifikācijas pakāpei, ja citos normatīvajos aktos nav noteikts citādi. Krimināllikums 329.pants. Neizpaužamu ziņu izpaušana Par neizpaužamu ziņu, kas nav valsts noslēpums, izpaušanu, ja to izdarījusi valsts amatpersona, kas par ziņu neizpaušanu bijusi brīdināta vai kas saskaņā ar likumu ir atbildīga par ziņu glabāšanu, — soda ar arestu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz divdesmit minimālajām mēnešalgām. NU KAUT KĀ NAV VIENS UN TAS PATS, BET TĀ NAV KĻŪDA, TĀ IR ĻAUNPRĀTĪBA NO PROKURATŪRAS PUSES
Dzens
D
Neaspriecajies par ātru. Vēl jau viss var mainīties.
dzeris
d
Varētu būt nākamais KNAB vadītājs.
Johaidī
J
Protams, ka valsts. Ja parēķinām, ka kā laikam nodaļas vadītājam viņam alga bija oi, oi, tad tas uz kādām 60 štukām no 2007.gada varētu trāpīt!
regress
r
Kurš maksās tiesāšanās izdevumus? kurš apmaksās Bodem piespiedu darba kavējumus?
baumas
b
Šitādus džekus tādas pagrimušas partijas kādas ir PLL sastāvā bīda pie varas. Pameklējiet baumas "ilmars bode kompromat" googlē.
dzinchis
d
HA- ha -ha.Vai tiešām cilvēki pat tagad nesapratīs,ka mēs sitam pušu visas banānu valstis.Uz priekšu-par labu ''latviju''/nav pat vērts rakstīt vārdu ''Latvija'' ar lielo burtu/.
NI
N
Beidzot! Paldies Dievam!
Johaidī
J
Nu bet apsūdzība bija acīm redzami "aiz matiem pavilkta". To neredzēt varēja tikai galīgs diletants. Tāpēc arī šis ir loģisks iznākums. Būs ļoti interesanti iepazīties ar tiesas motivāciju. Dažreiz arī taisnība uzvar.
aivars
a
tas mūsu cilvēks !
gio
g
Tiesāšana kā ķēķis turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas