Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

TM nosauc Blauas iesnieguma nopludināšanu par "nozīmīgu pārkāpumu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
svētā
s
a viņa takš pati atskrēja uz Jūrmalas domi ar to papīru un plivinādama bļāva, ka nu Munkevicam būs sū-di... Bet tagad, kad šī tiesā izpļāpājās, ka šai Munkevics traucēs domē realizēt kaut kādas savas intereses šī sāk meklēt vainīgos... Būtu nu iegājusi domes tualetē, kur tie kukuļi tiek dalīti un paskatījusies spogulī, uzreiz arī vainīgo ieraudzītu... Sviesc ar to J'ūrmalu.
jurists - ziņnesim
j
Blaua iesniedza savu iesniegumu ar jau uz tā uzspiestu tiesas zīmogu. Presē nopludinātais iesniegums ir bez tiesas zīmoga, neskries Ražuks uz Lemberga avīzi.
lats
l
bija jau vienkārši- muņķa presņiks Bērziņš aizgāja uz jūrmalas tiesu un vienkārši nokopēja tos dokumentus. lai dzīvo neuzpērkamā jūrmalas tiesa!
Ziņnesis
Z
Visi tikai ir aizmirsuši, ka savu iesniegumu Blaua pati iespieda domes sēdē priekšsēdētājam, lai Ražuks varētu vicināt pūļa priekša un jēli pamatot domes sēdes par viņa atstādināšanu parcelšanu.
pilnīgs sviests
p
Vajag zem Jaunalksnes rakt, tur saiet visi "gali".
Kurmītis
K
Khe, khe, khemmmm ... nu kā lai tev to tā maigāk pasaka ... vispār jau mans koments bija par Lirģi un kārtējo jedinstvas politķu dubultstandartu un divkosības paraudziņu, nevis par pašu faktu, ka dati tika nopludināti. Ar datu nopludināšanu mums profesionāli jau gadiem nodarbojas gan Proķene, gan Knabs, gan Sabs un vesela strīpa citu valsts institūciju ... tā ka to jau nu ta ka būtu laiks sākt uzskatīt par dzīves normu un ikdienišķu parādību ... :)
Vuarzazi
V
Korupcija...
J
Tiesa? Kā tiesa savā vispārzināmajā aizņemtībā lietu spēj izskatīt nedēļas laikā? Vairāk tas izskatās pēc pasūtījuma. Ja kādu patiesi interesētu viena tiesa un taisnība, tad jāsāk no sākuma - ar taisnības izskatīšanas termiņiem.
jā,
j
atkal tas Leimanis ar vīpsnājošo seju-vakar pat TV rādīja. Ja pusēm iesnieguma kopijas vēl uz to brīdi, kad tās parādījās internetā, netika izsniegtas, tad jautājums skaidrs-TIESA. Izčekot vainīgo ir iespējams un tam beidzot būtu jāpieliek punkts. Par lembergui domāju, ka ir savādāk, tur tie lietas materiāli sadoti visiem-cietušajiem, pašiem vainīgajiem, advokātiem(Leimanis atkala!), prokuroriem, tiesai... tur būs grūti, ja Lapsa neatklās savu info avotu, bet cik saprotu, to no vīņa nemaz nevar prasīt
joske
j
neatceros lasījis, ka Lembergu famīlija būtu vērsusies pie ministra ar iesniegumu, tik vien, cik jaunākais no Lembergiem vērsās DVI un policijā. tas viens. Otrs-abās lietās figurē tāds advokāts kā A.Leimanis.................................................. ... Lemberga lieta staigāja pa vairākām tiesām, kamēr iekrita Rīgas apgabaltiesas klēpī, bet šeit taču skaidrs-tikko Blaua iesniedz dokumentu tiesā, kā tajā pat dienā tas parādās ar visiem kodiem internetā! Kurš tad, ja ne tiesa? Varbūt kļūdos, bet....
hmmm
h
Cerams, tikpat raiti paskaidrojumus sniegsi arī prokuratūrā.
jurists
j
Iesnieguma nopludinātāju nav iespējams izskaitļot. Pirmkārt, iesniegumu Blaua iesniedza tiesas kancelejā, to varāja nokopēt jebkurš kancelejas darbinieks, pēc tam iesniegums tika nodots tiesai, kā lasīju, tiesa ir trīs tiesnešu sastāvā, jebkurš no viņiem arī varēja izgatavot kopiju. Būtisks jautājums par to, vai advokātam un prokuroram tika izsniegtas iesnieguma gaismas kopijas, ja tika izsniegtas, arī viņi varēja nopludināt. Vērā ņemams faktors -iesniegums tika nopublicēts NRA, visiem zināms, ka šī avīze pieder Lembergam. Lembergam advokāts ir A.Leimanis, arī R.Munkevicam ir tas pats advokāts. Viennozīmīgi Blauas iesniegums tika nopubliskots Munkevica interesēs.
Kurmītis
K
+++Tieslietu ministra pienākumu izpildītājs Imants Lieģis uzsver, ka ierobežotas pieejamības informācijas "nopludināšana" no tiesu instancēm ir "nozīmīgs pārkāpums".+++ Vauuu, kas par centību savas partijas biedrenes „goda un cieņas” aizsardzībai .... no tā, ka Munkevics uz vißnus skatās Jūrmalas domes sēžu laikā ... :) Kāds man neatgādinās, kur es varētu iepazīties ar šī tirliņa – Lieģa, kurš pilda „Tieslietu ministra pienākumu” - petīcijām, notācijām, sašutuma rakstiem un bez mazākās šaubu ēnas – DAUDZSKAITLĪGIEM ministra rīkojumiem Lemberga „ierobežotas pieejamības informācijas "nopludināšanas"” izbeigšanas sakarā? Ar Lembīša un ne tikai viņa, bet arī ģimenes locekļu konta izdrukām un ne tikai pilns Internets jau vairākus mēnešus, dažs labs jau pat grāmatu par to visu uzrakstījis un pelna naudu ka smird ar šīs informācijas tirgošanu, bet kaut kā neesmu manījis jampampiņa Lieģa aktivitātes šajā sakarā? Jeb varbūt viņas tomēr bija gan ... tikai tik kuslas un klusas kā peles pirdiens, ka neviens nav pamanījis ? Jeb varbūt sāls ir faktā, ka atšķirībā no Blauas, Lembis nav „godīgo un tiesisko” partijas biedrs ?? ... :)
Ha
H
Daru jums zināmu, I. Lieģa kungs, ka datu nopludināšana ar "tiesu sistēmas" amatpersonu palīdzību ir pietiekoši pierasta un parasta lieta. Šeit. Nevajag imitēt neizpratni vai pārsteigumu.
Rūdis
R
Noziedzinieks, kas aiz rokas pieķerts smag ākriminālnoziegumā pret valsti un sabiedrību, brīvi staigā apkārt un turpina organizēt shēmas. Tā laikam tiki Latvijā var? Un Sicīlijā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas