Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TP kandidātu sarakstā PLL kopējam sarakstam vēlēšanās arī Demakova un Riekstiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nlo
n
Ja Demakova būtu tik vainīga, kā daži te izrakstās, jau sen būtu uzsākti neskaitāmi tiesas procesi. Viņas darbībā var atrast lietas, kas ir vismaz pārdomu un šaubu vērtas, tomēr H.D. ir ministre, kas spējusi dot būtisku ieguldījumu ne tikai kultūras vārgulīgā nīkšanā, bet arī attīstībā. Arī trekno gadu treknie nebija nemaz tā noskaņoti atvēlēt naudu kultūrai. Kas būtu, ja bibliotēkas celtniecība vispār netiktu uzsākta... Savukārt - ja JL to savulaik nebūtu "iesaldējis", bibliotēka jau būtu uzcelta, un mēs nebūtu nonākuši līdz tādam sabrukumam, kādu tagad nākas piedzīvot. Neapšaubāmi, Helēna ir PLL "smagā artilērija".
Komsomols
K
Riekstiņš un Meierovics, divas paliekošas figūras.
Cietumā!
C
Cietumā te minētos kandidātus, ASV viņi sēdētu ar 5 mūža termiņiem.
TanteSidra
T
_"...Demakova varētu darboties gan izglītības, gan kultūras lauciņā, uzskata Šķēle. Arī Ārgalim un Rozentālei ir ļoti augsta atpazīstamība sabiedrībā, viņš norādīja..."_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja a, tie visi jau ir darbojushies un visiem ir augsta atpazistamiba, - mes vinjus zinam. visiem atpazistamajiem ka est ir vajadziga deputata imunitate jo pavisam driz var sekot kriminalprocesi visadas atpazistamas lietas.
SIM
S
Kompānija " Par labu sev" cenšas audzēt tauciņus, tikai, ak vai, cerētā vietā vien veci čekas vēži un daži tizli līdzskrējējiņi vien sanāk.. Lai nu cenšas vien, vismaz rudenī varēs paņemt visus uzreiz, būs labi savākušies vienā kulītē..
bite
b
Man viņa palikusi atmiņā kā kultūras ministre ar zemu kultūras līmeni!
mormiška
m
Bildē izskatās, ka Puķu Andris idodas teikt sēru runu aizgājējai TP.
Pēc
P
labākajām Kalvīša valdības tradīcijām
elfs
e
bet vai jus neaizdomajaties, ka sitie PLL ir dikti parliecinati par savu uzvaru, kaut gan tik liels naids no tautas, kapec? tur tikai viens izskaidrojums: tiks viltots velesanu iznakums. jo ka citadi izskaidrot visu veco labo "politikanu" vilksanos aptakal pie siles.
AV
A
Nožēlojamā zagļu banda atgriežas... mums vēl 100 gadus būs jamaksā par tiem sūdiem ko PLL kretīni savārīja
linda
l
Aicinu visus brašos komentētājus tikpat braši doties uz vēlēšanām!
jautrais
j
.. jā, pazīstami ar savā neizdarībām ....ja kādam ir vēlēšanās maksāt vairāk nodokļu ...balsojiet...
rodzhers
r
njaa un neskatoties uz visu to kas ir darīts un sadarīts un ņemts un grābts bezkaunīgi nosaukties par labyu latviju un līst atpakaļ tas ir kaut kas....
pro
p
Skaidrs! 10:06 Vismaz es noteikti paņemšu "labo" listi un TREKNI izsvītrošu Dermo-kovu un rumpīti! -------------------------------------------------- ---------------------------------- Neņem gan! Jo tā tu vari `iesvītrot` visu listi Saeimā iekšā! Turies pa labu gabalu!!!
Cels uz kommunisistu partiju
C
Vais sis "kopejais saraksts" nozime ka Tautas Partija nekandides uz pasu savu roku? Sitie meslainie politiki kuri Latvijas iezivotaji nevelas redzet Saeima, un laikam neparsniegs 5% Bus samesti kopa viena liela smirdigaa cupa un tada veida paliks valdiba> . Sis ir loti bistama tendence uz komunistu vienu partiju sistemi. ja sita lieta turpinajas bus ties ta ka padomju komunistu laika. kur vieniga izvele ir viena smirdiga, nevelama izvele.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas