Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

TP politiķi kongresā sūdzas par medijiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kniede
K
Tā nu tiešām ir taisnība. Mums, tāpat kā politiķu, ir daudz nekompetentu žurnālistu. Ļoti trūkst nopietnas analītiskas žurnālistikas. Tiek "paķerti"kādi nenoskaidroti faktiņi, izteikumi un tad pēc savas izpratnes un simpātijām apzelēti paraktiski visos medijos. Arī tas ir taisnība, ka 4. vara veido un ietekmē cilvēku domāšanu un viedokli. Jāatzīst, ka visai liela daļa ļaužu nespēj 'analizēt procesus un paši veidot savu viedokli. Daļa spriež tikai un vienīgi sniegtās informācijas ietekmē, ko paši neatzīst. Grūti ir to atzīt, bet tā ir skaudra patiesība - smadzenes nav spējīgas to sagremot.
SIRDS ASIŅO
S
cik gludi, saldi un noteikti. Taču nelieši, kam cita veiksme un sarūpētais padomiņš skauž, jau pamanījušies Baltajam Tēvam mutē pavisam citus vārdus ielikt. Mute neveras tādus pateikt, sirds mana ir pilna. Tādus cilvēkus es gribētu Nekā Personīgi vaigā redzēt, vai BezTabu. Lai paskatās cilvēkiem acīs, lai pasaka, KO viņiem Šķēles kungs ir sliktu izdarījis??!!
x
x
izpostita valsts, cilveki novesti lidz ubaga tarbai, 100 tuktosi beg uz arzemem.... atnak Riekstins un pasaka ka pie visa vainigi mediji... bet Skele Kalvitis Godmanis Slesers Lembergs ir pilnigi bez vainas.. VESTURES MESALINE TO TAUTAS PARTIJU!!!!!!!!!!!!!!! un Riekstinu ari uz turieni!!!!
sūdzas par medijiem
s
Tā viņš ir, ja nopērk tukšu čaulu - veco Dienu. Tauta gan nesūdzas par tiem patiesajiem žurnālistiem, kuri aizgāja no vecās Dienas. Nevajag nodarboties ar zagšanu, tad nebūs jāsūdzas. Un nevajag arī cerēt, ka tas Jums ies cauri vēl un vēl. Par visu reiz būs jāatbild visām Muižniecēm, Šķēlēm, Kraukļiem, Riekstiņiem, Leiškalniem, kuri zog, piesavinās valsts mantu, pārtaisa Aizsargjoslu u.c. likumus, lai būvētu kāpās, tajā skaitā klētis, tīši nogriež finansējumu tiem objektiem, no kuru pārdošanas cer iedzīvoties (Diagnostikas centrs) vai ceļ galīgi jaunas slimnīcas (Ludza), kuras tajā pašā gadā likvidē jeb pareizāk sakot, cer piesavināties paši (TP kā zināms, ir ne mazums dakteru, kuriem ļoti noderētu jau gatava privātklīnika!). Uz ko viņi cer? Cer, ka tauta bezgalīgi šito visu pacietīs, bet mediji lies čugunu kā smērēti?
NOTHING SPECIAL
N
LAIKAM TIKAI CIETUMS APTURĒS NETAUTAS PARTIJAS VĒLMI APZAGT PENSIONĀRUS , MAZGADĪGUS BĒRNUS , VISUS VALSTS IEDZĪVOTĀJUS !!!! TAS ZAGLĪGUMS IR KRIMINĀLI SODĀMS , VAI NU CIETUMS , VAI NOCIRST ABAS ROKAS UN KĀJAS , IESKAITOT LOCEKLI !!!
kaka
k
fakti ir pret andri. pierādiet ka tā nav.
Oskars>Dzintra
O
Es Jums jūtu līdzi,ja Jums paliek ļoti BAIL ja esiet TP FANE,bet neko darīt katram JĀATBILD par paveiktajiem DARBIEM arī TP . Arī par to naudiņu ko TP BIEDRI , TP kabinetos un negodīgi izremontētām TELPĀM par TAUTAS NAUDU tur rīkoja DZERŠANAS .
dzintra
d
Jūs tiešām esat dezinformācijas telpā nonācis. Varbūt pirms izteikt viedokli pārbaudiet kādu sfēru Šķēle pārraudzīja, kad bija lauksaimniecības ministrijā?
starp citu
s
Mums buus studeet TP kongresu materiaalus, nevis avizheles lasiit, un liidz ar to, aplamus uzskatus ieguut. Par vishumaanaako visuma partiju- TP.
ululiņš
u
Lai dzīvo zirgs un zvirbulis! Tad sētniekam būs darbs.
Oskars
O
TP Jūs sveicina G-24 un iznīcinātas RŪPNĪCAS.
Dīzels
D
HA, HA, HA :D:D:D liekas kad palikuši tikai 1.Latvijas tv un 1. Latvijas radio. kurus pēc vēlēšanām nomačīs jo Dienu jau ir nopirkuši. Man tik grūti pateikt tā ir eiforija par vadoņa atgriešanos vai jau agonija. Labāk jau patiktu pēdējais.
NPPIP Viesturs
N
Arī TP priekšsēdis Andris Šķēle savā runā paziņoja, ka Latvijas pilsoņi savu viedokli vairs neveidojot paši, bet gan nopērk avīžu slejās un dzeltenās televīzijas reportāžās, kas pilnīgi nomākušas nopietnu analīzi. ____ Latvijā nopietnas žurnālistikas nav, tas jau man bija skaidrs pirms diviem gadiem. Vēl daudz maz Diena pūlējās tāda būt, kaut gan neiztika bez tendencioziem rakstiem, bet jo tālāk, jo vājāk.
Tā nu tas ir...
T
Nu ļoti labās domās Andris ir par tautu - visi muļķi,izņemot TP atbalstītājus,nu mazliet maigāk pateikts.
Cēsinieks
C
Tad ko, tautai klasīties tikai Pozitīvisma reklāmas un Kongres uzrunas? Un nenovērtējiet cilvēkus pa zemu....mēs lasām daudzus informācijas avotus un paši izsecinam, kas labs vai nē, kas preizs, kas nē....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas