Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Trūcīgajai personai varēs būt auto un nekustamais īpašums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sābris
s
man kaimiņienei iires paraads 1000 ls un 500 mersis , man paraada nav un nav arii mersis ,mees i vienliidziigi nabagi???
x
x
ak, ja- ataa, es ar ieshu uz to kantori, varbut vel kadu naudinju vares dabut?:):)
x
x
karteja mulkjiba: gan mashinai, gan majai butu jabut vertibas griestiem: citadi nu sanak, ka no tadiem, kas nav varejushi nopirkt dzhipus un pilis, nodoklju naudinju pardalis 'nabagiem', kuriem viss tas ir:):) sanacis- ka parasti?:):)
ass
a
Apdir..ties! Tagad trūcīgs ir kretīns ar Poŗšu un villu Jūrmalā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
heh
h
kur problēma noteikt auto un citi pārvietošanās līdzekļi līdz 5-10k lvl uz ģimeni , nekustamais līdz 50-100-150k uz ģimeni. savādāk tiešām šlesers pat atbildīs statusam. vismaz vācijā piem., ar ir +/- bet ir robežas.
Oskars
O
Šausmas trūcīgai ar MERSEDESU,pasaules lielākie BRĪNUMI.
>verka
&
A kas tieši mulsina?? Sen jau bija laiks. Ar ko tieši cilvēks ir vainīgs, ka laikos, kad visiem darbspējīgiem ģimenes locekļiem bija darbs, ir paņemts patēriņa kredīts, operatīvais līzings vai tamlīdzīgs zvērs? Toreiz varēja i paēst, i rēķinus nomaksāt, i parādsaistības segt, i vēl kāds sīkums pāri palika.
skaisti
s
Tie, kam patiesi vajag, paliks ar garu degumu.
verka
v
mani mulsina tādu normu pieņemšana- tātad gaidāms straujš bezdarba vilnis...
redīss
r
.....viens automobilis........viens velosipēds katram ģimenes loceklim.........mopēds .Te vajadzēs steru ar kleriem lai šito puteni adminstrētu.Kur dod spravku , ka man nav ričuka ?
jurka
j
Ļoti saprātīgs lēmums. Tos īpašumus jau arī tagad nav iespējams pārdot, bet darba nav. Kredītiestādes klūp kaklā un komunālie jāmaksā.
!
!
Ja kādam ir divas kājas, rokas, viņš ir pilnīgi vesels cilvēks un tam nav ko pie ārstiem meklēt. Senos laikos runāja, ka visbargākie esot nevis vācu baroni, bet no pašu vidus nākuši vagari, kas izkalpoties centušies. Tas vēl joprojām ir konstatējams jebkura līmeņa diskusijā par finanšu nedienām.
Blabla
B
Tas ir saprātīgs lēmums. Žēl, ka tikai tagad pieņemts, jo tas būtu palīdzējis tūkstošiem cilvēku. Arī mūsu ģimene, kurā ir 3 mazi bērni, bija ļoti grūtā situācijā, kad bija jādomā, kurus rēķinus nemaksāt, lai kaut cik savilktu galus. Tā tas bija un ir daudziem cilvēkiem. Toreiz palīdzība būtu ļoti, ļoti noderējusi, bet sociālajā dienestā saņēmām atteikumu, tiklīdz viņi padzirdēja, ka mums ir patēriņa kredīts. Labi, ka vismaz tagad kredītņēmējiem būs iespējas lūgt un saņemt vismaz kaut kādu palīdzību.
Daunis
D
Kargins un Krasovickis varēs pretendēt.
Grieta
G
tipja - neliela mājiņa Jūrmalā un kāds jaunākais BMW??? nesmīdiniet!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas