Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Trīskārt divas Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāpītāja
l
šoreiz metīšos aizstāvēt zvirbulēnu- tā taču ir- pilnīgi var piekrist - Paņteļejevs pareizi visu ir salicis pa plauktiņiem=formulējis,bet !!!!! taisnība arī ka pie tik bēdīga stāvokļa esam tāpēc,ka vairākas Saeimas pēc kārtas LC bija vadošā partija koalīcijās, tātad sava artava pie trim nedienām viņiem ir ieskaitāma.
Justs
J
Diemžēl, bet zvirbuļiem (zvirbulēns) instinkti nedod iespēju domāt brīvi, piedodami,.... es domāju, ka Andreja komentāri ir vieni no viedākajiem, paldies autoram!
Ivars Graudums
I
Es piekriitu tam, ko raksta sdgf. Taapeec jau esmu par kopeejaam skolaam. Ar papildus maaciibaam krievu valodaa visiem, kas to veelaas. Un par to razhoshanu: pashiem jaakljuust izdariigaakiem, veiklaakiem, jaaizbeidz visa sentimentalitaate attieciibaa uz dabu un jaadomaa tikai par iedziivotaaju labklaajiibu, lai tie neizkliist pasaulee. Pashreiz sveshumaa aizbraukushie latvieshi daudz maacaas shajaa zinjaa.
Alnis
A
vai kāds lūdzu nepieminētu Tvaika ielu?
Angļu
A
Karalienes tiesa Tvaika ielu neņem galvā !
  • 0
  • 0
alberts
a
Vis tas ir "tukšs tirgus"! Latvija NAV ražošanas1 Tur ta bēda."treknie gadi cilvekus "izsita" no sajēgas ,ka RAŽOSANA rada vertības un labklajību.Šodien visi grib vieglu un atru naudu - sēž un gaida KAD tā pienaks - STRĀDĀT - negrib - saka- MAZ maksa.Nez kapēc 100 latnieku daudz? - tāpēc,ka var laist muļķi un tomēr kautko saņemt. Ta mēs esam ieradinati "nestradat". Nav darba? Klat nepienesis NEVIENS!
ražošana
r
Albert, ražošana nozīmē ne tikai PSRS smago mašīnbūvi. Šodien nevienam pircējam nav vajadzīga padomju mašīnbūves produkcija, tāpat kā nevienam strādniekam nav vajadzīga padomju alga. Un darbu šodien vērtē nevis pēc noguruma pakāpes, bet pēc piedāvātās algas. Var jau Latvijas iedzīvotājus lamāt par sliņķiem, kas aizmirsuši strādāt, tikai tad viņi strādās citur.
  • 0
  • 0
sdgf
s
Baigie jaunumi, Krieviem nedod pilsonību, Latvieši nezin Krievu valodu, un tt.. Es protams saprotu, ka mums (un ne tikai mums bet arī mūsu bērniem) šeit ir jādzīvo. Vai jāvergo Īrijā, bet cik var izrādīt savu stūrgalvību???? Jaunajai paaudzei viennozīmīgi vajadzētu saliedēties gan no Krievu gan no Latviešu puses. Dzīvojam vienā valstī, un mums ir kopīga nākotne. Kamēr strīds pastāvēs, tikmēr nebūs nekādas kārtības. Var būt kļūdos izteikumos bet "tika vienotībā ir spēks".
alberts
a
Vai atzīt divas kopienas? kuras faktiski eksiste? Ko darīt? Vajag atklatu valodu! Vairums krievu joprojam CER,ka būs "maza krievija-latvija" - un nebus vajadzibas pec latviesu valodas u.t.t - bus ka LPSR - pat ministrs Broks jau stute varbutību - -krievu valoda augstskolas - tad KO vēl? kada var but "apvienošanās"?
  • 1
  • 0
anna
a
jā, man arī patīk. šis autors. viņš ar putām uz lūpām nekliedz par vai pret. Bet redz kopainu
Vairo
V
Ir patīkami lasīt gudra cilvēka atziņas. Kopš Dienā raksta tādi augstas klases profesionāli kā Točs un Panteļējevs avīze ir stipri cēlusies kvalitātē.
Jozefs Šveiks
J
Jā. Un žēl ka kaut kur noziepējies jaunākās vēstures klasiķis, teorētiķis un praktiķis Komorovskis.
  • 0
  • 0
bulciņa >>Piekrītu
b
;-))))
  • 0
  • 0
Piekrītu
P
Jums, vienīgi žēl, ka Diena ignorē vēl augstākas klases profesionāļus, piemēram, Kalvīti, Slakteri, Laventu un vēl dažus...
  • 5
  • 1
Trīskārt divas Latvijas,
T
un viens Latvijas ceļš kā līdz tām aizkļūt....
Pols
P
Esmu Diensa lasītājs, bet tas uz mani neattiecas - "Vismaz tas attiecas uz Dienas lasītāju" - tāka palūgtu bez vispārinājumiem! Labprāt redzētu skaidru redakcionālo nostāju un atbalstu konkrētas politikas nesējiem. Vai nu tas Šlesers, Lembergs vai kāds cits no aizdomu ēnas, bet caurspīdīgum jābūt.. Bet 3 problēmas patiešām ir aktuālas. Pavisam jauki būtu, ja autors būtu paanalizējis pašreizējo politiķu un partiju nopelnus šo problēmu radīšanā un risināšanā. Par pagātni (Pleskavas šoseju) nemaz nerunājot..
to zvirbulenam
t
vai tad sis nav tas pats pantalejevs kurs panema kukuli par komisijas izmeklejum,iem Latvenergo 3 miljonu lieta Ko tad vins vel plapa butu sedejis kakta un nokaunejies par savu latvijas lielcela valdibu kura izputinaja Latviju vinam piedaloties Jasmejas gudrinieks tas vel tik truka ka vinu kads uzklausis
zvirbulēns
z
Jā, pamatproblēmas iezīmētas pareizi, tiesa, tās nebūtu, ja varu valstī nebūtu realizējis Latvijas Ceļš!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas