Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TP reģionu līderi pret Dombrovska valdības gāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāčplēsis
L
Tautas saulvedis uz spožo Russo-baltīju ir Kangarovichs,seko līderim!!!!
panaiva
p
Šo TP izkārtņu lietu, tas ir savējo pašvaldību atbalstīšanu valsts mērogā vajadzētu aizliegt ar likumu. Partijām jāstrādā valsts labā. Kad viņi to sapratīs?
vientulais vilks
v
Atvainojiet,es iepriekseja komentara biju domajis,personas no prvinces.Viena pazinas vardi ir ,ja mes nebutu TP biedri nesanemtu lidzeklus no Regionalas attistibas ministrijas,man ir nepieciesama izkartne //TP//.
bimba
b
Es arī esmu pret Dombrovska valdības gāšanu. viņiem taču ir jāizved no krīzes. Tomēr viniem nesanāk. SWH bija reklāma, ka tas ir arī labi, ka nesanāk, he! Bet ne jau valdības vadītājiem nedrīkst nesanākt. Tad jau labāk vispār tādiem cipariņiem nevajag iet politikā.
dzintra
d
Padome tam arī nepieciešama. Izteikt kritiku, raudzīties no malas. Padomes cilvēki ir reģionu līderi, viņiem ir lielāks kontakts ar iedzīvotājiem kā Šķēlem mākoņos. Līdz ar to arī problēmjautājumu klāsts ir dažāds un skaidrāks.
@@@
@
TP reģionu līderi varētu vispār pamest šo oranžo valsts izzadzēju partiju , citādi tāda tērgāšana vien sanāk . Atnāks mākoņtēvs , uzbrēks un bikses slapjas un darīs kā pavēlēts.
!
!
Jā, tagad ziedoju dzīvnieku patversmēm un baroju putnus. Visādus bērnu slimnīcu variantus neizskatu. Diemžēl. Jo tiem lopiem nekas nav svēts.
>vientuļais vilks
&
Nu, kaut kā nejūt, ka tur kādam būtu kaut elementāra kauna sajūta opar savu partiju. Vai tiešām viņi nesaprot, ka vadonis mierīgi uz viņiem uz.čurās, tiklīdz viņi tam nebūs vajadzīgi.
vientulais vilks
v
Ir jau ari TP civeki kam ir kauna jutas saglabajusas,un patiesa izpratne par realo situaciju VALSTI.
sahs-
s
NU DABISKI ,PAZOG VIENI,TAGAD RINDA CITIEM. TIKAI BRINOS KUR SKATAS TAUTAQ,JAU SEN VAJAG DAKSAS NEMT ROKAS..........
Lelle
L
Kad Repši ar dūrienu mugurā šļosara banda nogāza no premjera krēsla, es toreiz teicu, ka Repše vēl 2 reizes atgriezīsies valdībā un izdarīs daudz laba valstij. Tagad ir pirmā reize un Jakānu, vienalga kādiem līdzekļiem, viņš dabūs prom un tas būs oranžo nelegālās kases slēgšana, jo tur iet gan kontrabanda, gan arī oranžo firmas nemaksā nodokļus, arī Šķēle. Tur parokoties, atklāsies brīnumlietas, tāpēc jau TPisti tā trako. Jāņem vērā, ka Repše arī nākamajā Saeimā iekļus, valdībā arī, ko nevaru nekādīgi teikt par TPistiem.
@@@
@
Izmano izdevību paklusē. TP ir un paliks zagļu un shēmotājum partija. Un Jakāns viņiem vajadzīgs lai nodrošinātu ietekmi un kontroli VID . Kuram gan patīk maksāt nodokļus un bērnu slimnīcas apzadzējpartijai ne tik.
Bandava
B
Par vēlu tu nāci....
Lelle
L
TPistu darbība atgādina veco padomijas kompartiju, kur ierindas komunistam bija cieši jātur mute ciet. TP pašvaldību vadoņiem stingri ir jāpārdomā kurā pusē viņi tagad nostāsies: progresa vai turpinās regresu ar valsts izlaupīšans politiku kāda tā bija TPistu ziedu laikos. Izskatās, ka TP vilciens ir aizgājis...
Orange Mokey
O
Kāda starpība, kurš baidās? Tautpartijai šobrīd Šķēle šobrīd traucē mazāk nekā RePšiks, kurš ar savu nepieskaitāmību un lieluma māniju, kuru pastiprina viņa lišķu kordebalets, traumē gan Dombrovski, gan JēLīšu partiju, gan Latvijas nodokļu sistēmu, kas jau tā pašvaka un nu top izcili stulba -- jau kaitniecika un faktiski "tiesājama", diversijai līdzvērtīga. Nu kurš saņemsies un izmārrutkos to visSlimāko divkosi un avantūristu no finansu ministrijas? Būtu beiguši ļaut RePšikam pazemot Dombrovski līdz RePšika skaļrunīša līmenim un saņēmušies reāli kaut ko labu ekonomikā izdarīt! JēLīši vismaz pašsaglabāšanās dēļ būtu saņēmušies RePšiku nahrenizēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas