Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tverijons: problēmas atdot kredītus ir nepamatoti sakāpinātas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kungs Donald Jeff MD
K
ATTN: Ar šo informejam, ka kungs Donald Jeff MD FOUNDATION pašlaik sniedz no aizdevuma privatpersonam, uznemumiem un Sadarboties strukturam pienemamam procentu likmi. Vai Jums vai finansiali noteikt? Vai jums ir noraidits banku vai victimized ar šiem interneta hoodlums vai velas, lai nokartotu savu paradu uz visiem laikiem, šeit nak lieliska iespeja, jus varat veidot savu sapni, klut par individuala darba un savu personisko biznesu klut par uznemeju. Lai iegutu vairak informacijas, apmeklejiet mus kungs Donald Jeff MD AIZDEVUMIEM FOUNDATION pa e-pastu [email protected] vai sazinieties ar mums ar iepriekš mineto informaciju. Mes garantejam jums ir parskatamas un efektivas pakalpojumus. Aiznemeji Datu informaciju. Vards ........ Uzvards .......... Nodarbošanas .......... Sex ........ Valsts ......... Valsts ......... Ikmeneša ienakumi ......... Summu, kas nepieciešama .......... Ilgums .......... Talruna numurs .......... Paldies Kungs Donald Jeff MD
moritz
m
interesanti, kaa bankas nolobeeja izmainjas civillikumaa taa teikt bez puha i pilji... ja kaadreiz cilveeks, kam uzteikts krediits vareeja cereet, ka vinja iipashumu izsoliis saakot no augstaakaas tirgus veertiibas, tad shodien izsole saakas no aatraas realizaacijas veertiibas... cik tad aatraa realizzacija taadam 2-ist dziivoklim ir? domaaju pat 10 tk euro nepavilks... un taa nu tirgos dziivokljus pa 5000 euro pachkaam... muusu humaanaa tiesa toties no 1 marta visas nodevas dubultojusi... groziijumus maksaatnespeejas likumaa joprojaam marinee... lai tikai nevienam nav iespeejas sevi aizstaaveet... bljin, sien savus cilveekus ar rokaam kaajaam un rakom noliek, lai njem, kam nav slinkums... derdzaas...
stulbums
s
Tas banku lobijs Saeimā ir par niknu, lai tur kaut ko reāli likumos mainītu. Tam ko tur Tedis murkšķ nav nekādas nozīmes. Tie kas ir maksātāji tie maksās, bet pārējos drāzīs. Viena daļa noies pagrīdē un strādās ar svešiem vārdiem(tāpēc jau ar tik sparīgi plosās ap to darba likumu),otra daļa aizlaidīsies uz ārzemi, bet vēl kāda porcija pakārsies. Tā vai citādi, bet pēc gada te būs daudz brīvu darba vietu un Tedim trīszvaigžņu ordenis par darba tirgus sakārtošanu.
Esi taisnigs
E
Latvijas iedzīvotāji, uzņēmēji, valsts aparāts pārdzīvo smagu ekonomisko krīzi, un šajā situācijā tieši valdība ir spējīga reāli veikt uzlabojumus, jo tās ir smadzenes, kuras rīko ķermeni, ko un kā tam darīt. Problēma ir sākusies no banku sektora un ar banku sektoru ir arī jāsāk strādāt. Bankas pārmēru un pārāk strauji iepludināja līdzekļus valstī tā, ka uzņēmēji, strādnieki, valsts pārvalde nespēja tik straujos tempos kvalitatīvi iestrādāt ienākošos līdzekļus, jo pieprasījums pārsniedza piedāvājumu. Patlaban situācija ir gluži pretēja pirmajai galējībai, banku sfēra pilnīgi pārtraukusi kreditēt nekustamo īpašumu un citas sfēras, kad pieprasījuma praktiski nav nekāda. Ir stagnācija, kas ir nemieru cēlonis, jo nav pieprasījuma - nav darba... Lai šo punktu pārvarētu, ir jāpieņem likumi, kuri veicinātu banku sfēru uzņemties līdzatbildību šajos notikumos. Kredītņēmējs atbild ar savu pirmo iemaksu un ķīlu, pretējā gadījumā gan kredīta ņēmējam, gan galvotājam banka paņems visu, viņa nekustamo un kustamo mantu, un ar soda naudām padarot Latvijas uzņēmējus un tās iedzīvotājus par vergiem līdz mūža galam. Tas civilizētās valstīs tā nav! Savienotajās valstīs kredītņēmējs atbild tikai ar savu ķīlu, tā jābūt arī pie mums, jo, ja šāds likums tiks pieņemts, tad bankām nāksies nākt pretī uzņēmējiem un iedzīvotājiem un veicināt Latvijas valsts attīstību, lai atgūtu savus līdzekļus. Pretējā gadījumā banku sektors klīrēsies bezgalīgi, attīstības nebūs, Latvijas uzņēmēji un iedzīvotāji, neredzot perespektīvas, jo nav pieprasījuma valstī, pametīs šo valsti un brauks meklēt darbu ārpus tās, jo cilvēki nevar izmainīt likumus. Šī ir viena no neatliekamākajām likuma normām, kura būtu steidzamā kārtā jāpieņem, kamēr uzņēmēji un iedzīvotāji nav izputināti un padarīti par vergiem līdz mūža galam.
abc
a
Ko vins tur muld par aarvalstu praksi? Nez kuraa veel valstii ir shada banku patvala un pateereetaaju neaizsargaatiba, kaa pie mums??? Arzemees tas viss notiek daudz civilizeetaak un shii joma ir jau sen sapraatiigi sakaartota, nevis nolobeeta par labu bankaam..
...
.
...joprojām domāju,ka tedim bija jāatkāpjas jau pēc parex afēras,nevis tagad jāizsaka šausmīgi gudri spriedelējumi!!!
GG
G
pamatoti vienreiz kāds kādam pa galvu sakāpinās :D
plakanais
p
Tedi, tedi. Ko mēs zinām par kredītu burbuli? 1) bija patērētājs ņēmējs. Vidēji stulbs pilsonis, viens pats ar mazu sajēgu par makroekonomikas procesiem 2) bija vērtētāju kantori. parasti kopā ar mākleru kantoriem. tajos strādāja vidēji stulbi pilsoņi. visas firmas vietējās, pieredze 5 gadi. 3) bija bankas. lielas bankas ar desmitiem gadu vēsturi un pieredzi dažādās valstīs. tās deva vidēji stulbam pilsonim pēc cita vidēji stulba pilsoņa vērtējuma kredītus. Kurš ir visvairāk vainīgs pie vidēji stulba pilsoņa problemām? Kuram bija vislielākās iespējas prognozēt situāciju, mazināt sekas, runāt ar likumdevējiem par tirgus sakārtošanu?
targash
t
Kas maksā algu Latvijas Komercbanku asociācijai? Ja bankas veic maksājumus LKA, tad laikam skaidra Teodora misija.
targash
t
Kaut cik sakarīgu info par hipotekāro kredītu līgumiem citās Eiropas valstīs pagaidām neesmu sameklējis, tik tādas informācijas druskas. Vācijā, Dānijā parasti kredītu dod 60-75% apmērā no ķīlas vērtības. Vēl, piemēram, Vācijā novertējot NI ir tāds termins - nākotnes vērtība. Principā ir skaidrs, ka tur kreditēšana notiek civilizētāk, tāpēc arī mazāk problēmu.
grieta
g
a kāpēc, lai viņš sarktu un bālētu, ja dara savu darbu. ja neesi sapratis - vinjs jau straadaa par banku interesju paarstaavi un lobetaaju... tad kur probleema??? labi dara savu darbu un viss.
Ērglim
Ē
Tu neesi parak gudrs vai izliecies par tadu? :) izskatās, ka būtību nekādi nespēj uztver. Kāpēc man jādod kāda papildus ķīla vai jāmeklē papildus galvotājs, ja es dzīvoju savā mājā, joprojām maksāju savu kredītu, neko nekavēju un netaisos notīties? Pilnīigs pīi, labāk pat nekomentē
Ērglis
Ē
Not again please... Ir skaidrs, kad cilvēku spiež pie sienas naudas parādu dēļ, emocijas pēkšņi gāžas pāri poda malām... Pie iepriekšējā raksta jau diezgan skaidri nodefinēju savu viedokli, tāpēc novēlēšu visiem - neiekļūt parādos, uztvert parādu kā pienākumu nevis slimību, kas jums pielipusi, tajā pašā laikā cīnīties par respektu no bankas puses, JA tiešām uzskatāt, ka tas palīdzēs jums ātrāk atdot aizdevumu. Lai zdodas.
jaut
j
Piemēram, kāpēc Latvijā nav Līzinga devēju likuma??? Kad visi līzinga devēji skaidri ielika gada procentu likmes? tikai pēc skandāla, un tad jau bankas stāstija, ka vajag līzinga likumu un komercbanku asociācija pie tā strādā un tā ir prioritāte. Nu, kur ir???
zvirbulēns
z
Šitais baigi lobē bankas, i ne sarksts, ne bālē :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas