Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ulmanis no politiķiem vēlētos sagaidīt atvainošanos tautai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
an...............
a
te atvainosanas nav norma, te ir tada augstpratiba ka to uzskata par kauna lietu ka kadam ir jaatvainojas, te neprot novertet godigumu, te valda ne tikai stulbums bet ari apslepts launums, te nav ista prika, jo cilveki te neprot priecaties par citu veiksmem, te tas nav iemacits..............
auza to Ta gan
a
Rumpiitis pamodies,jo juut, ka Repshe,Dombrovskis,Zatlers ar daudziem citiem patiesham keerushies bullim pie ragiem un izskataas,ka vinnees to bulli,ko Rumpiitis savaa laikaa audzeejis un netaisiijaas savaldiit.Valstii KAARTIIBA buus! Rumpiitis arii grib paliidzeet,bet vinja padomi par daudz muljkjiigi.
vecais-2
v
Par sociālā budžeta 1miljarda iztērēšanu vajag krimināllietu ierosināt, jo tā nauda varēja bankā ražot vismaz 10% gadā, t.i. 100milj. Ls! Te ar atvainošanos cauri netiks!
Utu vanags
U
Manuprāt daudz par daudz viņi jau ir atvainojušies. Varēja vairāk maukt un mazāk atvainoties, būtu bijis labāk. Atvainošanās ir vismaz Repšes un Āboltiņas lielākā nelaime.
Tā gan
T
Kāpēc Guntis Rumpītis tikai tagad PAMODIES? Kad TAUKMŪĻI bija pie valdīšanas un Latvija KATATROFĀLI gāja uz GRUNTI - vecais Rumpis IZLIKĀS par beigtu lopu! aiz ko tādas dīvainības Rumpim piemetušās, kad BEIDZOT Latvijā ir Valdības vadītājs, kuram RŪP Latvija!
zvirbulēns
z
Dombrovskis, Repše, Āboltiņa, Kariņš - vai tie maz zin, ko nozīmē atvainoties?
auza to paldies ulmanim
a
NU viena bosjaka vadzis ir luuzis ar pasha uzprasiishanos,gunti tu reitingosii ljoti zemi,zemi un neviens tev nepaliidzee,jo esi muljkjis
politiķis
p
Atvainojiet, bet Jūs paši mani ievēlējāt:)
borcinsh
b
...Jus tachu "runajiet" ar komunistu neviss ar viru....
hjk
h
NEKADAS ATVAINOSANAS!!! SAUKT PIE ATBILDIBAS!!!!!!!!!!!!!!!!
hjk
h
KAD ULMANI KUNGS ATVAINOSIES PAR TO,KA aicinaja mums likt naudu BANKA BALTIJA??????????????????
Dr.xy
D
Ulmana kungs,Jusu uzvarda sakritiba,jeb radnieciba ar Karli Ulmani,Jus nereabalite par Jusu nodaritajiem parkapumiem pret latviesu tautu un Valsti.Kadreiz tiks noskaidrot ari Jusu sakari ar organizeto kriminalitati( Haritonovs).
vim
v
Es jau bērnībā sapratu, ka laicīga vainas atzīšana un atvainošanās ļāva izbēgt no soda sankcijām. Mūsu politiķi ir stipri nokavējuši atvainošanās laiku. Tiem, kas ļāvuši valstij nokļūt šīsdienas situācijā, ir jāatzīst un jānožēlo grēki, jāsaņem sods un jāatvadās no profesionālās politikas (tapat kā padomju laika čekistiem utml.). Kukuļņēmēji, kukuļdevēji, savtīgu interešu bīdītāji, politekonomi utt. Visiem tiem, kas piesavinājās tautai piederošos līdzekļus, kas bija jāiegulda valsts attīstībā, bet nokļuva svešās kabatās. Kāda te vēl atvainošanās - nav jau čiepuši zemenes vai ābolus kaimiņdārzā. Te ir runa par apdraudējumu valsts un tautas eksistencei.
baibis
b
un kuram vina viedoklis interesee??? tikpat labi mana kaiminjiene Masha ari var izteikt savu viedokli. un?
Esīte
E
Un Jums Gunti Ulmani vajadzētu atteikties no visām privilēģijām, ko ik mēnesi saņemat no valsts! Arī tas šajā krīzes laikā būtu atspaids pensionāriem! Parādi, ka esi vīrs ar pautiem un nostājies pats uz savām kājām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas