Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tracis ap kumelītēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AKO
A
Ko darīs fitoterapeiti? Kā ārstēs? Zāļu tēja kā dzēriens taču aizliegts netiek? Būs mums savas vārdotājas, arī savs LATVIJAS tēju bizness. Ja mēs vēlēsimies un rīkosimies. Latvijas pļavas kļūs vēl vērtīgākas: raudenes, asinszāles, vīgrieži, pelašķi, gaiļbikses...liepziedi.....Latvijas augos nav tādu vielu, kā piemēram, Ķīnas zālītēs, kas aknām toksiskas jau nelielā daudzumā. Nedrīkstam ļaut iznīcināt tēju tradīciju Latvijā! Nav tādu datu, ka būtu notikusi smaga saindēšanās ar šīm tējām. Mūsu augi nav aizliegto augu sarakstā arī, manuprāt. Galvenais, nevākt aktīvu braucamceļu vietās.
xx
x
viens no lielakajiem murgiem, ko savaa muzhaa esu dzirdejusi! vai kljustam par totaliem sintetikas vergiem? un tikai tapec ka kadaam aprindaam tas ir izdevigi... es dzeru zalju tejas katru dienu un nevaru iedomaties taam nekadu aizstajeju!
Dzintra
D
Tas kārtējo reizi ir Vācijas «ceturtā reiha» mēģinājums nodibināt savu neierobežotu varu Eiropā - vai tad mums būtu jāklanās vāciešiem!!!! Lielākā daļa eiropiešu to jau ir sapratuši.
Peksiss V
P
Intresanti uzzināt kurš dulais to visu izdomājis!!?
ahoij
a
Ieteiktu nepirkt Indijas un ķīnas ražojumus, tajos ir konstatēti paugstināts svina u.c smago metālu normu vairākkārtīgs normu pieaugums.
@
@
Nav iespējams. Katrā ziņā to neviens neievēros. Zālītes mēs visi pazīstam.
Tipat
T
kā visas franču pusdienas beidzas ar zāļu tējas dzeršanu - piparmētras, kumelītes...Viņi GAN notiekti no tā neatteiksies!
Nu un?
N
Man ES, piedodiet, pie vienas vietas. Pati audzēšu, pati lasīšu, pati ārstēšu, kam vajadzēs.
gāzi ostījis
g
jā tēja būs pārtikas piedeva, tad uz paciņas nedrīkstēs rakstīt pret kādām kaitēm tas palīdz! neesam jau nekādas zāļu tantiņas, kas zin kura zālīte kurā brīdī jādzer... Eiropietis parastais savā mūžā ne pļavā ne mežā nav bjis un viņam ir vienalga tas tējas likums, bet īstam latvietim dabas veltes ir daļa no dzīves!
Paija
P
Nu, ceru, ka tirgū savu kumeļtēju Latvijā vienmēr varēšu nopirkt. Augu tēju aizliegums ( jo tirgoņiem liekas, ka tās ir par lētu tautai) būs nesekmīgs mēģinājums piespiest pirkt dārgos ārzemju augu tēju maisījumus ar uzrakstu " ECO-BECO" , kur paciņa tējas maksā 4,-50 Ls -5,- Ls paciņā- tikai tāpēc, ka glamūrīgā iesaiņojumā ar standartfrāzi: "Firma ārkārtīgi priecājas, ka izvēlējāties mūsu kvalitatīvo produkciju.:-) Cena atbilst kvalitātei." Bet tās dārgās ārzemju augu tējas paciņas aptiekās guļ noputējušas, līdz izbeidzas derīguma termiņš un farmaceiti spiesti viltot derīguma termiņu... Piemēram, es nepirkšu ārzemju kumelīšu tēju par 3,50 Ls ar 20 mini tējas paciņām.
sk
s
Nu saprotams! Naktii, pie meenesniicas un neaizmirsti panjemt liidzi melno kakji! Lai Eiropas kungi iet bekot.
Ragana
R
Ko Jūs satrauzaties, kurš tad var izkontrolēt vai es vācu tēju vai ne?
smiekls
s
šī avīzele paliek arvien bēdīgāka
Oskars>Tas saucas
O
Un Jūs tam ticat ????? Tas ir kādas Latvijas PARTIJAS biedra KOMUNISTU - KRIEVU pasūtījuma RAKSTIŅŠ , lai aizņemtās Eiropas naudu varētu NORAKSTĪT.......
Tas saucas
T
Gribējām Eiropu, un dabūjām, ko gribējām:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas