Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tukuma lidmašīnas avārijā smagāk cietušais nāk pie samaņas, pārējie izrakstīti

Pēc ilgstošas atrašanās komā pie samaņas nācis Tukumā lidmašīnas avārijā vissmagāk cietušais pasažieris. Viņam veikta galvas operācija un viņš no reanimācijas pārvests uz neiroķirurģijas nodaļu. Četri negadījumā cietušie ārstēšanos turpinās mājās, savukārt no Tukuma slimnīcas pārvestā sieviete - sociālās rehabilitācijas centrā Vaivari.

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikas virsārsts Raimonds Bricis Dienai stāsta, ka vissmagāk cietušais vīrietis nācis pie samaņas un spēj reaģētu un runāt. Viņš pārcietis vienu operāciju un tiklīdz būs iespējams ārsti veiks vēl vienu - operēs mugurkaulu.

Sieviete, kas no Tukuma slimnīcas tika pārvesta uz Rīgu, tuvākajā laikā tiks dosies uz rehabilitācijas centu, informē R.Bricis, norādot, ka viņai saglabājusies ķermeņa lejasdaļas paralīze.

Pārējie četri cietušie, kuriem pēc avārijas tika konstatētas dažādas politraumas, no slimnīcas izrakstīti. "Viņi laimīgi būs tikuši cauri," piebilst ārsts.

Jau vēstīts, ka 16.augustā no rīta Tukumā, mazdārziņu teritorijā pie Spartaka ielas, 200 metru no dzīvojamajām mājām, nokrita lidaparāts. Avārijā cieta septiņi pasažieri un pilots, kurš vēlāk slimnīcā mira.

Par notikušo negadījumu tiek veikta izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas