Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tūrisma firma: Berlīnes policijas paziņojumi par aizturēto autobusu - pilnīgi nepamatoti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ceļotājs
c
Palsiju komentārus, ka vecie bleķi aizlido pie 200 km/h, kurš tad autobuss ar tādu ātrumu brauc pa ceļiem, taču tas nav atļauts pat Vācijā. Raksta paši nezin ko! Ja visus vecos autiņus tulītās aizliegsim nebūs ne ar ko braukt un arī ja brauksim cenas būs pasakainas. Palasiet SS.lv sludinājumus, jauni autobusi maksā dubultā! Savā laikā biju organizējis braucienus uz ārzemēm tas ir ļoti grūts darbs un teikšu, ka atrast piemērotu tehniku par sviesta maizi neizdodas!
ceļotājs
c
Friči atrada veidu, kā piepelnīties! To pašu dara arī Poļi. Cik man zināms turoperatoram "Mārītes" tagad ir nopirkts cits autobuss.
Aarzemnieks
A
Nav jau nevienam nekas pret veciem autobusiem - ir veci, bet labi uztureeti un saremonteeti autobusi un ar tiem var braukt cik grib arii pa Vaaciju. Probleema ir ar autobusiem kas teju izjuks un var radiit smagas avaarijas. Probleema ir arii, ka Latvijaa miiklainaa kaartaa var tikt cauri ES kontrolei ar auto kas neatbilst droshiibas prasiibaam arii Latvijas likumu normaas. Padomaa tachu drusku - uz autobaanja kur satiksme iet dazhviet ap 200 km/h ko var savaariit peekshnji atdalijies un lidojoshs blekjis no taadas saruuseejushas grabazhas apakshas. Kas notiek ja shitaadai grabazhai Shveices kalnu celjaa peekshnji vairs nedarbojas bremzes?
VAU
V
Dūmi jau protams nav bez uguns, bet man tomēr liekas, ka tas velns nav tik melns kā to mālē. Neticu, ka tīšu prātu kāds riskētu ar savu un citu cilvēku drošību, pat dzīvību! Nu negribu tam ticēt, jo visbiežāk pēdējā laikā ir tā- pamet tik žurnālistam mušu uzreiz ziloni uztaisīs! p.s. ja varam žurnālistu iformācijai ticēt, tad pagājušās nedēļas beigā Latvija konfiscēja par tehniskiem pārkāpumiem divas vācu fūres....
ekskursante
e
Jā, nu diemžēl tā situācija ir, kāda ir - atbilstoša mūsu valsts ekonomiskajam stāvoklim un cilvēku maksāt-ne-spējai. Pati esmu braukusi un organizējusi braucienus ar tamlīdzīgiem graustiem. A ko darīt? Pamēģiniet uztaisīt lepnu braucienu uz tuvējo Eiropu ar jaunākā izlaiduma autobusu, neviens ar jums nebrauks, jo lētāk un ērtāk būs ar lidmašīnu. Bet cilvēki, kas nekur nav bijuši, būs priecīgi par 100 - 200 latiem izmest loku pa Eiropu.... Tad nu rullējam ar veciem autobusiem, kas cits atliek....
Lasiitaajs
L
Pilniigi garaam! Man nav nekaa kopiiga ar cilveekiem kas pakljauj citus dziiviibas briesmaam sava mantiskaa labuma deelj. Peec tavas logjikas zaglis vai slepkava viss viens ja tik latvietis tad viss ir OK. Secinu, ka taaapeec jau Latvija ir galiigaa d...aa jo paarlieku daudzi domaa shitaadaas sliedees! P.S. Starp citu man ir nelabas aizdomas, ka braucamo tehnisko staavokli - kaads var un kaads bevar braukt pa Eiropas celjiem, regulee ES direktiivas kuras ir identiskas Vaacijai un Latvijai, taapeec ieteiktu pastaaveet pie ratiem nevis piesaukt etnisko piederiibu kas shinii situaacijaa ir pilniigi nerelevanta.
VAU
V
Vau, Vau.. nu kas vēl nories Latviešus.. savējos.. kas vēl papriecāsies par citu nedienām.. tāds kaifs.. un izrādās mēs vēl ticam visam tam kas uzrakstīts.. vai varbūt jūs visi bijāt tur klāt, a ko mani līdz neņēmat? Mūsu valstī taču visi var atļauties krutus busus un braukt ar ekstrām. Pensionāri lidot tikai ar limašīnu un ēst omārus. O, ku foršā valstī mēs dzīvojam! Bezadbildība jau nav ataisnojama, bet žēl ka vēl aizvien Latvietim labākā uzkoda ir otrs Latvietis.
Kaspars Bergmanis
K
Diez vai šo busu izdosies atdabūt, jo īpašnieks neatspēko info par papildus bāku uz 390L. Varu saprast vāciešus, ja braucot pa bāni uz 200km/h tev logā ielido bleķis, kurš nopvis karājies zem busa. Tas, ka ir šāds gadījums nozīmē, ka CSDD nav pienācīgi veicis savus darba uzdevumus, bet īpašnieks ir taupījis uz autobusa remontu.
umka!
u
jā nu nav ko teikt--riktīgajām iestādēm arī uzrakstiji iesniegumus--nu te nu gan tev atbildēs--ka viss ir OKI -DOKI:))))))))
Volvo ipasnieks Kanada
V
Smagajam masinam noskrejiems 2 miljonu judzes (1 JUDZE IR APM 1,6 KM) ir parasta lieta, Smagas masinas izgatavo no citiem metaliem neka vieglas masinas kas lauj tam bez motora remonta nobraukt pie labas kopsanas vismaz lidz 3 miljoniem judzes, ari transmisija ir paredzeta sadiem attalumiem. TATAD SENSACIJA KA BIJA NOBRAUKTS 1,8 MILJONI KM IR NEZINISU BIEDESANAI! SIS AUTOBUS BIJA NOBRAUCIS TIKAI PUSI NO PAREDZETA NOSKREJIENA! Par riepam un bremzem nenemos spriest jo klat nebiju, bremzes jaregule ik pa 3 menesiem, riepas parasti iztur 3 lidz 4 gadus, utt
sodit
s
pareizi, ka frichi uzliktu pamatigu sodu sadam firmam par vecam grabazam!
to pasaziere
t
"...Es domaju, ka vinjs apzinaas, ar kaadu busu transporteet vai netransporteet cilveekus...." Tad tu domā, ka šajā gadījumā tieši šāds autobuss tika izvēlēts apzināti, un ka Caunem bija mutiska vienošanās ar ticīgo grupu, ka viņš pacentīsies nogādāt viņus ne tikai pie Šveices draudzes, bet pa taisno pie tā Kunga?
The Pooh
T
Kurš, kur, par cik Ls ielīmēja logā tehniskās apskates uzlīmi?
Aarzemnieks
A
Varu tik piebilst, ka atbildiigajiem tehniskaas apskates darbonjiem 'laimiigas sagadiishanaas peec' iistajaa laikaa naaks atbriivoshana no darba (protams tikai ja kaads sho lietu tieshaam nopietni izmeklees), jo var veel paguut iestaaties kaadaa partijaa vai pat nodibinaat saveejo un iesniegt kandidaatu sarakstu un cereet uz siltu vietu Saeimaa ar gana labaaku atalgojumu kaa CSDD. Latvija!
anglosaxis
a
Es jau gan drīz nobijos, ka nevienā komentāra nebūs nolamāts Šlesers. Paldies, draugs "ja ja", izglābi!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas