Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tikai 12% iedzīvotāju atzīst, ka ir informēti par valsts budžeta saturu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
āboltiņas ZOO
ā
Nez kāpēc Vilki un lāči ir pieķērušies pie rīkles strādājošajiem, bet nevis tai naudai ko patiesi apgroza turīgie?. === Vilks ar lāci piedāvā stagnācijas stabilizācijas budžetu. Izņemsim naudu no attīstības un novirzīsim naudu valsts pārvaldes birokrātu budžetā.
hm
h
Kā parastam valsts iedzīvotājam un vēlētājam man nav vajadzīgi nekādi budžeta skaitļi. Dodu priekšroku Maximas un Depo preču pilnam pārskatam. Tur ir cipari, kas visu izsaka.
Ministry of Truth
M
Kas tevi padara par gudru, nav uzreiz saskatāms. Cilvēki par neredzēto budžetu pamatoti spriež ar bažām tāpēc, ka par nodokļu celšanu viņus informē reizi stundā. Vai vari norādīt, kurā avīzē būtu uzskatāmi publicēti budžeta skaitļi un iztulkota to nozīme ikdienā?
boring
b
kā gan citādi - jo tie kas gānās internetā visbiežāk ir dumji pusaudži vai bezdarbnieki onanētāji, kuri pat savu "Sīrupu" nejēdz izlasīt - kur nu vēl 500 lappušu budžetu.
Jukums
J
Kas tur ko brīnieties - budžets taču ir veidots tik neskaidrs ar tik daudziem noklusējumiem, neskaidrībām un pat pretējiem apgalvojumiem. Lai to saprastu būtu jāizurbjas cauri pirmavotiem, bet tik dziļi neviens tieši neiesaistītais nemaz nespēj pat ja vēlētos. Jo netiek jau nekur klāt. Pagaidām palieku pie sava - ja netiek ieviesta progresīvā nodokļu sistēma no visiem ienākumiem gada griezumā, tad šī nav un nevar būt mana valdība, bet tikai drusku uzlabota tā pati vecā kliķe, kura joprojām turas pie tiem pašiem principiem, tos drusku kosmētiski uzlabojot. Turklāt, patiesie mērķ un situācijai tiek piesegti - par tiem nerunā. Ja tā rīkojas, tad nav arī uzticības. Praktiski visu laiku neatstāj sajūta, ka arī šī valdība vienkārši meklē veidus kā atkal apčakarēt valsti un cilvēkus.
Kurmis
K
Tas vēlreiz pierāda tikai to, ka valsts iedzīvotāju vidū 80% debīliķu, kas izpaužās ne tikai vēlēšanu rezultātos, bet arī interneta komentāros.
Iks
I
Tas nekas. Kā padomju teicienā, neesmu lasījis, bet vienalga nosodu :-)
hosa
h
Nu pareizi,Lembergs Preses klubā piektdien arī teicās esam galīgā tumsā par budžeta saturu.
Just Ministry
J
bet tie 88% kuri neko nezin ir pārliecināti ka budžets slikts. Oh people..
Ministry of Truth
M
Kā tā, kā tā? Ir divi varianti - no sabiedrības šos ciparus slēpj, vai arī 12% nav sapratuši jautājumu un uzskata, ka, nelasot līgumus un neredzot citus dokumentus, tie visu vienalga zina. Ir tādi piedzimuši. Pavirša ieskatīšanās Dienas publikācijās neuzrāda nevienu izvērstu rakstu, kurā būtu minēti jaunā budžeta skaitļi elementārā tabulā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas