Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TP jaunatnes organizācijas līderis: varam piedāvāt seksīgus kandidātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
njā
n
šiem visiem pat ģīmī ašisms jau ir ierakstīts
Siram
S
Vārds seksīgi nenozīmē to pašu ko seks. Vārdnīcā tas skaidrots kā "spēja patikt pretējam dzimumam". Taču šajā gadījumā vārdam piešķirta mazliet cita nozīme to vēl vairāk attālinot no vārda seksuālās nozīmes un ar to apzīmējot vienkārši "spēju patikt". Līdz ar to Zemīts saka , ka varam piedāvāt - patikt spējīgus - kandidātus.
vecis
v
Ak vai, kāda šaurpierība... Jaunieša papucīts taču skaidri pateica, ka sekss ir kuplāku ģimeņu veidošanai, Tāpēc ko viņš uzbāžas ar seksīgiem, kad vajadzīgi vaislīgi kandidāti!
Draudzene
D
Nozelojami... Kad cita vairs neka nav, tad atliek vien seksigi jauniesi... Zemiti, ari Tu esi nozelojams... Izniekota jauniba un garam palaistas iespejas ... Tautas partija ir tavi griesti? Ko Tu visus sos gadus Amerika un Brisele dariji, ja neko sakarigaku dzive neesi sacis darit ?
Draudzene
D
Ja jau citu nav vairs ko piedavat, tad jakeras pie seksigajiem jauniesiem... Nozelojami. Zemiti, ari Tu esi nozelojams... Ko tu visus so gadus Amerika un Brisele esi darijis, ja neko pratigaku neesi iemacijies...
Lettinsh
L
Mja, ko nu glumam padarīsi :) te nu tiešām saules dūriens nav gājis secen
Gutera
G
Zemītim pašam ir ļoti laba pieredze dejot striptīzu Jaungada naktī saviem kursa biedriem. Zemīti, atceries, mums ir fotogrāfijas, kur tu izrādī savas genetalijas!
CORNIJ VORON KRAUKLIS
C
TAJAA PARTIJAA VISI IR GARIIGI KROPLI,PROT ZAGT UN MELOT,KAA JAU VECIE CEKISTI,TAGAD VEEL PIEPIEDROJUSAAS INTERMEEITENES,KAS CITUR PASAULEE NVAIRAAK NEDER,TO PARAZIITS SKEELS SAVAACS.
cekists
c
KO,VARI PIEDAAVAAT?VECO GRABAZU PLAUDI UN CEERMJU VEEDERU SKEELI?CITA TEV NAV KO PIEDAAAVAAT.TURI MUTI CIET.
Martins1
M
Ar vārdu Seksīgus, nozīmē saziepējušos jauniešus, kuri ir gatavi Andrim un Ainaram atdoties bez galvas un robežām. Ja, šādā tulkojumā, tad šie jaunieši ir Seksīgi īpaši pats Zemītis.
Sandra
S
ieejiet MAXIMA veikalos - 10 000 latviešu ģimenēs bērniem mammas saka - tu jau šodien viereiz ēdi bērniņ ! Vēl internetā lasu, ka prostitūcijā uz ārzemēm dodas visu 3 paaudžu sievietes - omes, mammas un meitas . Cik tas ir seksīgi - vai ne šķēl un zemīti !!! Uzsit asinis šitie kretīni !!!! Visu aprijuši un tagad kaifā atraugājas - o cik seksīgi !!!
Ance
A
Seksīgs ir = vai nav = "piselīgs" ("piselīgs kā koijots")
Haris
H
"JL vadītājs Resnis ļerpato pa saraksta pēdējo vietu" "Nav vajadzīgas "sarkanmatainas deju šova zvaigznes"" =============================== Jau nez kuro reizi redzam, ka TP (un LPP) stils ir vulgāri ņirgt un apsaukāties. Šķēle, Gundars Bērziņš, Segliņš, tad vēl arī Gulmanis. Stendzenieks. Tagad kaut kāds Zemītis. Ja manu paziņu lokā pagadītos tādi cilvēki, censtos no viņiem izvairīties. Ja vēlēšanu dienā manās rokās "pagadīsies" šis saraksts, kārtīgi to novietošu to miskastē.
:o)
:
Ha, ha, ha! Vai kādu, izņemot viņus pašus un vislielākos muļķus no vēlētāju vidus, interesē, kādus kandidātus viņi var piedāvāt? Neviens godīgs un domājošs cilvēks par viņiem tik un tā nebalsos! Paldies TP un šleseristiem par bedri, kurā esam!
Normunds
N
M. Zemītis ir atraktīvs un ļoti zinošs cilvēks. Var teikt daudz ko sliktu, bet man viņš liekas Latvijas vajadzīgs cilvēks...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas