Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Titavs paredz ārkārtas vēlēšanas gadu pēc Saeimas vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Par "Vienotību " skaidrs, lieli salāti, bet vispār viens no iecienītākajiem godu gardumiem. Par 40% ir pārspīlēts, jo jau iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās piedalījās 1991. gadā dzimušie automātiskie pilsoņi un nav nekādas vajadzības balsotāju pulkam pieskaitīt arī viņu vecmāmiņas un vectētiņus, tad gan mēs velnu redzēsim, ne tikai Jāņus uz asfalta.
žoržs
ž
Nu - tādi saukļi jau izskanēja arī gadu pēc iepriekšējām vēlēšanām, tomēr - kaut kā jau nu iztikām bez. Esmu pat pārliecināts, ka arī laiciņu pēc šī gada vēlēšanām uzradīsies grupas, kas kliegs; "Atlaist saeimu", jo atkal sapratīs, ka nepareizi sabalsojuši. Tācu ceru gan, ka šo cilvēku skaits nebūs tk liels, lai tas tiešām notiktos. Jo neko labāku taču ārkārtas vēlēšanas piedāvāt nevar, tikai to, kas ir. Un kāda nu tauta ir, tāda ir un tā ar balso un izvēlas.
بجدية عربية‎ &
ب
Zini-izbijuši patrioti ir tikpat vērtīgi un nuoderīgi kā vakar izdzertais šnabis, Pameklē sev citu valsti. Visiem būs labāk.Vispirms jau pašam.
Populists
P
Dans visu sarežģī ! Patiesībā, politikā un apvienībās, ieiet visādas tautības draņķi lai tiktu pie siles. Šie, tā sauktie tautas kalpi, nemitīgi cīnās savā starpā lai tiktu tuvāk silei, atgrūžot konkurentus tālāk ....bet viņus apvieno tas, ka draudzīgi neļauj citiem startēt šajā procesā. Savā laikā A.Kaula Vienības partija Saeimā iekļuva ar 7 deputātiem, izveidoja frakciju ....un palika bez neviena deputāta,- visi tika pārpirkti ! Cik dažādas partijas un programmas Saeimā jau līdz šim pārstāvējuši kristovski...un nodevuši! Un atkal uzradušies apvienībās kā labdari tautai ..... KURŠ AICINA LAI ATKAL PAR ŠIEM PAŠIEM DRAŅĶIEM BALSOTU ? ? ?
La vie
L
Skumji, bet iespējams, ka Latvijai tieši to vajag. 20 gadu cikls ir pagājis.
LPSR
L
Ja rudenī saeimu pārņems SC, tad uz nekādām "ārkārtas" droši vari necerēt. Zēni lieliski pārzina vecās receptes.Viss tālākais notiks uz "tautas vēlēšanos", saskaņā ar "valsts interesēm" un vēlētāji būs nobalsojuši 99,9% par mīļoto partiju.Vai nu Tev klibo atmiņa vai arī brilles vajag stiprākas.
Dīvans
D
man patīk dīvāns, uz kura sēž aplūkojamais tēls. Tāds kārtīgs LUKOIL vai ELKOR dīvāns.
es
e
Kam nav skaidrs Latvijas mērķis? 1/ Latvijā labi jājūtas ik vienam iedzīvotājam, gan latvietim, krievam, lietuvietim, čigānam, ēbrejam un amerikānim. 2/ Lai atgrieztos Latvijā vairums no emigrējušiem cilvēkiem. 3/ Lai pirmkārt ražotu paši un LIETOTU pašu Latvijas produkciju. 4/ Lai EU naudu ieguldītu koplietošanas projektos, ne individuālajos. 5/ Lai uzceltu cietumu baltajām apkaklītēm, kuri visus šos gadus dzīvoja krimināli. Būs RESPEKT!
Kuiļu Žanis
K
Un es visvairāk uztraucos par muldēšanu riņķī un apkārt, kā rezultātā īstās problēmas tiek novadītas kanalizācijas caurulē!
Kuiļu Žanis
K
Ja Titavs ir pravietis, tad Slakteru Atis ir finanšu ģēnijs!
redzi
r
Valdi,nezinu kāda ir tava izglītība un ko tu dari,bet spriežot pēc taviem komentāriem,sevišķi gudrs gan neesi.Šleseram izglītība bija gana laba arī padomju laikā.Rīgas industriālais politehnikums bija laba mācību iestāde. Bez tam biznesa studijas Norvēģijā,nedaudz arī Kristīgajā Augstskolā Jūrmalā.Saprotu,ja galva uz pleciem,tad šādas mācības var diezgan daudz dot.Daži samācījušies visādas gudras teorijas,bet no praktiskās dzīvēs neko nesaprot un tomēr mēģina visus gudri mācīt.
beidziet
b
vienreiz reklamēt latviešus kā vergu tautu.Reizēm liekas ,ka šo saukli atkal palaiduši sorosisti,lai savā starpā sarīdītu latviešus un liktu viņiem kaunēties par savu niecību.Man vienalga Titavs ir vai nav bijis čekas aģents,bet runā viņš ļoti prātīgi.Pirmie saprata un apvienību iveidoja saskaņas centrs.Redziet ,viņiem jau vairākus gadus no vietas labi rezultāti vēlēšanās,bet īstenībā neko būtisku ne izdarījuši ne parādījuši nav.Mēs pa to laiku cenšamies viens otru apkarot pretī nedodot neko.Apbrīnoju tos ,kas slavē dombrovski par godīgumu.NEZAGŠANA VĒL NENOZĪMĒ BŪT GODĪGAM. Gļēvulība savu valsti aizstāvot, bezierunu pakļaušanās SVF,neprasme vadīt valdību....tukšums.Ar ko viņš labāks par Kalvīti ? Vēl ilgi mūsu bērnu bērnu bērnu bērni būs vergi un maksās pasaules žīdiem.
nu ja
n
Kārtējie alkoholiķa vāvuļojumi. Ar dikten lielu apvainošanos uz Vienotību.
piebilde
p
....VAK, LNNK un Tautas Frontes un Vienotība....
[email protected]
h
Lielajiem čekistu apkarotājiem gribētos sacīt mierinošus vārdus - mīļie draugi, VAK, LNNK un Tautas Frontes darboņu vidū jums būs daudz grūtāk atrast ne-čekistus, nekā čekistus! Reformēt komunismu atpakaļ uz kapitālismu praktiski bez līķiem? Vai jūs apjēdzat, kāda līmeņa uzdevums tika paveikts? Jums nepatīk rezultāts? Tak veidojiet politiskas partijas un realizējiet savu - godīgo un sekmīgo politiku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas