Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TP: Latvijas Bankas administratīvie tēriņi ir nesamērīgi ar kaimiņvalstu centrālo banku izdevumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Gadiem mēs esam liecinieki tam, kā Rimševičs nesodīts stāsta kurp nonāksim, ja valdības kurss nemainīsies. Tam jābeidzas.
!
!
Tā ir - TP pats galvenais jautājums šobrīd ir LB un lats. LB - tas ir Rimševics. Tāpēc rok.
AD
A
Skaitļi ir skaitļi un fakti ir fakti un pret tiem NEVAR iebilst. BET mani dara ĻOTI piesardzīgu pirmām kārtām tas, ka šos faktus ceļ gaismā TP un otrām kārtām - ka to dara dižais tautsaimnieks un prāģeris Kraukļa kungs.
ubags
u
lai nu kurš šajā sakarā ierunātos... bet ne jau TaukPartija, kura pati 80 % veselības budžeta atdod administrācijai.
jautājums
j
Kam tikt pakārtam, tas nenoslīks... Ja budžetu samazinās vēl par 500milj. un valdība neko nedarīs, lai stabilizētu ekonomiku, tad tas nozīmē pensiju , algu drastisku samazinājumu, masveida bezdarbu un vispārēju maksātnespēju. Kredītus jau tagad vairs ļoti liela daļa nespēj segt, bet tad... Un es nebūt neiestājos par devalvāciju, tas ir nopietns pasākums, kas ir rūpīgi jāapsver . Es šaubos...Ir plusi, bet ir nopietni mīnusi... Bet nu nevar LB būt vienīgā, kuru neskar vispārējais posts un nabadzība. Jo viņi ir Ziloņkaula tornī... Būs jānāk arā pie bezdarbniekiem, pie pensionāriem, pie mazajiem klerkiem, pie skolotājiem, pie mediķiem... Jo par LB kļūdām maksā visi...Tikai pats Rimševics nav ar mieru maksāt ...Viņš nē !
zvirbulēns
z
Es nebrīnīšos, ja Rimšēvicam pirmajam tiks uzrādīta apsūdzība, jā, par savu pilnvaru pārsniegšanu! Nelaime faktā, ka ļaunas mēles melš, ka LB Parexā noguldījusi LB rezerves. P.S. Ja Rimšēvicu notiesās, Jūs atvainosieties "jautājumam" par nekorekto "uzbraucienu" ? :)))
Juris
J
Ja izdarīs Civilprocesa likumā šādus grozījumus, tas ir nāves spriedums daudziem, kas palikuši bez darba un nevar vairs maksāt bankai kredītu. < Ņemot vērā pašreizējās tirgus cenas, kas jau tā ir 20% no sākotnējās vērtības un, ja vēl atņem 40%, tad 100 tūkstošiem Ls pirkts īpašums tiks pārdots 1. izsolē par 12 tūkstošiem, vai vēl labāk 2.izsolē- par 7200 Ls. Ja aizņēmums ir bijis 75 tūkstoši, tad pēc īpašuma pārdošanas netiks segti pat piedziņas izdevumi(7500 Ls=10% no piedzenamās summas) pilnā apmērā. Vai tādā veidā valsts grib aizstāvēt kreditoru intereses, vai tomēr iespējami ātri un sāpīgi atbrīvot parādniekus no īpašumiem, kā arī dempingot īpašumu cenas? Ja likums nosaka, ka aizdevums dzīvojamai telpai var būt 75% no vērtības, tad šajā gadījumā jau iepriekš tiek paredzēts, ka izsolē netiks apmierināts kreditora prasījums pilnā apmērā un paliks parāds. Tas būtiski psaliktina parādnieka stāvokli. Bankas pat vairs neieskaitīs drošības naudu zv.tiesu izpildītāju kontos, līdz ar to piedziņas izdevumi pēc īpašuma pārdošanas paliks uz parādnieka pleciem, tāpat nodokļi un nodevas valsts labā. Reāli bankas nobīda malā pārējos pretendentus un meneša laikā varēs pārņemt pat ļoti dārgus īpašumus par zemām cenām.
No malas
N
Pilnigu piekritu jums! "Re" besaas, bet pats neko nesaprot!
di
d
tas ir bļāviens, ja koķe aizlaista uz Japānu. Kas to atmaksās? Vai nebūtu lētāk viņu aizsūtīt kosmosā kopā ar vēl dažiem, kas mīl lidināties virs zemes..
oksforda
o
Štrunts par tēriņiem. Patīkami, ka banku uzraudzība, analītiskais darbs, spēja pārliecināt valdību un tautu ir augstākajā līmenī.
jautājums
j
Kas es tāds ? Latvijas pilsonis ! Un rakstītpratējs...Un, ja arī cūcību uzrakstu, tad cenšos vienmēr pieklājīgā formā Jūs, ja gribat varat uzskatīt, ka LB vadītājs tiek labi galā ar darbu. Bet es uzskatu, ka Latvijā kārtību ieviest neizdosies , kamēr par tik rupju nolaidību, nekompetenci vai pat ļaunprātību ,kāda bija kompetento amatpersonu rīcība Parex lietā ,vismaz nesāks ņemt nost no amatiem. Ja jau tiesībsargājošie nekādi nevar pamosties... Un , ja divi incidenti, BB un Parex, jau ir bijuši, tad būs vēl... Ir sistēmiskā kļūda, jo ir nopietni trūkumi banku uzraudzības sistēmā.. Bet par šīm kļūdam jau nemaksā Rimševics, bet gan Latvijas pilsoņi . No zīdaiņiem līdz pensionāriem...
nn
n
turklaat LB nepilda savu (likuma noteikto) darbu, bet LB uzraudzibu buutu bijis javeic saeimai..
Onkulītis
O
Sen jau Krištopāns teica, ka Latvija ir muļķu un...arī nenormāla alkašu zeme. Kas pie tā katla ticis, tas rij acis pārgriezis. Tauta slīgst nabadzībā, bet kas šiem par tautu daļa, ka tikai paši "pierījušies". Tautai tiešām jāorganizē sacelšanos, savādāk viņi to nesaprot!!!
re
r
Ne jau LB ielika miljonu Parex to izdarīja " mīļā un labā" TP un LPP, bet politiķiem jau ir ļoti ērti visu nogrūst uz Rimi, lai paši varētu jauki startēt uz vēlēšanām. Bet lai jau necenšas, tā pat Saeima nespīd!
re
r
Kas Tu t;ads esi lai sēdētu un rakstītu internetā komentārus par Rimša darba kvalitāti, pats esi niecība un pēc savas kategorijas noliec pārējos. Ja pareizi atceros, tev vienmēr, kāda cūcība jāuzraksta. Es uzskatu, ka viņš ļoti labi tiek galā ar savu darbu, jo lats ir stabils, un tas šobrīd ir galvenais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas