Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Urbanovičs bija gatavs atzīt Latvijas okupācijas faktu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
acs nerāda
a
vai nu atzīst ,vain neatz'dit piedzēries esmu zb..........
Dr.xy
D
Divainas,nevajadzigas, vai pat pretvalstiskas diskusiju,tirgosanas temas ar okupantu organizacijam.Okupacijas FAKTS un okupacijas seku noversana nav diskusiju tema.Nav jatirgojas vai jadiskute,bet gan jaizpilda starptautiskie likumi par deokupaciju un nodarito zaudejumu atlidzinasanu.
Oskars
O
Šitie VARAS kĀROTĀJI ir gatavi uz visu , kaut tikai tiktu VALDĪT !!!!!!! Iedzīvotāji domājiet vai BALSOSIM jeb labāk jāņem IEROČI un jāpadzen visas PARTIJAS !!!!!
V.
V
Krievija, un it sevišķi, Putins nekad nebeigs uztraukties par Baltijas valstu zaudēšanu, un nekad nebeigs plānot, kā tās atgūt. Jautājums ir tikai par taktiku, kaut visiem zināms, ka Krievija lietas plāno pamatīgi un realizē nesteidzoties, tā teikt, lai neviens pa burzmu nepamana. Tādi pakalpiņi kā Urbanovičš ir reāli draudi Latvijas neatkarībai. Neesiet naivi, domādami, ka kaut kas ir citādi!
Vārds
V
Tieši tā! Tāda Kirgistāna, vai Moldova viņiem pilnīgo po, bet Baltiju viņi grib atpakaļ - ja ne kartē, tad vismaz savā ietekmes zonā pie ciešas pavadas.
  • 1
  • 0
Berta
B
Jānis Urbanovičs bijis tuvu tam, lai viņa pārstāvētais politiskais spēks atzītu Latvijas okupācijas faktu? - Nu gan muld! Bija tik tuvu, tik tuvu, ka sakarā ar to uzrakstīja grāmatu, ka nekādas okupācijas nav bijis! -??? Ticamāks ir variants, ka Urbanovicš par katru cenu gribēja tikt valdībā, bet "tad jau redzēs", ar kādiem meliem vai māņu paņēmieniem izlocīties. Urbanoviču un SC vispār ir jātur pa gabalu no Latvijas valdības!
murgs
m
Kada propoganda .Mulku bars.
aradhana
a
Politiķis nevar kaut ko "gandrīz atzīt", tieši tāpat, kā sieviete nevar būt "gandrīz" stāvoklī.
morāle
m
Riebjas tas politiskais tirgus!
eseses
e
es arī esmu gatavs balsot par SC, bet nebalsošu. :) tāda ir tā realitāte. :) esmu gatavs, bet nebalsošu. :)
Tā nu tas ir...
T
Var teikt ka notika gandrīz reāls bartera darījums -formāla okupācijas atzīšana,reāla krievu skolu un valodas ietekmes saglabāšana. Krievu lienošā ekspansija turpinās.
X
X
Dombrovskim ego arī tomēr iet pa priekšu.
Ivars Graudums
I
Lai tachu shizopreenjie krievi iedomaajaas, ka latvieshi ar ilgaam veeleejaas pievienoties Staljina terora valstij! Gara slimniekus jau nevar paarliecinaat ar argumentiem, tos buutu jaarstee ar speeciigiem medikamentiem. Latvieshiem pashiem ir jaakoncentreejas uz praktiskaam lietaam, proti, kaa saglabaat valsts valodu un kaa taapat kaa Rietumeiropaa iekaartotu skolaas maacibas valsts valodaa.
Ak Dievs
A
pec urbinovicha domam latviehu berninu galvinjas lopuvagonos noljima latvieshu tautas demokratiskas izveles.nevis okupacijas,rezultata??Nu ziniet,ja vinsha neatzist ka psrs agresijas rezultataa notikusi LV okupacija,tad vinam janoliek deputata mandats un jastajas tiesas prieksha par tadu brutalu un nelietigu latvieshu tautas piederigo cienjas un goda aizskarshanu. pirms padomju salashnu vilna iebrukuma LV bija Skandinavijas dziveslimenis,
to atzīšanu vajag tam čangalim
t
ne mums.
pamela
p
Tad jau sanāk,ka Urbis вершит мировую историю.Sanāk,ka bez viņa piekrišanas par okupāciju mēs vēl arvien esam LPSR? Noteikti daudziem Latvijā ne tikai "širmis aizbraucis",bet veselais saprāts iztrūkst.Urbis pret lielvalstīm,kas neatzina Latvijas okupāciju?Izskatās,ka IR "politiķi",kuri provocē pamattautas uz naidu un nesaskaņu,uz Oslo slepkavas līdzīgiem ārprāta gājieniem.Ļaut ko tādu melst / SC un Urbim,Ušakam? par Latviju,kur viņi raujas pie varas ar Biškekas lozungiem uz mēles ir kas tik pat traks ,kā tā neprāša/ normāls !!cilvēks uz ko tādu NAV spējīgs!!/ izdarītais.Tikai te latviešus nenošauj,BET morāli IZNĪCINA,piesmej tautu un vaqlsti! Ja Iesalnieks būtu teicis,ka pie vainas ir neofašisms,esmu 100% pārliecināta,ka tad gailis pakaļ nedziedātu,ka Barviks tiek "attaisnots"! Tā ir pretīga DIVKOSĪBA starp politiķiem! Čečenus iznīcināja un turpina ,ciemiem,KURŠ par to satraucas?UŠAKS - viņam Dudajevs ir terorists!Kā mēle pagriežas ko t'\adu?Es tā Beslana vietā ne kaut kādu Esambajevu piedāvātu,BET iesniegtu Ušaku tiesā ČAČENU tautas vārdā!Putins nīdēja čečenus viņu VALSTĪ,tātad Ušaks piekrīt čečenu tautas genocīdam? KAD LATVIJA BŪS BRĪVA NO OKUPĀCIJAS ar savām eiropējiskām,demokrātiskām vērtībām? OKUPĀCIJA turpinās,JO mums nav savas ārpolitikas un mēs NEESAM vēl arvien noteicēji SAVĀ valstī !!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas