Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Urbanovičs: man būtu bijis brangs atbalsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītājs
l
Te daži laikam nezin,ka Urbanovičš ir tāds pats bijušais komunistu partijas funkcionārs,kā Rubiks un citi Latvijas ienaidnieki,tāpēc arī pinas ar viņiem.
lasītājs
l
Te daži komentētāji,šķiet nezin,ka Urbanovičš bija komunistu partijas funkcionārs,tāpēc arī pinas ar Rubiku un citim valsts ienaidniekiem.
Ivars
I
Piekrītu!
markels
m
Valsts parvalde par visu spiti visus sos gadus ir darijusi visu, lai Latviju pārvalditu centralizeti. Ko rezultata mes esam sanjemusi? Var panjemt par piemeru jebkuru centralizeti parvalditu nozari - vispareja izglitiba, profesionala izglitiba, augstaka izglitiba, veselibas aprupe, nemaz nerunajot par Ekonomikas ministrijas parraudziba esoso razosanas sektoru! Izradas, vot nespej centralizeti parvaldit Latviju! Zalana plans ir ne tikai par ministriju skaita samazinasanu, tas ir galvenokart par birokratijas mazinasanu daudzu jautajumu lemsanu novirzot no MK uz attiecigajiem ministriem pa tieso (tad vairs nnevares stastit, ka VALDIBA ir pienemusi tadus un tadus MK noteikumus, ko nu es...), un galvenokart - tas ir par ministriju funkciju decentralizaciju uz 5 regioniem. Esmu parliecinats ka regionalaja limeni daudzas lietas valsti ir kartojamas ar daudz lielaku atdevi! Centralizeta valsts parvaldes sistema sevi ir apliecinajusi un izsmelusi pilniba, jamaina ir domasanas veids no centralizeta nozaru uz decentralizetu horizontali integretu (jo seit regionos uz vietas izjut cik labi saskan ministriju planotais ar realo dzivi!
muris
m
Zatlers, protams, nosauks Zalānu vai citu kādu no mākoņiem vadāmu putnu. Kas attiecas uz Urbanoviču - vismaz tiktu sakustināts šis no korupcijas smirdošais pīļu dīķis un, varbūt, parādītos vismaz kaut kāds ceļš no bezizejas. Ar līdzšinējiem muldētājiem, korumpantiem un vienkārši zagļiem mēs tikai vēl dziļāk iebrauksim muklājā. Es par Urbanoviču! Beigu beigās - nav jau skaistumkonkurs, un pie lielākajiem kretīniem, acīmredzot, arī viņš nepieder, citādi mākoņtēvs viņu sen jau būtu ņēmis uzskaitē.
Terorists
T
Sapņu Jānis.
Burbulis
B
Un būtu arī mans atbalsts. Darbi un fakti pierādījuši, ka latvieši nav spējīgi pārvaldīt savu valsti. Un patiesībā, citu tautu "jūgā" tā ir daudz dzīvelīgāka un plaukstošāka.
jenkjis
j
ja SC atmestu komunistus taka Rubis un maskavas atbalstu, un tai vieta butu Latvieshu social demokratu partija, tada kreisa partija kada ir piemeram pie varas zviedrija, nevis komunistu partija, tad vini uzvaretu. nesaprotu kapec vini to pashi nesaprot un maisaas ar visadiem komunistiem/chekistiem. pedejais ko latvijai tagad vajag ir vel lielaka maskavas influence par valsti
jkl
j
Viņu vajadzētu nosūtīt uz sarunām ar Sindicēto kredītu devējiem. Tādas pasaciņas sastāstīs. A tā man jis kaut kur Zjuganovu atgādina :)
elo
e
Trīs klauni.
L.L.
L
Latvijā nav līdzsvara starp profesionālo - vērtību radītāju ietekmi un politisko ietekmi uz valsts tautsaimniecību. Es tīši nerakstu EKONOMIKU, jo tā ir izgāzusies kalpodama tikai peļņas gūšanai dažiem...
k...
k
Urbanovic un SC ir vieniga ceriba! Parejie neko neprot!
urbis
u
tuklais branguls esmu es
Mans viedoklis
M
* <a *- paskataties šo video. Tad redzēsiet, kurp paliek tautas un mūsu nauda. Tā ir nekaunība!. Vajag aktīvāk pieprasīt aizliegt šādas mašīnas izmantot.
izbijis valsts patriots
i
Urbanovič mums jātiek laukā no grāvja mēs nevaram atļauties pārbraukt pāri ceļm lai atkal atrastos grāvī. ES SAPROTU ,SMAGI,BETŠOREIZ ATVAINO.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas