Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tiesībsargs Bībeles mācības ieviešanu uzskata par diskriminējošu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Kas viņš par tiesībsargu: pats izskatās tāds pārbijies un auklējams!
Dieva bijība ir
D
Mīlīši jūs te variet lekt kaut no biksēm ārā,Dievs debesīs tikai smejas par Saviem pretiniekiem.Neaizmirstiet,lai kā jūs nestāvētu un neaizstāvētu savu kungu velnu,tad atcerieties,ka Dieva Dēls Jēzus Kristus velnam Golgātā samina galvu.Velns ir zaudējis uz mūžīgiem laikiem,jo Jēzus ir dzīvs ,un Dievs Viņu paaugstināja debesīs,un nosēdināja tronī pie Savas labās rokas un deva Jēzum Kristum varu,un tagad Jēzus Kristus valda kā kungu Kungs un ķēniņu Kēniņš. Viņa vārds ir pāri visiem vārdiem kā debesīs tā arī virs zemes un zem zemes. Jēzum Kristum ir dota visa vara pāri visām valdībām ,varām un visiem tumsības spēkiem,un nav nekas kas Viņam nebūtu paķļauts. Viņa priekšā locīsies visi ceļgali,un katra mēle virs zemes atdzīs Jēzu Kristu par Kungu Dievam Tēvam par godu. Dievs jau sen visu ir izlēmis.Tas ko Dzīvais Dievs ir pateicis,tas arī notiksies,un neviens cilvēks nav spējīgs izmainīt Dieva lēmumus.Dievs ir visuma un visa Radītājs un Valdnieks. Tev cilvēk , ir dota brīva izvēle būt kopā ar savu Radītāju Visuvareno Dievu, bet tu vari izvēlēties arī par savu sabiedroto radību, kritušo eņģeli ,kuru sauc par velnu,un kurš Dieva priekšā ir zaudējis pilnīgi visu,un viņam ir sagatavota elle par mājvietu. Tu vari būt sabiedrotais arī velnam šajā vietā. Cerams ,ka tev pietiks prāta ,lai izvēlētos Dievu un mūžīgo dzīvību un dzīvi kopā ar savu Radītāju.Ja gribi par to pārliecināties,tad lasi Jauno Derību,kas ir Dieva vārds,un kurš ir ierakstīts debesīs, un arī dots Dieva radībai, cilvēkiem ,virs zemes,lai mēs zinātu Dieva patiesību un Viņa gribu.
tm
t
Skaidrs, ka nezini, tas tāpat redzams :)
K-K
K
... Ak, Tu ari saci domat !!! Bet pirmo reizi neizdodas, vai ne ! ... Bezabrene diskrimineja un diskrimine itin visi kas bijusi IELIKTI pie atbildibas, ne tikvien ROMANS APSITIS ... ... Kada vaina Tvaika Iela - varbut tikai tur UN TAJOS atrodam TAISNIBU UN PATIESIBU ?! ... BET ATZISTOS - NEZINU PAR TO IT NEKO!
tm
t
Eu, Tvaika ielā beidzot ierīkoja bezmaksas internetu? Arī gribu atpakaļ!
tm
t
Ups. Mums ir tiesībsargs? Biju jau piemirsis.
K-K
K
... LATVIESU TAUTA PATEICAS PAR KO ???? ... Sis ir tads pats tumsonis ka visi vina gada gajumi, kuri pienema vai dzivoja zombeti Padumjas varas ideologija, un, kuri nav spejusi vai negrib iedzilinaties savas tautas TIKUMIBA - SENA TICIBA - VINS PAT NEPIEMIN TO - ne pat Dievturibu ... ... Jums jaunajiem un pusizglitotiem, kas seit komente, butu jaiedzilinajas zinatnes, etikas un religijas vesture, lai varetu saskatit pareizo un pedejo filozofisko nostaju sai lieta ... proti!!! ... Zinatnes un ticibu logiska attistiba lenam saved abas cilveces filozofijas stravas pie atzinas - INFORMACIJA IR GALVENA UN PIRMA REALITATES DALA - kura var tikai pastavet kadas VISPAREJAS BUTNES eksistence !!!! ... Bet mes tai varam tuvoties, ne sasniegt - ta ir bezgaliba ielikta/iemiesota ... ... Tad pajautajiet sev: 'Vai cilveku arprata sastaditas TEOLOGISKAS RELIGIJAS ar dogmatiskiem pienemumiem un tik pat arpratigiem un asinainiem agresiviem pasakumiem vairs piederas pie civilizetas pasaules vertibam un socialu vertibu krajuma ???? ... Tad pajautajiet sev: ' Ka ir izcelusies SENBALTU TICIBA - TIKUMIBA - ja ne no APZINATIEM dabas likumiem, kurus nosaka kada augstaka butne , kura stav un staves pari cilveka prata spejam, lidz bezgalibai - jo ta ir ta realitate( UN NE JAU NO APMATIEM EKSTRMISTIEM VAI ARI KADAS IMPERIJAS ATALGOTIEM AGENTIEM ...) ... Piemeram, Zinatne, mes pat esam spiesti pienemt tadas cilveciskas prata spejas ierobezojumu ka PLANKA KONSTANTU( iedomatas vismazakas iespejamas dalinas lielumu IO -20+ , tas ir / Planka konstantu) - citadi nevaram teorizet ... un pienemt, ka eksperimentala pieja noteic vai iespaido ta iznakumu ... ... Ticiba mes pienemam Dveseles (muzigo) pastavesanu , jo citadi nespejam izskaidrot parcilveciskas pasaules pastavesanas davanu cilvekam - vina inteligenci - ... Luk, zombetie - pilietojiet to, lai Dieva visaugstako izteiksmi - ticigu un taisnigu tautu - paglabtu no iznicibas!!! ... Velesim par kuram partijam ?! Tadam, kuras brauc ar L100,000 vagiem kamer tas biedri ed pelavmaizi, kuras grauj dabisko sabiedribu, kuras piedalas maldu zinu priesteri, kuras parstavji vel tic abstraktam ideologijam - ka Globalistu( oligarhijas un tiranijas viltus dievibu parstavji - Dieva gudribas un varas uzurpatori !) ... Milie letini, saciet domat !!! Dievs Jums ir devis tik daudz, kamdel metiet visu vertigo un patieso miskaste ????!!!
Eva Braun
E
Paldies ,Apsīša kungs ! Latviešu tauta Jums par to pateicas !
Valdis
V
Laburīt-LATVIJA ! Te nau diskusiju -priekšmeta ! Jo BAZNĪCA no VALSTS ir ŠĶIRTA ! ĀMEN ! BET tiem kuriem ļoti patīk pasaku grāmatas pieaugušajiem ,lai studē pēc vidusskolas absolvēšanas-teoloģiju ! Ja lūk kādam grupējumam(melnsvārciniekiem) gribas -naudiņas ,lai strādā ar avīm ! Jo klasiķis teicis --esiet gani savām avīm ! Tad esiet un jusu pūles taps atalgotas ! Īsāk baznīcas problēmas ir baznīcas,valstij-valsts. Un ja nu kādam racionalizātoram gribās atzinumu : Satversmes tiesa .
[email protected]
h
Tu nepareizi izproti jēdzienu "antikrists" Antikrists nestaigā ar varavīksnes karogu no vienas mošejas uz otru. Anti - Krists izkatās uz mata, kā Kristus, ja ne vēl svētāks. Bet tam ir dots arī otrs apzīmējums "vilks jēra ādā" . Nevis vilks, kam uzmesta jēra āda, bet 100% jērs, tāds, vēl foršāks par jēru. Skaties uzmanīgi! Izziņas materiāls - "Jaunā derība" Varu Tev uzdāvināt vienu eksemplāru.
[email protected]
h
apvienības "Par labu Latviju" (PLL) ierosinājumu ieviest skolās Bībeles mācību --------------- Ir jāuztver kā tipisku priekšvēlēšanu manipulāciju. Jo paši ierosinātāji pietiekoši labi zina, ka neko nevajadzēs ieviest. Ja tiktu ieviesta obligāta Bībeles mācība, tad Eiropas un Latvijas tiesām otrā dienā iegāztos durvis no prasību plūdiem. Un tās visas tiktu apmierinātas. PLL nelieši to labi zina, bet izliekas par muļķīšiem.
vpzdu racing
v
Ta nu šitadā veidā tiek apliecināt,ka Latvija nav kristīga valsts, bet bezatbildīga sabiedrība,kas ir norūpējusies pirmkārt par savu zarnu traktu nevis par garīgo stiprumu valstī.Pec gadiem divdesmit būs Latvija sacelta pilna ar mošejām un pašī latviešī būs caurdūrušīes ar pīrsingiem,notetovēti staigās ar Kristovski priekšgalā nesot varavīksnes krāsas karogu pa galveno valsts ielu.Latviet tu ej pa taisno uz antikrista caurumu.
Nu jā...
N
'Tie slimnieki, kuri tic dievam, paļaujas uz to, pārējie meklē ārsta palīdzību... .)
Ak nu...
A
Cik var noņemties ar to dievu! Ne viņš var mums ko dot, ne atņemt, varam lūgties pietupdamies un palēkdamies, un nekā! :)
pamela
p
Kurš tad uzmodināja snaudošo pensionāru?Sen nebija dzirdētas viņa "gudrības".,domāju jau,ka nācis pie prāta un devies SEN pelnītā atpūtā,dodot vietu jauniem bezdarbniekiem,bet kas tev deva! Nožēlojama v ēl kustoša mūnija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas