Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TP ģenerālsekretārs jaunās partijas uzskata par "pavasara purkšķīšiem"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Dziedu te vai raudu, vienalga - pēc pašvaldību vēlēšanām tā arī izrādīsies, ka sirdsgudrai latvju tautai mīļākās partijas ir TP un ZZS. Protams, arī pēc tam brēksim uz debesīm par slikto valdīšanu un gaidīsim saulvedi, kārtējo.
kredītņēmējs
k
Aicinu visus pastastīt saviem draugiem, kaimiņiem, radiem, darbiniekiem, visiem ... nekad nebalsot par tiem kas mūs pārdevuši savu tautu, mūsu gimenes, bērnus, pensionārus kam tagad jadzīvo uz minimuma, ka bankas bezgalīgi sava alkatība ķēra kredītņēmējus kas būs gatavs parakstīties zem parāda un nest šīs saistības 20-40 gadu par nenormāliem procentiem un to ka pateicoties tieši šai partijai likumdošana ir ka visa atbildība ir uz kredītņēmējiem kuriem var visu atņēmt kas viņiem ir un uzlikt verdzības zīmi līdz mūža galam un vēl tā paliks bērniem - to ka viņi to pieļāva ka kredītņēmējs atbild ar visu deva bankām iespēju dot 105% jo zināja ka viņas nekad nebūs zaudētājas, jo ir galvotāji kuru īpašumus var apķīlāt un izpardot izolē par brīvu cenu tadejādi izputinot latvijas valsti vai šiem kungiem ir kas svēts ... uz ko jūs cerat ... uz tautu kura tagad balsos par jums tad jau tam ir jabūt tadam kā jūs ... bet tagad saņemsiet ko sējāt ... tauta jūs dzīvota šodien tā tapēc ka tiešī valdošā koalīcija pieļāva šadus likumus kuri veicināja mūsu tautas noplicināšanu un padarīšanu par vergiem tas ir viņu nopelns!!!
uzņēmējs
u
Nekad,nekad, nekad nebalsojiet par vilkiem aitas ādās ... skatieties pec viņu darbiem ... katru labu koku nosaka pēc viņa augļiem ... nu neaugs uz ērkškiem augļi ... sauc kā gribi ... nebūs tapēc ka nebūs nekad!
lno
l
Tiesnesim vajag 2 partijas: TP un ZZS vai LPP. Vai tomēr nebūtu labāk viena - Latvijas gods, sp;eks unsirdsapziņa - TP:)
Archa Valm.
A
"Paskatos ar humoru. Šajā brīdī, var teikt, TP reitings ir kāpis par 120%. Bija 1,6 - tagad ir 1,9." Šis humors ir vai nu klaja demagoģija vai absolūta rēķināt neprasme. Kāpums ir ap 15%. Pie 120% kāpuma reitingam vajadzēja būt ap 3.5.
Jupis
J
No TP †ikpat kā no miroņa - pat purkšķi vairs neizpspiedīsi!
jūrmalniece
j
šāda muldēšana tirgus tantiņu līmenī un tpistu izpratne par demokrātiju partijai godu nedara.
Šampēteris
Š
Vāvuļošana par divām lielām partijām Latvijā ir tradicionāls purkšķītis, kas atskan jau gadiem, jebkurā gadalaikā. Latvijas universitāte varētu sarīkot kādus deputātu kursus, lai viņus varētu klausīties nesarkstot viņu vietā.
Jecis
J
Liels purkšķis.
Jecis
J
Tautas partijas lielā pašpārliecība ir tikai liels purkšķis.
LVD
L
TP jau nu arī ir tikai tāds purkšķis, kas palicis pāri no viena lielāka pirdiena, kas velkas jau gadiem.. Un Jūrmalgeita, Šķēles nožēlojamās afēras ar valsts īpašumiem,Kalvīša treknie gadi, tāpat Slaktera nasing spešal.. Tāds patiesi nožēlojams purkšķis..
Aikāsāp
A
Lēnāk pār tiltu, draudziņ! Es DIENU lasu, vērtēju, oponēju, piekrītu, dusmojos, bet cienu. Kur Tu ņēmi to vareno "neviens neciena Dienu"?
Francis
F
Tiesneša kungs, ticiet man - no TP neviens neko vairs negaida!
Lelle
L
Tāds par tādu iekurkstējās...
fans
f
PAREIZI! PIEKRITU KA VISAS JAUNAS PARTIJAS IR PAVASARA PURKŠĶI! ;D AR DIENA IR VIENS LIELS PURKŠĶIS, KAS VIENUDIEN IZPURKŠĶĒS UN KĻŪS BEIDZOT PAR NORMALU AVIIZI.. TAČU CIENIET CITUS UN TAD JUUS CIENIIS, PAGAIDAM DIENU NEVIENS NECIENA!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

TP vēlēšanu kampaņu sāk ar aicinājumu stāties partijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas