Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Tiesa pirmdien skatīs Godmaņa avārijas krimināllietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vernons
V
Velos tikai vienu, lai ikviens satiksmes negadījums tiktu izskatīts, par pamatu ņemot trīs ceļu satiksmes Noteikumu punktus, 4., 6. un 10., tad nevienam un nekad nekādi strīdi neradīsies. Nevarēs no konteksta izraut kādu punktu un piekarināt birku nevainīgam. Saskaņā ar CSN 10. punktu, katram uz ceļa ir jārīkojas "TĀ", lai tādas avārijas un situācijas nebūtu. Godmaņa šoferis ir 100% vainīgs avārijas izraisīšanā. Mikroautobusa vadītājam bija, ir un būs tiesības paļauties, ka arī citi satiksmes dalībnieki garantēs drošību (6.)! Nevajag šajā Valstī veidot dubultu morāli, tad viss būs labi.
janka
j
Parex bankas šefs, nopircis par mūsu naudu žīdiem un sev banku, tagad Jevrosojuzā saņem nieka 27 000 jevro mazu aldziņu, vēl nevar nomierināties, grib no mums vēl dabūt kādu miljardu kompensācijā.
Janis
J
es domāju, ka tauta labprāt pa latam samestu šī "labvīra" kapu vainagam! tik daudz laba darījis, lai iznīcinātu latviešus...
Ēriks
Ē
Pavēršot diskusiju prātīgākā virzienā, vai nevajadzētu pārskatīt vai vispār un kādos apstākļos premjera u.c. valdības pārstāvju mašīnas drīkst pārkāpt CSN. Saprotu, ka varētu būt kas ārkārtējs, bet bieži ir tāda sajūta, ka viņi savādāk nebrauc, kā tireoties ar ieslēgtām bākugunīm, kas tomēr rada padraudējumu citiem. Reizēm kāds šo kārtību aizstāvot saka, ka lai izvairītos no potenciāla atentāta, bet diez vai sabidrības apdraudējums ir pieļaujams, ja nav akūti draudi. Galu galā, nevienu valstsvīru neesmu nošāvuši, bet vismaz viens miris satiksmes negadījumā pārgalvīgās braukšanas dēļ, Godmanis cietis, kā ar citiem, nezinu. Vai reālāis apdraudējums pašiem ministriem u.c. nav krietni lielāks par iedomāto slepkavu apdraudējumu?
Z
Z
Godmani aiz restēm! Un Godmaņa krutos šoferus - aiz restēm! Nav ko melot - skaņu signālu ieslēdza TIKAI pēc sadursmes.
.....
.
Ljoti aktuaalii. Tiesas straadaa ar lielaam pauzeem.
un kad skatīs godmaņa lietu par negodprātīgu un valstij kaitniecisku rīcību parex glābšanas lietā?
pilsonis
p
Nu ko var ņemties? Skaidrs, ka negadījums. Kurš tad gribēja tam Godmanim sliktu? Cilvēks ir izveseļojies, un labi, ka tā. Kāpēc pārslogot tiesas ar neauglīgiem procesiem?
Oskars
O
Cikos GODMANI PAKĀRS gribu redzēt TIEŠRAIDĒ ??????!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas