Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Tuvākajās nedēļās tiks samazināts mikroautobusu maršrutu skaits

Jau tuvākajās nedēļās tiks samazināts mikroautobusu maršrutu skaits, intervijā biznesa portālam "Nozare.lv" atzina Autotransporta direkcijas (ATD) valdes priekšsēdētājs Andris Lubāns.

"Arī mikroautobusi ir nerentabli, izņemot dažus maršrutus, piemēram, Rīga-Jūrmala vasaras periodā un nedēļas nogalēs, bet principā reisu samazinājumi ir saistīti ar valsts principiālo nostāju - pasažieri ir jāpiesaista dzelzceļam," skaidroja Lubāns.

Autobusu pārvadājumu plūsmā, kura notiek starp diviem punktiem, kur paralēli ir dzelzceļš, autobusu reisi tikšot samazināti.

"Tie ir Rīga-Daugavpils, Rīga-Aizkraukle, Rīga-Jelgava, Rīga-Dobele, arī Rīga-Jūrmala (Jaunķemeri, Sloka). Jā, mēs pasažieriem samazināsim ērtības, bet pasažieri jāpiesaista tam transporta veidam, kas ir valstiski atbalstīts," akcentēja ATD vadītājs.

Valsts SIA "Autotransporta direkcija" ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā un autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā. ATD darbības galvenais mērķis ir sekmēt pārvadājumu attīstību un pārvadātāju konkurētspējas palielināšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas