Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ulmanis neietekmējas no Liepnieka nievām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
Pelmenis 00:26 Guntim Ulmanim: Doma Gunti pats ar savu galvu, paskaties kas tev tur apkart par bandu (ista BANDA) sapulceejusies..(..)..Gunti domaa ar GALVU, GALVU! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vinsh jau doma doma, bet nekas nesanak, neatceras pat kas vinju tur pamazam iesaistija. sakuma domaja ka tiek aicinats apmeklet Lido brivpusdienas kas vinjam pienakas ka pensionaram.
Pelmenis
P
Isti nevar saprast kaa tas Ulmanis nonaaca tajaa vilku baraa, varianti: a) aptrukaas naudas, un shie sho nopirka, b) tiesham muljkis, pats nav sapratis kur iepinies ? Guntim Ulmanim: Doma Gunti pats ar savu galvu, paskaties kas tev tur apkart par bandu (ista BANDA) sapulceejusies - viens kas dziivo iireetaa maajaa, juuras krasta - paprasi kapeec vinsh iiree, nevis peerk, offshoru specialists? Otrs gatavo naakamo vanckaru - Ziemelu skersojumu - gatavo. Gunti domaa ar GALVU, GALVU!
TanteSidra
T
Ainārs Šlesers Dienai apstiprināja, ka viņš ir bijis tas, kurš uzaicinājis G.Ulmani uz kustības Par labu Latviju! tikšanos atpūtas kompleksā Lido..(..)..«un var saprast, ka viņam grūti atcerēties, kurš tieši pirmais ir piedāvājis iesaistīties apvienībā», pieļauj A.Šlesers. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gu ntis Ulmanis pashlaik ir laba forma un kondicija. tada pilnbrieda ka var staigat ar valjeju bikshu priekshu un vinju nespej ietekmet nekadi nievājoši izteikumi.
TanteSidra
T
Mao » TanteSidra 16:41 _...Ēdiens vēl nebija atnests, tā kā maksāt nebija par ko._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja esi no "Vincenta" vai no policijas tad protams notikuma detaljas zini labak. es veroju Ulmanja uzstashanos TV, kur vinsh Mamerta Vaivada nocelshanu no galda deveja par politisku pasutijumu un bezprecedenta netaktisku ricibu. nu skaidrs, ja - "...Ēdiens vēl nebija atnests...", tad sashutums bija vienkarshi par to ka palicis bez brivpusdienam.
Kalvīša laiki
K
Valsts stipri nabagāka palika Vienotības un Jaunā laika valdīšanas laikā. Ā jā, vēl piemirsu ZZS- Koķe slēdza visas skolas un praktiski likvidēja izglītību latviešiem. Tik labi laiki kā Kalvīša laiki vairs Latvijā nekad nebūs.
Higgins
H
ja tā turpināsies tad drīz Pdz būs ziņa ka Rumpīc tusē kādā pabā ar Godmaņa beibes draudzeni...jēziņ...nabaga Ainas kundze..kam viņai tāds kauns uz vecumdienām
ome
o
Kurs teica, ka Vienotiba sakartos valsti? No VISIEM staigatajiem, nemiet JEBKURU partiju, neviens nav spejigs sakartot to, ko VINI VISI VISUS gadus ir gandejusi.
Vientulais vilks
V
Rumpiti necienu par vina tirgus sievas limena muldesanukonkreti par LIMBAZOS,BALDONE austajiem naconalajiem karogiem,par teicienu kaut tu esi ar tadu lepnu uzvardu ,tev neklut par prezidentu.GUNCA,tu pirmais butu skrejis uz KGB nozinot ,jazinatu NEKAD NEVIEN TEVI NAV CINIJIS.
KLM
K
neietekmējās no Liepnieka nievām .................................................... ...................... brīvs no nievām var būt vienīgi ar smadzenēm tievām
skumji
s
Šlesers,protams,sāji pajokoja,teikdams par "tādu politisko figūru".Ja arī negribēja jokot,tad sanāca kā ņirgāšanās par veco vīru. Ne tur vairs figūras ne politikas.Palikusi vien reflektīva barojošas rokas bučošana un kāzu ģenerāļa neveselīgi pārspīlētais optimisms. Sic transit Gloria Mundi.
ff
f
Jurgis saka taisnibu, bet zel, ka tik nekorekti. Cirks labs!!!!!!!!!!!!
Dr.Hauss
D
Liepnieks ir smirdīga urla
ss
s
Lai nu kāds būtu Liepnieks, viņš spēj domāt ar galvu un sniegt objektīvus viedokļus, atšķirībā no ulmaņrumpīša
vilis
v
Forši komentāri.Uzlabo garastāvokli.
Vientulais vilks
V
Nejau liepnieks NECIENA

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas