Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TP no Godmaņa gaida iniciatīvu par koalīcijas paplašināšanas sarunu sākšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Givi
G
Kartejo reizi Tautas partija grib savu vainu par bardaku valstī novelt uz citiem. Šobrid uz Godmani. Krievu rakstniekam Krilovam pieder šādi vārdi: "A Vy, druzja, kak ne saditesj Vse v muzzykanty ne goditesj" "Jus, draugi, kā nesēdētu Par mūziķiem nederetu" Nav starpības kādu partiju un kadi ministri vadīs ministrijas, patreizējā situācijā nekas par labu neies. Jāļauj vienam profesionālam premjeram izveidot valdību - iecelt un atbrīvot ministrus pēc sava uzskata. Saeima balso tikai par premjeru. Premjers, kuram partijas uzspiedis savus ministrus, nevarēs izdarīt neko. Kas būtu šis premjers - grūti spriest. Tās varētu būt Godmanis. Tā varētu būt Sudraba. Tās varētu būt kads cits. Galvenais, viņam jāiegust atbalstu ne mazāk, ka 70% Saeimas. Tautai jāsapror, ka jebkuram premjeram būs jāpieņem nepopularus lēmumus.
Dzīvnieku ferma
D
Dažas partijas ir vienlīdzīgas, bet viena - vienlīdzīgāka. Ja ZZS - izvirza Ministru prezidentam ultimātus, tad tā veic nepieļaujamas darbības Ja TP izvirza Godmanim uzltimātus, tad tas ir labi un pareizi.
Ultimāts
U
Segliņš vakar TV 1 bija labs: viņš teica, ka ZZS veic nepieļaujamas darbības - izvirza Ministru prezidentam ultimātus. Pēc 5 min. viņš pats izvirzīja uzltimātu: Ja Godmanis nesekos mūsu valdības restrukturizācijas plānam, tad gan būs slikti
neitro
n
""Es būšu ļoti nekorekts, ja vērtēšu citu ministru, manu kolēģu darbu"" teica Segliņš 100. pantā. Tu, draudziņ, neesi tikai ministrs, bet arī tās partijas vadītājs, kura uzstāj, ka vajadzīga valdības maiņa. Ja tā, tad runā skaidru valodu, citādi visas šīs runas izskatās pēc pilnīga idiotisma. Kāpēc Godmanim būtu vajadzīgas kādas sarunas? Ja jums vajag, tad runājiet, ja ne, tad esiet tik laipni un turiet muti! Nekāda darbības imitācija mums šodien nav vajdzīga! Vai jūs nesaprotat, ko no jums gaida sabiedrība? Ministru Slaktera, Rozes, Šlesera demisiju vispirms. Ir tak pilnīgi skaidri redzams, ka koalīcija domā šoreiz atkal ar tukšu muldēšanu novilkt laiku. Bet šoreiz nav tā situācija, kad to var atļauties! Ja negribat nopietnas izmaiņas, tad savāciet visi savas pekeles, un prom! Šādu bezatbildību valsts vairs nevar atļauties.
Tāuntā
T
Kad paliks galīgi trūcīgi, pamodināsim, cepsim un ēdīsim Trekno Gadu Cūku- kādām ģimenēm 50 pietiks vismaz nedēļai.
Here
H
Pat nezinu kapēc piepūlēt domas par tipāžu tekstiem, kuriem es pat kaķi pabarot neuzticētu. Ministri, politiķi, elite.. :D
Maira
M
Valdību bez TP,LPP/LC,TB/LNNK.,ZZS!
vēlētājs
v
Valdībā Visu Latvijai un Demokrātus!
Laila
L
Tauta no Godmaņa gaida iniciatīvu mažoritārās vai Lietuvas jauktās vēlešanu sistēmas ieviešanā un progresīvā ienākuma nodokļa atjaunošanā Latvijā!
Lelle
L
Da pašļji šitie idioti d....Opozīcijai jābūt pilnīgi un galīgi prātu izkūkojušai, lai ielaistos jebkādos darījumos ar šitiem zagļiem, kurus tauta ienīst. Kretīnu laiks ir pagājis, laiks bija zagt, nāk laiks visu sazagto atdot un sākt atbildet par valsts un tautas iznīcināšanu...
Gulbītis
G
Priekšvēlēšanu kampaņa ir sākusies! Tagad jau visi stenēs un vaidēs par grūtdieņiem, tā vietā, lai normāli strādātu un tiem reāli palīdzētu. Un tas ir brīdī, kad valsts ir aizņēmusies tādu, miljardus vērtu summu. Un tā vietā, lai sabiedrībai skaidri pateiktu, kā naudu tērēs, Godmanis un Slakteris runā tā, ka viņus mocītu vēdergraizes. Un mums uz visu to jānoskatās, ka arī prezidents jau met kažoku uz otru pusi.
ululiņš
u
Kurš atdzīvinās mironi?
Jobčiks
J
Treknie pilsoņi un vārdos īstenie darītāji raustās kā puņķi uz drāts, parādīdami, ka patiesībā ir ķērcoša pāva astes vērti!
lūriķis
l
TP stumj atbildību uz šloseristiem,tie uz Saeimu ,visi vainīgi-vainīgo nav,viss paliek pa vecam?
zvirbulēns
z
Kad TP beigs streipuļot, vakar saka vienu, šodien otru, rīt vtrešo - nobalsos par neuzticību Godmanim :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas