Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Turpina pieteikties skrējienam "Sirdspuksti Baltijai"; dalībnieku skats varētu sasniegt 15 000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne bizonis
n
Patīkami maz līdzskrējēju!
Molotovs
M
Nu re, Joachim, kā liktenis iegriežas. Tevi pakāra, bet manā vārdā nosauca automašīnu rūpnīcu - bija tādas mašīnītes "ZIM", ar tām partijas bosi (manējās, komunistiskās, nevis tavējās - nacionālsociālistiskās) braukāja. Mēs tur toreiz to papīru jauki kopā parakstījām, tad iedzērām. Ech, nevaru saprast, par ko tad Tevi pakāra, mēs taču to pašu vien darījām. Bet re, vietējie te vēl tagad nez kāpēc uztraucas un kaut kur skriet gatavojas. Kas ir, Joachim, taisām to visu vēlreiz?
Ribentrops
R
Tik tiešām pārsteidzoši maz. Ar Baltijas ceļa vārdu, reputāciju, atmiņām, utt, vajadzētu būt vismaz 100,000! Respect, protams, visiem tiem, kas piedalīsies un organizatoriem par ideju, bet izskatās, ka kaut kā tauta neļaujas vairs iebaroties aiz visādiem patriotiskiem saukļiem. Es arī ne. Neskriešu. Negribu. Pieriebies gan Zatlers, gan visi mūsu politiķi.
zvirbulēns
z
Baltijas valstu vienotības skrējiena "Sirdspuksti Baltijai" reģistrāciju skaits sestdien no rīta Latvijā sasniedzis 12 715, Igaunijā - 883, bet Lietuvā pieteikušies 690 dalībnieki. ----------------------- Pavērojiet statistiku, ļaudis! Jo attīstītāka nacionāla valsts, jo mazāk skrējēju. Jo brīvāka sabiedrība, jo mazāk skrējēju, jo mazāk cilvēku, kas gribētu pūst varas ideoloģijas stabulē, būt vergi kādu feodāļu sadomātām izdarībām.
zvirbulēns
z
Paldies Dievam, gauži maz to ļaužu! Tas vieš cerību, ka ne tuvu visiem cilvēkiem šis ideoloģiskais pasākums - būtībā ceļa, kas noveda pie latslāvijas un līdz ar to pašas latslāvijas slavinājums, ir netīkams. Varbūt vēl viss nav zaudēts, varbūt cilvēku prātos dzimsts citāda Latvija, un tas priecē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas