Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Tiesības kļūdīties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu nu
n
es pārstāju sašust par valdību un analizēt viņu kļūdas, kas ir liktenīgas priekš Latvijas, jo sapratu ka valdība darbojas perfekti, mērķtiecīgi un skaidri apzinās savu darbu, tās nav kļūdas, bet saskaņota rīcība. Vienīgi tā nav Latvijas valdība, tā ir Som-zviedru, amerikāņu un Krievijas valdība, kas perfekti aizstāv savu tautu intereses. Tā kā nav ilūziju par godīgu vai ne biznesu, vietējais biznes tiek likvidēts ...
cerība
c
Vai tiešām Zanderam nav naudas, lai aizietu pie kārtīga friziera? Izskatās pēc bomža...
Zinis
Z
Dabūt finansējumu idejai bez nodrošinājuma ir diezgan neiespējami. Līdzarko uzņēmējs kas garantē bankai ar savu īpašumu neveiksmes gadijumā ir nolemts arī personīgajam bankrotam. Līdzarko iespējamība ka tas startēs ar citu inovatīvu un varbūt pat dzīvotspējīgu ideju ir maziespējams. Līdzarto, lai dabūtu finansējumu ir jāshēmo vai ideja jāpārdod, kas jebkādas jaunas idejas iniciatoru bez shēmošanas pieredzes un vēlmes ideju pārdot, iznīdē jau pašā saknē.
wala
w
Arī pirms S&P eksistēja avīzes, valsts reģistri utml. Tā kā statistiku savākt nav liela problēma un arī attiecīgus secinājumus izdarīt !!!
...
.
Pie šitādiem nodokļiem, valdības attieksmes, naudas izgāšanas mazaktuālajiem projektiem, savējo iebīdīšana, bet ATDEVE valsts infrastruktūras yzlabošanā nekāda - nu, kāda te var būt griba baigi darboties un lielo uzņēmējdarbību bīdīt. Tiem, kam mātes filiāles ārzemēs, tiem vieglāk. Kaut tie paši zemnieki. Lietuvā tos daudz atbalsta ar dotācijām un ko tur vēl. Tāpēc jau viņu produkcija lētāka te, latvieši daudz pērk leišu ražojumus, un naudiņa aiziet tu-tū uz Lietuvu atpakaļ ar uzviju.
Ekonomists
E
Vajag jau arī drusku ar savu galvu domāt nevis tikai akli pārspiest The Economist
...
.
Dati no aizvadītās nedēļas The Economist, Sadaļa Business
Ekonomists
E
No kurienes Zander, tu šitās muļķības esi pasmēlies? --- Ja 1937. gadā ASV kompānija, nonākusi biznesa elitē, piemēram, S&P 500 sarakstā noturējās tur vidēji 75 gadus --- S&P 500 saraksts tika izveidots 1957 gadā un līdz 75 gadiem vēl jāpagaida. Turkl;āt vidēji, kas nozīmē , ka citas kompānijas tur noturējušās vēl ilgāk. Domā ko raksti, haltūrist!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas