Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TP jaunatnes organizācijas līderis: varam piedāvāt seksīgus kandidātus

Apvienība "Par labu Latviju" (PLL) 10.Saeimas vēlēšanās var piedāvāt ne tikai jaunus, bet arī seksīgus deputāta amata kandidātus.Šādu pārliecību, ceturtdien uzrunājot Tautas partijas un partijas "LPP/LC" jaunatnes organizāciju biedrus, pauda Tautas partijas Jaunatnes organizācijas priekšsēdētājs Mārtiņš Zemītis.

Runājot par principiem un uzsvariem gaidāmajā vēlēšanu kampaņā, Zemītis pievērsās arī apvienības piedāvāto kandidātu tēla novērtēšanai, paužot pārliecību, ka PLL var piedāvāt arī "seksīgus" jauniešus.

Vienlaikus viņš arī visai ironiski izteicās par partijas "Jaunais laiks" jaunatnes organizācijas līdera Uģa Resnā vietu deputātu kandidātu sarakstā, sakot, ka līdztekus PLL seksīgo jauniešu panākumiem "JL vadītājs Resnis ļerpato pa saraksta pēdējo vietu".

Zemītis savos ironiskajos izteikumos, kas jauniešu vidū tika uzņemti ar smieklu šaltīm, netaupīja arī citus politiķus, norādot, ka nav vajadzīgas "sarkanmatainas deju šova zvaigznes", kā arī ultranacionālisti.

Tautas partijas (TP) un partijas "LPP/LC" jaunatnes organizācijas ceturtdien nodibinājušas sadarbības padomi, kas iecerēts kā oficiāls formāts turpmākai pozīciju un arī kopīgo pasākumu koordinācijai un saskaņošanai.

Diena.lv jau ziņoja, ka maija beigās intervijā LNT arī TP līderis Andris Šķēle izmantoja terminu "seksīgi", to attiecinot uz demogrāfiskās situācijas uzlabošanu un kuplāku ģimeņu veidošanu. "Jauni cilvēki saka – tas ir seksīgi, tas ir pareizi, to vajag," toreiz teica A.Šķēle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas