Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ulmanis: jūs visi esat samīlējušies Šķēlē un Šleserā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
akil
a
gluzhi otradi...nevis mes visi,bet gan tu pats,veco mulki.....kad tavas smadzenes ieplust skidrums,ko izstrda apakshejais gals.....saredzamakie sejas simptomi-kratas galva un seja uzputusies.,balss ka uz poham.
pļēve
p
Drīz tu pats,parkinsona slimības ķertai Rumpītis,ar prieka asarām acīs,...bučosi tirsu latgoļu mahinātoram, kretīnam,.... škēļem,...p-*tus !? Pats pārmīlēsies abos....
es
e
Es domaju, ka tas cilveks ir vienkarshi slims
to Helikopterim
t
Redzi draugs,tu vai tavi senči 1939.g.pēc Molota- Ribentripa posidelkām un krievu karaspēka /izbadējušā/ iebrukšanas Baltijā ,domājāt,ka uz mūžīgiem laikiem,BET liktenis lēma savādāk un nu jūs gribat atkārtot to kļūdu bez tankiem,bet ar viltu,jo jūtat ,ka jūsu t.s. "impērija"tāda butaforija vien ir.Tur drīz būs dauidz mazu guberņu un kur būs virspav'elnieks Putins ,suns vien zina.Cik tālu tikāt ar Čečeniju?Jūsu vremja un soliņš ir pēc principa -- "bilabi sila,UMA ŅE NADO!"" Bogu to slava ,no ņe IVANU!
Helikopteris
H
Господа! Ну что вы все так распинаетесь? Ну закончились нормальные игроки на скамейке запасных. Теперь надо выпускать на политическое поле старую гвардию, но здесь проблемы, - у кого болезнь Паркинсона, кто-то на руку нечист и жрёт не в свою сыть. Для латышей всё может кончится весьма печально. но действительно, всему своё время и это ваше время заканчивается. Да и слава Богу!
pamela
p
Ja pirms 100.p.kaut jūsu vecuma dēļ biju citās domĀS par jums,tad jau pēc iesaistīšanās PLL un muļķa tēlošanas pēc tam 100.p./ceru,ka neesat gluži muļķis/ pilnībā pārliecinājos KAPĒC okupācijhas laikā bijāt Rumpītis.Jūs taču par Prezidentu tikāt ievēlēts TIKAI !!!! pateicoties radinieka uzvārdam!!!Tās šausmu kļūdas ko pieļāvāt prezidentūras laikā / 20.000 krievu ofiņi- 5-tā kolonna ar ģim./ jau ir vērtas lai jūs ar laiku tiktu tiesāts kopā ar CO.TAgad jums nav kauna sevi pasniegt kā ": mesiju"ko visi lūdzas nākt atpakaļ un glābt jūsu čomaku nozagto valsti,BET KOPĀ AR ZAGĻIEM!!! JUMS nav tikai (AŠ)2 jāaicina runāt taisnību,JO jūs pats esat līdz pakausim iestidzis pretīgos,zemiskos melos!,jo jūs pat NEDZIRDAT KO !!! TAUTA domā par jūsu protežē ! KUR ZEMĀK VAR KRIST!!Vismaz no mazbērniem pakaunētos ar sirmu,trīcošu galvu!
prezīc
p
Lai nu ko, bet šitos divus es točna nemīlu. Es drīzāk viņus abus pieteiktos pakārt!
TanteSidra
T
corbs 09:01 _...tie apļi, gredzeni apvienības logo, atbaidoši lielie apaļie galdi viņu stulbajā sapulcē, tagad vēl izvilka apaļos gados pavecu apaļīgu onku. lai noslēdz apļī savas neizdarības vai kaitējumus valstij..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tu esi vērīgs. :)
Sims
S
Nekad nav potikusi oranža krāsa un bārdaiņi!!!
TanteSidra
T
patiesība 08:36 _G.U. ir kampēju tīklā iepinies jau no savas valdīšanas laika un kad kampēju sistēmai ir grūti laiki un draud zaudēt kontroli valstī un tālākais ir apsūdzēto sols,tad viņu paprasīja,jo stendzis domā,ka šī ēsma varētu pievilināt vēlētājus,jo labs runātājs demagogs un atklāti it kā nav sasmērējies,nav arī tur rakti izmeklējumi.Pētījumi rāda,ka šī reklāma izgāzīsies tāpat kā Limbažu Metiora apaļumi un vislielākais zaudētājs būs G>U>.Stendzis nedabūs visu solīto.AŠ2 nebūs apmierināti ar ieguvumu._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jaa, piekritu.
TanteSidra
T
Ulmanja marasms izpauzhas tikai neadekvata pashnovertejuma. vinjam shkiet ka pieputies ar cienigu seju vares elektoratu pierunat dzert indi, bet, - ta laikam tomer nav. Stendzenieks ir aplicies - cilveki nenjem sudus par ievarijumu un Ulmanis tiem nav nekads karalis un ja ir tad slims un pliks. vampiru asinssarkanais saiets ir izgazies. driz ausis gaisma un moskji izklidis.
TanteSidra
T
Sumbrs » Upīte 08:15 _...vismaz kopš 1993. gada, kad Ulmanis kļuva par "Latvijas ceļa" piesedzēju, viņš nav mainījies ne par santīmu. Īstenībā viņš ir līdzvainīgs visā traģiskajā valsts nozagšanas epopejā, ko 90. gados sarīkoja "Latvijas ceļš". Nav nekāda marasma, tāds viņš bijis jau sen._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ es jums piekritu. komediants censhas spelet cienijamu cilveku. marasms nebus arsta zime kas attaisnos vinja darbibas.
zhanrs
z
shii priekshveeleeshanu kampanja ir totaals farss: gejs-saatanists iecelts par preses atasheju, triicoshs marasmaatikjis lauzhas par ministru prezidentu, partijas spice - cietuma kandidaati vai jau arestanti, logo - anaalais caurums!
Dakša
D
Vispār jau par slimiem cilvēkiem smieties ir grēks, bet man tiešām gribētos zināt, vai šis nabaga vīrs nudien domā tā, kā runā, vai arī viņam kaut kas ir ļoti prasmīgi iestāstīts... bet skats jebkurā gadījumā ir skumjš, nudien, ja jau pie tādiem līdzekļiem jau ir jāķeras.
Hm
H
Esmu pamanījis, ka visādi "ozo" un citi PLL skribenti pazūd no foruma un apklust vainot Dombrivski par SVF, tiklīdz kāds palūdz nokomentēt faktu, ka tieši Slakteris ar Godmani atvilkuši SVF uz Latviju. Vai tad Ērikonkulis nav pateicis priekšā ar kādiem meliem uz tādu jautājumu atbildēt? Un kā Ērikonkulim tagad būs pārdot produktu ar šito nabaga veco Ulmani priekšgalā? Daudz jau vairs nav palikuši no tiem, kas pirmos Ulmaņlaikus piedzīvoja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas