Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tranšeju nostiprināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piestādītais rēķins
P
1.lielākā gada inflācija Eiropas Savienībā 2. zemākās algas Eiropā 3. pensijas zem iztikas minimuma 4. milzīgas algas valsts institūcijās un uzņēmumos savējiem 5. no Latvijas uz ārvalstīm bēgošie iedzīvotāji 6. negodīgu parlamenta vēlēšanu organizēšana finansējot it kā no “trešām personām” (Tautas partija, 2007.g.) 7. prezidenta -“pateicību” aplokšņu saņēmēja izraudzīšana zoodārzā un tā apstiprināšana negodīgi ievēlētā parlamentā 8. dzimumlocekļa imitējošā žesta demonstrēšana tautai no parlamentam piederošās ēkas (loga) prezidenta vēlēšanu dienā, ko veica “Tautas partijas” vadošais deputāts 9. reģionu finansēšana pēc partejiskās piederības 10. kopīgi biznesa projekti ar KGB virsniekiem (hokejs, gāzes stacija) 11. atteikšanās no tiesībām uz 2 % valsts teritorijas (2007.g.) pretī nesaņemot neko pirms tam izmainot Konstitucionālās tiesas sastāvu (Satversmes tiesu) 12. mēginājumi politizēt valsts drošības institūciju kontroli 13.naudas atmazgāšanas likuma pieņemšana 14.korumpētie tiesneši, 15.dzivokļu izdalīsana savējiem (Mottes lieta) 16.nulles deklarācijas neieviešana 17.progresīvā nodokļa neieviešana 18.dividenžu neaplikšana ar nodokļiem, tai skaitā algu izmaksāšana ar dividendēm (SIA) 19.spekulatīvo darījumu ar nekustamo īpašumu neaplikšana ar nodokli 20. cenzūras ieviešana pat pārkāpjot Konstitūciju (horizontālo taimkodu bojājumi) 21. prihvatizācijas process 22. personas, kas apsūdzēta smagos kriminālnoziegumos (Lembergs) nominēšana premjerministra amatam (ZZS). 23.deputātu uzpirkšana, lai amatā ievēlētu lielāko kretīnu – JŪRMALGEITA – PAŅĒMA…UN UZMETA.
Citāts
C
1. 1992.gadā Lietuvas, Latvijas un Igaunijas kopprodukts uz cilvēku bija attiecīgi 364, 576 un 707 ASV dolāri. 2007.gadā Lietuva ar saviem 17 700 bija apsteigusi Latvijas 17 400, bet Igaunijā šis skaitlis bija sasniedzis 21 000 dolārus 2. KNAB izveide mūsu kaimiņvalstīs nebija nepieciešama, jo jau esošās tiesībsargājošās iestādes nepieļāva “valsts nozadzēju” (capture of the state) izaugsmi savās valstīs. Igaunijas un Lietuvas pilsoņi ir iemācījušies aizpildīt savas ienākumu deklarācijas attiecīgi kopš 1992. un 1994.gada. 3. Lietuvas un Igaunijas partiju politikā ir samazināta minigarhisku ģimeņu ietekme, jo partijas tiek finansētas no valsts budžeta. 4. Lietuvas un Igaunijas pilsoņiem arī nav tik bieži jārīko tautas nobalsošanas, jo šajās valstīs uzticība pārstāvnieciskas demokrātijas institūtiem ir salīdzinoši augstāka (
lauķis
l
Šeit salasījušies tikai jaunlaicēni un sociķi.Visus novienādot,lai vienādu atalgojumu saņem gan stulbie ,gan slinkie.Es kategoriski nepiekrītu pabalstīt vēlēšanu tēriņus no budžeta.Tāda partija,kas nespēj sadabūt dažus grašus savām reklāmām,nespēs arī valsti vadīt.To jau pieredzējām ar jauno laiku.Dumjā tautas daļa sameta cepurē gan aģitācijai,gan dieva dēlam nr 2.Sanāca vien lieli sūdi un kašķis tautā.Vēlēt vajag tos,kas prot konkrēti solīt un tad prasīt konkrētu izpildi ,neviss kaut kādu populistisku muldēšanu.
sms
s
Pareizi, ja vairākums būtu normāli pārtikuši, tad naudas raušanai zustu šīs parādības slēptā ,dzīvnieciskā jēga.Nabago masa ir pilnīgi nepieciešama šiem amorālajiem subjektiem ,kā fons pašu " veiksmei", tā kā gaidīt no viņiem ka tiks kas reāls darīts lai uzlabotos tautas vairākuma dzīve, ir gluži naivi. Tomēr,droši vien, būs kā parasti, kā nekur citur pasaulē- nabagie balsos par lielkapitāla partijām, un pēcāk sūkstīsies cik nelāgi viss sanācis. p.s. finansēšana no valsts budžeta, cita starpā, ntkārt palielinātu jaunu, nenopirktu spēku ienākšanu politikā,kuriem šobrīd ,bez angažēšanās, izredžu praktiski nav nekādu.
Leiputrija
L
Interešu grupiņas es nefinansēšu. Neliešus un zagļus pašrocīgi sev par kaklakungiem arī necelšu. Izejas nav. Ja nu vienīgi mainot vēlēšanu sistēmu. Bet kas to darīs - "partijas", kas šobrīd ir pie varas?
jābēg no Latvijas
j
Pret politisko korupciju vienīgais ceļš ir partiju finansēšana no budžeta. Taču šādam solim nepiekritīs lielākā tautas daļa, aiz stulbuma. Gandrīz visi ir iegrimuši totālā mazohismā - jo sliktāk dzīvo, jo vairāk slavē savus mocītājus! Nākamajās vēlēšanās nobalsos atkal par ZZS u.c.. Cilvēku vairākums Latvijā nemaz negrib dzīvot labāk - to redzēsiet referendumā. Aplamās ikvienu, kas uzdrošināsies kaut ko darīt gaudeno labā. Līdz ar to, tiem, kam ir saprāts, šajā valstī vairs nav ko darīt. Ja grib cilvēciski dzīvot, jābēg projām.
Grads
G
Jā, un ļoti žēl, ka arī šo rakstu un komentārus izlasīs ļoti neliela (domāju
Kinza
K
ja paraugās no otras puses, tad rodas jautājums, kas, piedodiet, tie ir par cilvēkiem, kurus var pārliecināt ar masveida reklāmas kampaņu? Atbilde, manuprāt, tie ir neinformētie,ntajos darbos pārgurušie, kuriem vnk nav bijis laika, iespēju pašiem kaut ko saprast par notiekošo valstī, respektīvi - vairākums.Paralēlais secinājums: valdošie ir ieintresēti arī ekonomiskajās problēmās, situācijā kad 80% tautas raujas galvu nepacēlusi ,lai nodrošinātu savu ikdienu, jo šādu baru viegli vadīt, nopirkt ar tukšiem solījumiem,sarīdīt savstarpēji, apdullināt ar pozitīvismiem.
Ieva
I
Nesaprotu šo optimismu par valsts finansējumu; kaut vai tāpēc, ka, ja neieviesīs jau tagad nepieciešamos ierobežojumus, šis te finansējums būs tikai piedeva. Lai gan, iespējams, ka tauta, kurt tik daudz var panākt ar retušētiem ģīmjiem uz stabiem un tukšu muldēšanu ekrānā, ir šo visu pelnījusi.
Antons
A
Valdosa mafijas koalicija jau citadu vertibu nemaz nepazist ka tikai naudu,citas vertibas siem izdzimteniem nemaz neeksiste.
dzeris
d
Var Ozoliņam tikai piekrist, iespējas ar naudasmaisu palīdzību zombēt svārstīgo un vieglāk ietekmējamāko vēlētāju kļuvušas vēl lielākas , bet, nešaubīgi, pārkāps arī šīs normas, jo prakse pierādīja, ka sods draud nevis pārkāpējam, bet tam, kas mēģina saukt to pie atbildības. Kārtējais piemērs, kā tiek pieņemts likums, kas nav izdevīgs ne vēlētājam, ne demokrātijas attīstībai, toties izdevīgs sponsoriem,. Un šī te nostāja - ja pieņemsim stingrāku, tāpat neievērosim - nu tā ir Latvijas klassika, kas vairāk par šo var liecināt par to, kā izprot jēdzienu "tiesiska valsts" vald. koalīcija, komentāri lieki. Vispār, daudzās valstīs 3 - 7 dienas līdz vēlēšanām reklāma vispār aizliegta, lai cilvēks varētu domāt pats, nevis reklāmas iespaidā. Vinīgā cerība, ka arī Latvijas vēlētājs beidzot sāks domāt.
x
x
priekshveeleeshanu ciinja jau ir saakusies. JL, PS un mozaiika to dara ar savu jaundibinaato smadzenju skaloshanas biedriibu. par to jau alkonautam-peerkamajam komenteetaajam interese maza ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas