Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ulmanis: amatpersonu profesionalitāte Bankas Baltija gadījumā nebija pietiekama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
memorands
m
Šķiet, ka tas pirmais memoranda punkts jau visu pasaka. Par ko viņi tur tiesājas?
memorands
m
Latvijas Republikas valdības un Latvijas Bankas memorands. Lai saglabātu noguldījumus akciju sabiedrībā "Banka Baltija", valdība un Latvijas Banka: 1. Garantē noguldījumu saglabāšanu, ņemot vērā Latvijas Bankas lēmumu par akciju sabiedrības "Banka Baltija" darbības apturēšanu. 2. Pieprasa, lai akciju sabiedrība "Banka Baltija" nodod 100% savu akciju valdībai uzticības glabāšanā kā ķīlu noguldījumu garantēšanai. Uz laiku, kamēr akciju sabiedrības "Banka Baltija" akcijas atrodas uzticības glabāšanā, valdībai ir akcionāru pilnsapulces pilnas tiesības uz bankas pārvaldīšanu. 3. Nodrošina nepieciešamo finansējumu akciju sabiedrības "Banka Baltija" pārstrukturēšanas periodā. 4. Lūdz ģenerālprokuroru paātrināt izmeklēšanu krimināllietās, kas saistītas ar bankām un finansēm. Ministru prezidents Latvijas Bankas prezidents M.Gailis E.Repše
!!!
!
Latvijas valsts ir nozagta
vuarzazi
v
Spekulācijas profits priekš spekulantiem, Bet kad spekulants iegāžās, Tad nodokļu maksātājam būtu jaglābj spekulantu.
:):):)
:
atkal gāja garām rumpītis un izmet kārtējo stūlbuma devu un kas savādāks ar pareks,tagad būs palikuši pārgudri,bet rezultāts tāds pats
monitors
m
Saprātīgi cilvēki arī toreiz labi saprata, ka 90% gada noguldījuma procents ir blefs, jo vairāk tādēļ, ka Parex banka tolaik maksāja tikai 4,5%. Labākajā gadījumā varēja riskēt ar naudu uz vienu riņķi. Bet bija daudz alkatīgu un nekompetentu ļautiņu, kas ļāvās pierunāties turēt naudu piramīdā arī pēc viena gada termiņa. Jautājums par valsts atbildību ir tikai viens, kādēļ amatpersonas atļāva darboties piramīdas bankai. Tikai lai man nemēģina iestāstīt Ulmanis, ka viņi valdībā visi bija stulbi un no finansēm nekā nesaprata. Tas, kas bija Laventam, bija elementāra piramīda, un tādas tolaik bija kaudzēm visādas Interprogrammas, kuras nojuka ātrāk par BB. Ulmanis pats varbūt arī bija stulbs, bet citi zēni kā Gailis labi saprata, kā tās lietas beigsies.
Viesulis
V
Varonis tas Gunča tomēr ir - 15 gadus klusēja kā Zoja Kosmodemjansaka un pēkšņi iznāca no saviem ierakumiem. Atliek pajautāt, kur viņa braša pozīcija un staltā stāja bija 1995.gadā, kad viņš bija Valsts prezidents! ? Nožēlojami, Gunča, nožēlojami! Tiešām atrodaties savā vietā - starp prostitūtām, LIEKUĻIEM un laupītājiem!
Jukums
J
Nu tad lai paši solidāri sedz zaudējumus par savu neprofesionalitāti. Tā nedrīkst būt pietiekams arguments lai izvairītos no pelnīta soda.
Pudencija
P
Kā! Un kur tad pats Ulmanis bija tolaik? Pats Ulmanis drošināja, ka "Baltijai" nekas nenotiks, lai cilvēki ir mierīgi, jo viņam arī lūk, nauda ir bankā Baltija! tagad tēlo svēto govi, bet pats noteikti naudu visā pilnībā dabūja atpakaļ no šis bankas, ne tā kā tauta, kuru tas Ulmanis slauca un taisās slaukt arī tālāk!
Maikapara nams
M
'Visas atbildīgās personas jau sen labi zināja, ka BB nav banka, bet kazino nams, kas naudu grūž ārprātīgās spekulācijās, bet neviens to necentās apturēt. Gluži otrādi – gan prezidents Ulmanis, gan Iekšlietu ministrs Ādamsons televīzijas kameru priekšā dzēra šampanieti ar BB priekšsēdētāju Laventu, tā liekot cilvēkiem saprast, ka BB ir tā drošākā vieta, kur noguldīt savus pēdējos ietaupījumus. "
Vecais
V
Jā,Repši,Gaili uz apsūdzēto sola.Jo pieļāva,ka kriminālnoziedznieki vada bankas.
L
L
Strautmanei būs jauna mašīna! Romualds labi nopelnīs
targash
t
Nu ko, Repši uz apsūdzēto sola?
bet
b
visvairāk nopelna advokāti un lejnieks. Naudiņa gan...visa mūsējā. Viņu naudas ne kapeikas. Lvanti zagļi, citi mahinatori-PSRS izzadzēji, neviena godīga radoša darbiņa. Kurš zaudētājs. Lielie bļaukas, kas viņus ievēl.
forš trijnieks
f
jūs sakat: Židi zagļi. Latvieti neviens un nekur nepārspēs. Nabaga židi. Lavents kargins krasovickis, tad sekos meļņiks....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas