Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Urbanovičs: ir cerība, ka pēc vēlēšanām koalīcijai izdosies nostrādāt visus četrus gadus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
un tā cerība, ka pēc vēlēšanām koalīcijai izdosies nostrādāt visus četrus gadus ir ~ 2,17%!
Taa!
T
Viņiem nav nekada sakara ar organizāciju "Naši", ja kas...
lauksaimnieks
l
Ka s ir vārds petīcija vari man muļķim latvietim pateikt te krievus drāzi.
Sociāldemokrāts
S
Bet tam nav nekāda sakara ar "sociāldemokrātismu".. Mēs tajā dzīvojām 60 gadus, tavā "sociālismā", un redzi kur esam nonākuši, vēl pēc 20 gadiem neesam atkopušies. ---------------------------------------------------------- --- Šurp grāmatas, uz skolu! Atkārtot noplederētās padomju vēstures mācību stundas! Balamute tāds, vismaz iemācieties rakstīt, lai nav pārgudri jāspriedelē par "sovjetijas idialoģiju". Jums nav sajēgas - kas tā tāda. Izskatās, ka nespējat pat atšķirt sociāldemokrātiju no socioloģijas - Jūsuprāt, tas pats "komonisms" vien ir, kurā dzīvojām 60 gadus. Esat gan Jūs varens sabiedriskās domas veidotājs... Mnja-a-ā, grūti Latvijai būs ar šādiem prātiem... "Sen jau kapitālisms'pasaulē ir pāraudzis sociāli atbildīgā līdzsvarotā politikā." - vai Jūs spēsiet atšķirt sociāli atbildīgu politiku no malkas šķūnīša? :)
mnja
m
mnjaaaa saruna ar tevi paties''am ir dīvaina. Apbrīnoju tavu demagoģisko domu gājienu. Tās ir partijas kuras cīnās par savu labumu, tieši tāpat kā "kreisie" Ušakovieši un jebkura cita. Sen jau kapitālisms'pasaulē ir pāraudzis sociāli atbildīgā līdzsvarotā politikā. Gan arī mēs līdz tam izaugsim. Bet tam nav nekāda sakara ar "sociāldemokrātismu".. Mēs tajā dzīvojām 60 gadus, tavā "sociālismā", un redzi kur esam nonākuši, vēl pēc 20 gadiem neesam atkopušies. Tavs "sociālisms" ir visparastākā kastu sitsēma. "Sociālisms" Kubā ne ar ko neatšķiras no Ēģiptes iekārtas piramīdu celšanas laikā. Interesanti, kāpēc tu vēlies aizmirst "sociālistu" atbildību Latvijas sagraušanajā sākot no 40. gada, kāpēc aizmirsti Bojārus, par Ušakova "soziālismu" Rīgas domē ar neko nestāsti..? Nav mums vajadzīga mākslīgi radīta kastu sistēma, lai jau nu labāk paliek mūsu pašu 'brīva izvēle - kā dzīvot. Nu ir mūsu sabiedrība vēl pagaidām tik stulba, lai klausītos visādos "sociālistu" draugu AŠ vārdos, ko lai padara - gan pāraugs.. bet tas nekad nedrīkst notikt kaut kādas kāstu sistēmas vārdā.. Sāc labāk atbildēt uz jautājumiem, ko tev vakar uzdeva.. neizvairies no atbildības.. "sociālist".. tu otro dienu runā tukšu, neesi atbild;ējis ne uz vienu jautājumu, ignorē visu, kas neietilpst tavā sistēma.. kā jau visi "sociālsiti"..
Jukums
J
Vēlreiz jautāšu - par ko balsot vēlētājam, ja nosacīti latviskās (jēdziens labējs gan nebūt nenozīmē, ka tā ir latviska partija)b partijas nepiedāvā cilvēku interesēm atbilstošu sociāli - ekonomisko un tiesisko politiku? Vēlētos lai uz šo jautājumu atbild Dombrovskis, Āboltiņa, Kristovskis, Kalniete, Pabriks u.c. Tikai viņi stūrgalvīgi klusē - tā ir vienīgā viņu atbilde.
lux
l
Vai iesākumam SC aizstāvji nevarētu nosaukt , kādus tad labus darbus viņi ir paveikuši. Tāpat Urbanoviča aizstāvjiem ietektu izlasīt viņa programmu,kurā ir tikai deklaratīvas frāzes un nekas vairāk. Pēc būtības tādu programmu var uzrakstīt katrs daudz maz sekmīgs ģimnāzists. Vai tad kāds līdz šim nezināja, ka jāatīsta rūphiecība vai citas labas lietas. Jautājums jau ir - kā? Bet tur bijušajām komjaunatnes darbiniekam ideju nav. Skaisti jau runā par politiskās dzīves izmēšanu, bet pats pat viEnu mazu Latvijas daļiņu talkā nesakopa. Kaut gan viņam palocīties svaigā gaisā būtu nācis dikti par labu. Bet tai kreivu varzai, kas sapulcējusies zālē vismazāk jau interesēja Latvijas sakopšana. Kaut gan ļaunas mēles melš, ka tieši viņi, ieviešot šeit savu sādžas kultūru ir tie lielākie mēsloitāji. Slešakovs nospēlēja teātri, ieradās treniņtērpā, bet kurā vietā talkoja- atkal noslēpums. Vēl viens aspekts. Daži tic, ka Urbanovičs darbosies mazāk aizsargāto labā. Izlasīju viņa biogrāfiju, kur minēti arī viņa īpašumi. Jāsaka, ne katram patreizējam deputātam ir tādi un uzņēmumu akciju viņam arī ir krietns žūksnis. Nekad nav skaudusi citu bagātība, varu dzīvot pietiekami labi, taču neciešu, ka kāds izliekas svētāks par Romas pāvestu. Vai tiešām kāds naivi tic, ka viņš pensionāru rēķinos ieskaitīs katru mēnesi prāvāku summiņu. Interesanti, kā viņš domā ignorēt saistības ar kreditoriem, pats jau arī piedalījās memoranda parakstīšanā. Var redzēt, ka šim zēnam LLU nav mācītas starptautiskās tiesības. Un vēl viens aspekts - premjers tomēr ir valsts vizītkarte. Kāda vizītkarte ir Urbanovičs, kura vienīgā svešvaloda, ko viņš zina. ir krievu. Uzticību neievieš arī nopērtā Ziemassv' etku vecīša skatiens. Nu kāda iniciatīva no tāda. Vienīgais, kam viņš derēs, Maskavas komandu un tās 5. kolonas komandu izpilde. Nelaimīgā kārtā vakar iemaldījos Delfos par šo jautājumu. Viņa elektorāta galvenās īpāsības- rupjība, argumentu trūkums, nespēja analizēt (piemēram, jā bet viņš TV teica, ka atlikšot parāda segšanu un tml.) Visskumjākais, ka viņa elektorātā ir arī lumpenizējušies latvieši. .
Sociāldemokrāts
S
Kaut kā dīvaini saruna ievirzās - Jūs tā laiski nopeļat un ar lielu pašapmierinātību kritizējat, kā Jums šķiet, centienus "atkal pievērst sovjetijas idialoģijai". Jūsuprāt, "Latvijā nav ne labējo un vēljo mazāk kreiso spēku". Un kādi IR esošie spēki? Izskaidrojiet, lūdzu. Citādi Jums tāda ērta, atslābināta vērotāja poza - nekas Jūs nesatrauc, ne par ko nejūtat savu atbildību... Nekas Jums nav labi, nav pareizi, bet nekur Jūs nesteidzaties... Domājat, ja Latvija kritīs - Jūs nesaspiedīs?
mnja
m
nu nu, saliec pats akcentus kā vēlies un tad brīnies, ka sanāk šausmīgāk kā Stīvena Kinga romānos. Tas, ka neviens normāls cilvēks nevēlas, ka Latvijā valdītu krievi (parasti ar šo vārdu apzīmējot sovokus nevis n acionalitāti) nav viens un tas pats ar visu vainu uzvelšanu krieviem. Latvijā nav ne labējo un vēljo mazāk kreiso spēku. Viennozīmīogi slikti ir tie spēki, kas cenšas mūs atkal pievērst sovjetijas idialoģijai. Taču no kreisuma tur ne smakas, ko labi pierāda Ušakova "valdīšana" Rīgas domē (par sociķiem iepriekšējos gados protams atkal aizmirsi).. Tu kā jau kārtīgs internacists būdams atkal nodarbojies ar demagoģiju - SC un pārējās "kreisās" partijas nav sliktas krievu dēļ, bet gan Krieviojas bezpredeļa un Sovjetijas regāliju pielūgsmes dēļ. "Sociāldemokrātiski nosakņotie" - aha,'Ušakovs, Urbanovičš, Rubiks, Bojārs - īsteni proletārie4ši :D :D :D beidz smīdināt un likt citu mut'es savus vārdus.. Vienīgais šeit, kas apgalvo, ka pie visa vainīgi ir krievi - esat jūs "sociāldemokrāti"
Sociāldemokrāts
S
No kurienes tu esi rāvis, ka visur tiek vainoti krievi? ---------------------------------------------------------- -------------------- Esmu to "rāvis" no komentāriem pie šī raksta un pie citiem rakstiem internetā. Sarunāties var, ja ir kāda kopīga jēdzienu sistēma. Līdz šim visi politiskie spēki Latvijā dalījās LAba(ē)jos LAtviešos un KReisajos (sliktajos) KRievos. Dalītāji bija divi kliedzēju bari - vieni bļāva "Latvieti, nepadodies!", otri - "Fašizm ņe projdet!" Pie "labiem latviešiem" un pie "savējiem" piederēja TP, LPP/LC, TuB, ZZS, Zīgerists, JL - visi, par kuriem balsoja un kuriem deva varu vairākums. Nu, nebalsotu tak "normāls latviet's" par "sliktajiem" vai "svešajiem". Pie "kreisajiem un svešajiem" piederēja SC, PCTVL, LSDSP, Žuravļovu privātpartija "Dzimtene". Kas tagad mainās? Paliek tie paši "labie latvieši" (Vienotība, TuB, VL, ZZS), bet atkrīt nost "sliktie latvieši" - AŠx2 politbiznesmeņi. Nemainīgi paliek "svešie krievi un kangari" (SC, PCTVL, LSDSP). Un tad iznāk, ka "labie latvieši" vieni paši cīnās gan pret "sliktajiem latviešu politbiznesiem", gan pret "kangariem". Vai nebūs par smagu tā cīņa? Jābūt reālistiem, ja gribat saglabāt valsti - jāpieņem palīgā Latvijas sociāldemokratiski noskaņotie latvieši un krievi - tas palīdzēs mazināt "latviešu politbiznesu" ietekmi. [AŠ] "kvadrātā" nav briesmoņi, bet viņiem rūp tikai savi biznesi, ne Latvija. Viņi nepazīst šaubas vai solidaritātes jūtas - vieni jūs viņus nesavaldīsiet. Viņi dragās tālāk, jo neredz problēmas. Un VIŅIEM ir izdevīgi, ka jau 20 gadus tikai krievi ir visā "vainīgi". Vajag sākt draudzēties ar prātu, lai Jūs vēl gadus 20 netur par lētu muļķi.
jautājums
j
Pārņem jau tāda 1940 gada sajūta. Atceros bildītes ar Stūra Mājas upuriem.
mnja
m
turpini vakar iesākto demagoģiju? Kāds sakars tevis teiktajam ar "zini" vai kāda cita rakstīto? No kurienes tu esi rāvis, ka visur tiek vainoti krievi? Vaino tos, kas ir sadarījuši un tos nespējniekus, kā sociāldemokrāti (kuri starpcitu ne vienmēr ir bijuši opozīcijā, bet to jau nu tu nevēlies acerēties), kas nav bijuši spējīgi neko mainīt. Vaino Padomijas sociķu režīmu, kurš noveda plaukstošu valsti līdz 1991 bankrota stāvoklim. Tu veiksmīgi salīdzini cipariņus ar cilvēku skaita kritumu. Tad salīdzini varbūt arī ekonomiku - lai vai kādā bedrē mēs pašlaik neatrastos, tā nav tik dziļa kāda bija tiko pēc neatkarības atjaunošanas. Un runājot par iedzīvotāju skaitu - kam tad pēc tavām domām bija jādzemdē tie iztrūkstošie iedzīvotāji? Tiem bērniem, kas šajos neatkarības gados ir dzimuši un izauguši? Vai arī tomēr tiem, kuri ir auguši Padomijā?
zini
z
Atgādināšu jums,ka Latvija līdz40ajam gadam bija vienā līmenī ar skandināvijas valstīm,un būtu arī tagad,ja ne dārgie biedri no austrumiem,no kurienes tad tika ievazāta visa zagšanas ,melošanas ,vārda neturēšanas sērga?Kāds tad bija ušaka pirmais darbs Rīgas domē,paaugstināt sev lielāku algu kā valsts prezidentam un atņemt mātēm pabalstus,kurām nav kur savus bērnus likt,kamēr strādā,ak jā,vēl protams publiski nodemonstrēja savas lieliskās krievu lamuvārdu zināšanas.
Sociāldemokrāts
S
Nav nodoma Jūs pazemot. Vēlējos parādīt, ka problēma ir ļoti nopietna, tā nav pat apzināta statistikas līmenī, bet Jums jau ir skaidri gan vainīgie, gan ienaidnieki. "Ļaunie" krievi nekādi nav pēdējo 20 gadu situācijas izskaidrojums, tāpēc nevajag runāt tik spalgas aplamības un nevajag tik droši ietekt dumības. Padomju laikos arī bija propagandas apdullināti cilvēki, kuri no sirds ienīda kapitālismu un uzņēmējus. Jums NAV skaidrojuma, nav risinājumu. Ir tikai naids pret krieviem. Un Jūs ar savu naidu un nesaprašanu nevarat palīdzēt Latvijai un latviešiem. Visus šos 20 gadus tādus, kā Jūs, viltīgi cilvēki ir manipulējuši un rīdījuši pret "okopantiem" un "komonistiem", lai Jūsu naida aklumu izmantotu savai lepnai uzdzīvei. Centieties palūkoties uz Latvijas iedzīvotājiem bez aklām dusmām - jau ar to vien būsiet palīdzējis celt Latviju, jo sakarīgiem cilvēkiem būs skaidrāks prāts un lielāka vēlme sakārtot Latviju. Ceru, ka Jūs piekrītat, ka mēs abi neesam ienaidnieki. Arī man sāp sirds par Latviju. Bet ja Jūs mani saukājat par varzu un kangaru, tad manas zināšanas nevar palīdzēt ne Jums, ne Latvijai. Bet vienatnē Jūs neko nevarēsiet - būsiet tikai pret krieviem blēžu sakūdīts nabags. Es nevelos, lai Jūs par tādu paliktu. Latvijas uzplaukums nozīmē to, ka arī Jums jādzīvo labāk. Vai miers? :)
Janis
J
Vienīgā pozitīvā lieta: uzpeld visi s... Cilvēki, lūdzu pierakstiet šos latviešu uzvārdus, tie jums noderēs, lai zinātu un atgādinātu, kad viņi atkal tēlos latviešus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Jāņa Urbanoviča uzruna (īsā versija)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas