Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ulmanis Vienotību salīdzina ar paplukušu vistu, tēvzemieši mājot atvadu sveicienus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Glupam putnam, glupa dziesma.
tantuks
t
Malacis GU! Vins dara to darbu,kas butu jadara VZ,lai rudeni visa vara neparietu SC rokas. Ne visi to saprot,bet ta ir komentetaju saprasanas limenis.
es
e
Līdzjītība Ainas.k-dzei,bērniem,mazbērniem....kautko tik šausmīgu pārdzīvot....tas vecais ēzelis lauvas ādā tak nesaprot,ka pēc vēlēšanām,viņam to ādu novilks,jo darbiņš būs padarīts-ko tad-
Tautas balss
T
Ulmanis pateica taisnību, ka Vienotība ir tāda paplukusi vista. Arī Ulmanis ar savu tā saucamo bandu nav nekas labs. Tādi pati paplukusi vista.
kaka
k
es teiktu ka ulmanis ir SUUDS un no suuda piraadzinju neiztaisiisi (no liepnieka)
lauķe
l
Nez cik tad iešķieba vecajam durakam no ĀŠistu sazagta "obščaka" ? Un vai dabūja arī premiālo piemaksu par "Vienotības" gānīšanu? Un ja nu tik ļoti grib salīdzināt sevi ar kādu no "Purva bridēja" personāžiem, tad īsti vietā būtu Sutka !
nikna Marija
n
Priecājies, latvju tauta! Mums jau ir divi politiķi, kas kā Kristīne nolikuši savas vieglās dienas-.Ar šiem vārdiem Āboltiņa uzņēmās vadīt JL. Ar tiem pašiem vārdiem Ulmanis kopā ar godīgajiem un strādīgajiem veidos PLL.. Kristīne jau tās vieglās dienas nolika, bet neko vairāk par dzērājpuisi pretī nesaņēma. Ka tik Ulmaņkungam neiznāk tāpat. - godīgie un strādīgie vēlak Ulmaņpapum par negaidītu pārsteigumu izrādīsies uzmetēji un kampēji.
valium
v
ja kaads iekapj kakaa, vinjam gruuti izvairiities no smirdeeshanas
:):):)
:
te mazliet agrāk izteicās,tāds politologs un teica,ka Gunča nav neko sliktu darījis,tad ko teiksi par šo gājienu,uzskatu,ka eksprezidentam tā runāt nepiedien,vai tā var runāt par labu Latviju goda biedrs,bet rumpītis taču ir liels mēsls,kas iedomājies,ka tauta to uztver nopietni,lai neteiktu vēl lielākas rupjības beidzu.....
Vierry
V
Gunti, par Jums var teikt- paskaties, kas ir tavi draugi un domubiedri.........., var pateikt, kas esi pats!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diemžēl biju labākās domās par Ulmaņa kungu!!!!
cony
c
Jā,aptaisījis pats sevi,bet viņš ir mūsu tautas,Latvijas eksprezidents un visa tauta maksā viņam speciālo pensiju,dzīvokļi,sekretāri,veselības apdrošināšanu un jaunu modernu auto. Un viņš met ēnu gan uz lielāko vēlētāju daļu,gan uz VVF.Viņš ar savu tēlu ierobežo mūsu vissvarīgāko brīvību,kad šoreiz mēs briestam svarīgam Valsts iepirkumam,mēs gribam savu Saeimu un Valdību ļoti kvalitatīvu un attīstīti demokrātisku iepirkt,nevis prastus kampējus,kas jau nosūkuši mūsu saimniecību,ka pēdējos gados jādzīvo tikai ar aizdevuma palīdzību.Lai vienreiz nokaunās to laiku pirmā persona un atvainojas tautai par savām neizdarībām 1. un 2. prezidēšanā.
!!
!
Par to veco ēzeli lauvas ādā - precīzi.
aasa
a
Rumpīti desās
XXX
X
Kādas muļķības! Ja nu Ulmanis ir ko aptaisījis, tad tikai pats sevi. VVF, kā eksprezidentei, gods no šīm Ulmaņa groteskām metamorfozēm nav aptraipīts ne pa kripitiņu.
cony
c
G.Ulmanis ir apkakājis Latvijas eksprezidentu tēla prestīžu,par lielu nožēlu un V.V.Freiburga ar visu savu burvīgumu nevarēs to uzlabot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas