Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TP pārsūdzējusi tiesas lēmumu par miljona latu atmaksu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fiksais
f
Tā ir Ghrūtupa un kampēja izstrādātā Latvijas likumdošana lielo zagļu vajadzībām. Tu vari pārsūdzēt tiesas lēmumu n-tajās instancēs. Tas viss ievelkas vairāku gadu garumā. Kad lieta nonāk pēdējā instancē, tad tai iestājas noilguma termiņs un lieta tiek izbeigta... Kampējs. Kurš gan cits? Tāpēc ākošās vēlēšanu kampaņas devīze ir NEVIENS. NEVIENS no kādreiz ievēlētajiem Saeimā nedrīkst tikt ievēlēts! Ir jāļauj nākt citiem cilvēkiem pie varas. Visi tie, kas šos pēdējos 19 gadu ir bijuši pie varas praktiski ir iznīcinājuši valsti. Tātad NEVIENS no iepriekšējiem - to derētu ielāgot ikvienam Latvijas iedzīvotājiem! Vai murgi turpināsis!
Sisī
S
Kādas nu mums tās partijas - pareizāk tās būtu nosaukt par grupējumiem, kas visas izcēlušās no vecās padomju laika sarkanā terora partijas (tai sadaloties, lai izskatās demokrātiski!). Un tad nu brīnamies, ka esam tur, kur esam...
...
.
aktīvo zagļu reklāma tā bija
Nu
N
TAKŠ SLIENAT TELTIS , BAURI, PIE tp BIROJA.........................
joks
j
Kāpēc no komentāriem manējais pazudis????????
suits
s
Mans priekšlikums TP, lai būtu līdzekļi par ko nomaksāt uzlikto uzrēķinu par 9.Saeimas vēlēšanām, netērējaties tagad, bet palaižat TV, presē, internetā tos pašus reklāmas rullīšus. Tautai būs ļoti uzskatāmi redzams, cik tie patiesi, balsotājus (ne)maldinoši un cik enerģiski, darba spara pilni aktīvie kandidāti , kurus pavadīja ar ziediem. Uzvara garantēta un lēti un labi, būs arī LATVIJAS tiesas spriedums izpildīts, jo bez tā nu pie vēlēšanām nekādā veidā nedrīkst pielaist. Lai Prezidents kaut vai izdot tādu dekrētu.
Šampēteris
Š
Ko nu mēs tik daudz par to miljonu. Šķēle mums ir devis 10 svarīgu punktu un 5 svarīgu darbu sarakstus, kas kopumā atsver miljardus !...
pilsonis
p
Vai mēs nevaram iesūdzēt tiesā visu TP par to, ko šie te Latvijai nodarījuši?
ērce
ē
Ši lieta ir ļoti svarīga, tā izšķirs Latvijas likteni. No rezultāta mēs redzēsim vai Latviju kontrolē valsts jeb oligarhi (polītiski-ekonomiskā mafija).
Ars
A
Velk laiku - naudas ta nav, ko maksāt!! Ja nu vienīgi Šķēle uzliks vienu no saviem 80 miljoniem uz galda.
zigis
z
Kas tad cits nekaunaam,meljiem divkosiem atliek?Cerams,ka neizdosies uzpirkt tiesnesus.....
Terorists
T
Atvainojos-slikti.
Terorists
T
Nu Andri ko tad skopojies.Nāk vēlēšanas kur jābūt tīram un kristāldzidram ar labi buktētām biksēm,bet nu aiz muguras šitāda šmuces čupa. Un kas tad priekš tevis ir šis 1 miljons,tējas nauda saviem pakalpiņiem. Visur savi čomaki un roklaižas un lieta darīta.1 milj.vietā 10milj. un nekādu probļēmu.Bet Lielais Andris ietiepies un principjāli rāda pigu un saka ,,Nekā valstij, tikai man un maniem roklaižām ,un ja neklausīs tad mani pakalpiņi sadusmosies un liks visiem vigrot kā Andris liks" . Sliktais Andris un vēl lielijās kad sliti ir citi tikai ne viņš.Rakaris tāds.
!
!
Kā TP mīl šo valsti. Noblēda miljonu - un pietrūkst pīrādziņiem dūšas. Cik ilgi ilgs Kalvīša radītās problēmas - gadus 50, tik arī tiesāsies.
Arturs .M
A
Par TP vajadzētu uzņemt filmu "Cilvēki no miskastes,jeb makoņtēva gals".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas