Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tiesībsarga birojs izskata mācītāja Lēvalda sūdzību par pārkāpumiem cietumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elija
e
Bet runa bija par cietumiem un arí no tiem neviens nav pasargáts. Ja, nedod DIEVS, tur nonáksim, Lévalda súdzíba var bút zelta vérté.
elija
e
Neviens no pastarás tiesas neizmuks un, nav jau kur mukt - gan zeme un debesis stáv atvértas DIEVA priekshá. Un dzimumtieksmju ziná daudziem ir maz ko teikt - arí tiem asinskárajiem tiesneshiem komentáros. Kápéc nestásta pashi par saviem varondarbiem, vai visi ir tik skísti DIEVA priekshá? Lévalda sods jeb gods ir vina bagáza.Bet káda ir músu? Kápéc neviens negrib atriebt tás jaunás meitenes (un zénus), kas párdodas uz panela? Un laulíbas gultai arí bútu jábút neapgánítai! Ko sésim to plausim!
Lips
L
Pujats ar Vanagu tik ilgi pilnām mutēm runājuši par viendzimuma seksu, nevis par par galveno - par 10 baušļu ievērošanu, ka tagad baznīcai pašai jācieš nicinājums, un nav neviena komenta par labu šim mācītājam, kura vaina vēl nav pierādīta! Un tautai vienalga - ir vainīgs vai nav vainīgs, kaut piekļūt - ar akmeņiem nomētāt.
jes
j
Viņš tak esot slims un pie gala,tagad jāuzlabo veselība...jācer ,ka tai uzlabošanas kūrē neietilpst arī mazi zēni...
aaa
a
Ne jau policija atzīst cilvēkus par vainīgiem, vai nevainīgiem! Un paldies Dievam, ka tā...
Alla
A
un ko luteranu baznica daris, ja apsudzetais, atrodoties briviba, izvaros kadu bernu? tomer izradisies vainigs?
Laimonis
L
Patiesību Agra Lēvalda lietā zina viņš pats un nedaudzi šīs lietas līdzgaitnieki. To izdibināt un vai šajā lietā ir apmelotāji – tas tiešām jānoskaidro tiesai. Un, protams, galvenais ir jebkura seksuāli izmantota bērna atveseļošana. Tomēr papildus atklājas nepatīkamas lietas – kropla domāšana un savas uz kroplumu orientētās iztēles nesaturēšana ir daudziem. To attiecinu uz „Kristas”, un „e” veida „tiesnešiem”. Viņi laikam neapjēdz, ka izplata ļaunumu, kura visapkārt jau ir pietiekoši daudz. Vai varbūt vēlas pieteikties „darbā” noziedznieku spīdzināšanā? No šādas un līdzīgas domāšanas arī veidojas noziedznieki.
alpaks cukurgalva
a
vispar jau policija par pieraditam uzskata 9 epizodes Levaldam kopa ar otru apsudzeto Stameru, pec tam prokuratura abus apsudz. es domaju, shis piemers ir varti visiem luteranu draudzes locekliem (ne tikai macitajiem), kuri jebkad tiks apsudzeti dzimumnoziegumos. jo luteranu baznica ir paradijusi - cilvecibas varda nedrikst dzimumnoziegumos apsudzetos paklaut cietumam, kura iespejami paridarijumi, ja ir apsudziba pret tadiem seksa pantiem. kapec tad skirot macitajus vai draudzu loceklus? varbut - visiem dzimumnoziegumos apsudzetajiem luteraniem tagad japiesakas?
trīne
t
Un nez kā tad ar policijas pierādītajām septiņām epizodēm???? Jeb tas neskaitās?
Adatiņa
A
Kāpec viņu atbrīvoja pret kādiem tur 5000 latu ,izrādās baznīcai naudas netrūkst,bet visu laiku saka ,ka baznīcām nav līdzekļu! Kaut kas nav kārtībā,negribu ticēt ,ka Dieviņš tādus atbalsta,jāsāk aizdomāties par baznīcas kalpiem! Kā kautkas tāds varēja notikt? Šausmas ,padomājiet par tiem bērniem ko viņi tagad domās par baznīcām! Tagad slims,bet kad izmantoja bērnus ,tad nebija slims? Briesmonis ,domāju ka viņam pašam būtu no dzīves jāaiziet, ja kaut drusciņ palikusi sirdsapziņa!
aaa
a
Ja tiesa nospriedīs, ka viņš ir vainīgs (un, ja viņš patiesi tāds ir), tad es ceru, ka Tavs scenārijs piepildīsies, bet pagaidām... Cilvēciski es saprotu emocijas, bet pagaidām, vismaz juridiski viņš vēl nav atzīts par vainīgu...
e
e
nobendēt kā blakti, tādiem nav ko darīt šajā pasaulē
borcinsh
b
"...par pārkāpumiem cietumā" -------- skaidrs, kaa tur bernus nav...
papucis
p
būtu ,nu aizvēris mutīti.Var gadīties ,ka nonāc atpahaļ būrī.kur ir""īstie"",kas "'palaidīs pa apli"',bet beigās uzliks durvis un dradzīgi sasēdīsies visi virsū-infarkts garantēts!
es
e
un kā jūtas seksuāli izmantotie bērni?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas