Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tiesas materiāli atklāj Latvijas Kuģniecības īpašniekus; Lembergs bijis patiesā labuma guvējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vinnijs
v
Ak, šī nesodāmības apziņa un negausība! Ūdens jau līdz kaklam, bet tā gribas vēl pabūt arī premjeram! Cerams, ka tiesnešiem uz salas roka netrīcēs un beidzot tas zobens kritīs.
Students .
S
Kā vārdā šogad martā traģiski gāja bojā - tika nogrūsts no 5.stāva starp kāpņu margām Latvijas kuģniecības (LK) darbinieks Vents Kodols??? Kodols Lielbritānijas tiesā pārstāvēja LK par 40 miljonu ASV dolāru pazušanu no Latvijas Kuģniecības. Šajā krimināllietā tika apsūdzētas tādas personas kā Godinovs, Stepanovs un Akmens... AS Latvijas Kuģniecība pilnvarotais pārstāvis liela mēroga krāpšanas krimināllietas izmeklēšanā Venta Kodola pamatpienākumi bija AS Latvijas Kuģniecība interešu pārstāvība kriminālprocesā par vairāku 10-tu miljonu ASV dolāru izkrāpšanu no uzņēmuma 2003.-2005.gadā un tiesvedības nodrošināšana no AS Latvijas Kuģniecība piederošo vientipa kuģa kompāniju puses par zaudējumu piedziņu Apvienotajā Karalistē, informē Kuģniecība.
KLM
K
tā jau domāju - tieši šajā rajonā savu karjeru sāka arī Dižais beigto ēzeļu ausu solītājs...labs cilvēks, cienījams....
A.B.
A
Negribu salīdzināt Lembergu ar Al Kaponi, ļoti dažādi cilvēki,tikai gribēju teikt ka caur nodokļiem var tikt klāt pat tādiem vīriem.Tāpat gribētos zināt vai Stepanovs,Skoks un tie citi tranzītbiznesa šefi atzīst savus īpašumus un maksā nodokļus? Man pie kājas kam kas pieder,bet lai samaksā nodokļus!
!
!
Fionas vārdā nosauktā, ārzonkarogotā rajona.
KLM
K
..ar piebildi, ka Šreks dzīvos ilgi un laimīgi. .................................................. .............................................. Vecums nāk virsū, piedodiet - aizmirsu - kura Latvijas rajona kompartijas 1. sekretārs bija biedrs Šreks? Brigmanis (biedrs) bija Saldus rajona 1. Šreks, ah,atkal sajaucu - 1.Kompartijas sekretārs, bet Šreks kura rajona?
KLM
K
ASV savā laikā Al Kaponi iesēdināja tieši par nodokļu nemaksāšanu... ........................................... ............................................................ .................... Par Al Kaponi Jums taisnība, iesēdināja, bet tomēr - salīdzināt Al Kaponi ar Lembergu nav prāta darbs, jo Al Kapone tik vien cienīgs, kā pasniegt Lembergam krāšņu ziedu buķeti pirms katras tiesas sēdes, ne vairāk....
A.B.
A
Interesanti vai Lemberga amatpersonas deklarācija šie īpašumi un gūtie ienākumi ir kaut pieminēti? Un kaut santīms nodokļos samaksāts? ASV savā laikā Al Kaponi iesēdināja tieši par nodokļu nemaksāšanu...Tas pats par Šķēli.
!
!
Jūs jau atceraties ... laikā, kad Latvijas celtniekiem trūkst darba, ministrija ļauj celt objektu ārvalstu militārajiem celtniekiem. Laikā, kad Latvijas mediķiem klājas plānāk, Lembergs dodas uz Vāciju nepatriotiski algot citu valstu speciālistus. Tāds ir tas viņa runu sausais atlikums, gan par kartupeļiem, ko uz augstceltnes jumta audzēs Roze, gan par Brigmaņa uzvaru pār tukšu vārdu plūdiem, gan par viņu Latvijas nākotnē, ar piebildi, ka Šreks dzīvos ilgi un laimīgi. Stils izkopts, ja kas.
KLM
K
Zemnieks- kompartijietis sāk trakot? .................................................... ....................... Ne vairāk kā laikos, kad ar putām uz lūpām pierādīja komunisma drīzu uzvaru visā pasaulē...Latviju ieskaitot !
!
!
"Tie ir meli, ko Londonas tiesā pauž tā saucamie šakāļi, lai noslēptos aiz manas muguras," tā A. Lembergs" Vispār tā ir necieņa pret Londonas tiesu. Zemnieks-kompartijietis sāk trakot?
edgars
e
Tie ir meli, ko Londonas tiesā pauž tā saucamie šakāļi, lai noslēptos aiz manas muguras," tā A. Lembergs, kārtējo reizi uzsverot, ka nav ne labuma guvējs, ne īpašnieks un ka "nevienā uzņēmumā no manis smakas nav". +++ Nabga godprātīgais Lembis - apkārt vieni vienīgi šakāļi...Ne tikai Vienotībā, bet arī Londonā
X+Y
X
Kāds pārsteigums! Neticami, ka godīgais ZZS saimnieks un premjera kandidāts tā rīkojies? Kas to būtu domājis?
AD
A
"...kā tas nākas, ka tieši tuvojoties vēlēšanām...uzpeld dokumenti par 'patiesajiem labuma guvējiem ..." ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------- Man gan ir vienalga, KAD uzpeld dokumenti. Man šķiet, ka GALVENAIS ir, lai tie būtu PATIESI. Tev ne?
Ventspils Muļļa
V
beidzot to karaatavu putnu varbuut iespundees ...Ventspilsveeleešanu iecirkņos speeciigi jaapaarbauda vai nenotiek kraapšana , tam jau netruuks liidzekļu to noorganizeešanai , Kubulu pagastaa tas viegli izdevaas , lembem iespeeju vairaak...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas