Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Urbanovičs aicina veidot vairāk ministriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krabis
k
kāpēc gan SAB šos pļurkstētājus un pretvalstiskos darboņus nenoņem no trases jau pirms vēlēšanām? Jau ar paziņojumu par Biškeku būtu pietiekami, lai šis vīrīņš nokāptu no skatuves!
Uldis>Budapešta...
U
Urbanovičs būs vienkārši sajaucis Biškeku ar bifšteku! Kuram gan negadās!
Andris
A
Kas maksās? Tie paši pensionāri,kuriem jau tika samazināta pensija un no kuriem jau gribēja aizņemties naudu,pret obligācijām?
vēlētāja
v
Un par tādu partiju lai mēs balsojam?
pamela
p
Tu re kā nospēris ideju ministros modināt zvēru no Repšes?! Pilns komplekts trako ,sākot ar Lesčinski.Katru dienu pilna pastkaste ar Gēbelsa cienīgu melu lapelēm,abās valodās.Dombrovskim atklātas vēstules ar suņa murgiem - atklātiem meliem.Netiek pat ņemts vērā,ka tā ior blamāža valstij uz kuru,šķiet boksā traumētajam tehniku,a audzēknim ,nospļauties. Tagad lien laukā vēl viens traumētais.Kas par valodu,kas par asu sižetu valdības sēdēm,nu īsti "Mentu kari",ko mīl skatīties Zatlers.Taisni JOŅ,izklausās pēc OBSČAGA dalīšanas ar vai bez MORDOBOJA? Ja nopietni IR JĀPIEPRASA PSIHIATRA ekspertīze šiem kungiem,kuri raujas tā pie abras. Urbanovičam pilnīgi krimināli teksti,Lesčinskim - "Zapiski s durdoma".
Jozefs Šveiks
J
Augstākās izglītības ministrija Vidējās izglītības ministrija Pamatizglītības ministrija 9.maija ministrija Krievijas ekonomiskās sadarbības ministrija Krievijas politiskās sadarbības ministrija Debilo gaitu ministrija Fašistiskās kontroles ministrija Krievu valodas ministrija Gāzes ministrija Elektroenerģijas ministrija Bērnu (līdz 9 gadiem) lietu ministrija Bērnu (līdz 16 gadiem) lietu ministrija .... Paskat! Cik uziet! Pirmdiena, 30. augusts * Sākumlapa * Sabiedrība * Bizness * Sports * Izklaide. Mākslas * Dzīvesstils * Tūrisms * Tehnoloģijas * Diena TV * Tautas balss / 8778 * Sludinājumi Sabiedrība Viedokļi Watermark image Vērtēt attēlu: 1 balle 2 balles 3 balles 4 balles 5 balles Vērtējums: 2.5 Balsu skaits:6 x Autors: Raitis Puriņš, Dienas mediji Jānis Urbanovičs. Urbanovičs aicina veidot vairāk ministriju BNS Svētdiena, 29. augusts (2010) 12:26 AA Komentāri: 31 Vērtējums: -1 balss -25 +1 balss +7 Ziņot facebook.com Tweet this! draugiem.lv Ziņot redakcijai Drukāt Sūtīt draugam Komentēt Latvijā ne tikai nevajag likvidēt kādu no ministrijām, bet būtu pat jāveido jaunas - mazākas un kompaktākas, bet lai katrai jomai būtu savs pārstāvis pie politiskā galda. Šādu pārliecību intervijā aģentūrai BNS pauda apvienības Saskaņas centrs (SC) premjera amata kandidāts Jānis Urbanovičs. Viņaprāt, lai arī šāda rīcība, iespējams, būtu nepopulāra, tas tomēr būtu lētāks un efektīvāks pārvaldības veids nekā līdzšinējais. «Es tomēr domāju, ka tas būs lētāk un efektīvāk, ja apakšām būs savs priekšstāvis. Tikai pareizi jāizvēlas. Es gribētu ielikt par ministru to, ko apakšas izvirza, to ķīlnieku. Es gribu viņu paņemt ķīlā,» paskaidroja Urbanovičs, minot, ka, viņaprāt, savs ministrs varētu būt atsevišķām jomām katrā nozarē, piemēram, izglītībā varētu būt atsevišķi pārstāvji augstākajai izglītībai un vidējai speciālajai. «Piemēram, [Edgaru] Vērpi no Valsts kultūrkapitāla fonda es gribētu paņemt par ķīlnieku.. Tas ir piemērs, es ņemtu viņu par ķīlnieku pie sevis un teiktu - ej, stāsti savējiem, par ko mēs te strīdamies, un strīdies pretī. Uzsūc visu viņu sāpi un pēc tam strīdies ar citiem - ar lauksaimnieku, ar izglītības pārstāvi, ar drošībnieku,» klāstīja Urbanovičs. «Es labāk ņemtu no nozarēm un neņemtu nevienu, kas būtu manā partijā. Lai viņi [ministri] mani neieredz" - Nezinu par ministriem, bet es toč tevi neieredzu!
Vecis
V
Latvijā nevienam tāda Urbanoviča idejas nav jāņem par pilnu.
МИШКА
М
Прийдётся тебе терпеть наши физианомии..... А что делать?
ĶEKAVĀ SC
Ķ
Paskatieties, un padomājiet, kas būs ja Urbanovičam visus šitā vajadzēs iekārtot. Ivans Pihtovs Dzimšanas gads: 1979 Ārvalstu pilsonība: nav Dzīves vieta: Ķekavas novads Izglītība: augstākā Pabeigtas šādas mācību iestādes: Rīgas Tehniskā universitāte, 2000, inženierzinātņu bakalaura grāds mašīnzinātnē Darba vietas un amati: SIA "Baložu komunālā saimniecība", izpilddirektors Ķekavas novada dome, deputāts Biedrība "Daugava - veļikaja", valdes priekšsēdētājs Apsaimniekošanas biedrība "Smilšu 6", valdes loceklis VSIA "Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca", Projektu vadības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists
ĶEKAVĀ SC
Ķ
Nu protams, ka vajag, citādāk taču nebūs kur salikt baroties. Mums te Ķekavā SC deputāts IVANS PIHTOVS (kandidē uz Saeimu) strādā 5 vietās, pie tam, kad saskatita stundas un algas kopā ļoti interesanti veidojas -37 stundas dienā. Bet ar to bija par maz, un tagad viņu Vienotība vēl Stradiņa univrsitātē paņēma (agrāk tas tips bija JL). Ineteresanti, vai Saeimā Vienotība un SC tikpat vienoti amatus ar algām dalīs Urbanoviča kungs?
fiksais
f
Ļurbanovičs varētu atvērt komjaunatnes komiteju, partijas komiteju, centrālkomiteju un vēl dažādus partijnieciskus aparātus. Viņam tas sanāk, kā nekā komjaunatnes pirmā sekretāra pieredze noteikti noderēs! Tikai kāpēc šis švauksts, kura lielākā īpašība ir tukši muldēt ir ar tik lielu reitingu? Vai Latvijā tik daudz komjauniešu?
laacis
l
taisīs bērnus, kas zīmēs naudu...
Eva Braun
E
brauc uz idejisko rodinu un veido visu ,ko sirds kāro ..... Latvijā -pievaldi žaunas,sarkanais maita !
KLM
K
un ko - ministrijā bērnus taisīs vai naudu zīmēs? ................................................... ............................ nē - ministrijā bērniem pie krūts Ļeņinu līmēs
t
t
un ko - ministrijā bērnus taisīs vai naudu zīmēs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas