Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Urbanovičs: neesmu draudējis Latvijai ar Biškeku; taisnojas par aptauju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jo
j
seedeeja pie viena galda ar visaadiem Zurofiem, organizeeja zhiidu kongresu sheitan...pretiigs tips.
vodka
v
lai veicās Dzintaram parādīt "īsto" Urbanoviču !
no malas raugoties..
n
Protams ka Urbanovics kuda krievvalodigos pret latviesiem visai rafineti un viltigi. Taka isti Urbanovicu nav par ko sedinat cietuma. Atceresimies notikumus Cehija pirms kara. Ari tad sudetu vaciesiem bija vadonis ( uzvardu neatceros) kas Hitleram vislaik sudzejas ka sudetu vaciesi ir otras skiras pilsoni (krievi latvija ari esot otras skiras pilsoni) ka cehi vinus apbizo ( latviesi ari apbizo kreivus) viss beidzas ar to ka Hitlers devas aizstavet sudetu vaciesus no launajiem cehiem.. un protams neaizmirsa okupet visu Cehiju.. nu ko te var piebilst liekas ka Urbanovics vienkarsi izmanto vecas labas prakse parbauditas Hitlera metodes..
lapsa
l
Pilnigi pareizi, ir javersas drosibas policija un labi ka ,,Visu Latvijai,, ir uzrakstijusi vai rakstis iesniegumu par so nelieti Urbanovicu. Parak daudz lietas sanakusas kopa un Urbanovicam neizdosies izlocities! Bez minetajam aprakstitajam epizodem visi atceras ka Urbanovics solija no partijas tribines ,,plasas politiskas tirisanas,, var tikai minet ko tas nozime, bet Urbanovica kandidats uz iekslietu ministra amatu Adamsons kadus 6 menesus atpakal krievu MIX avize vai tamlidzigi jau runa skaidru valodu busot ,,plasi aresti,, Nav noslepums ka daudzi jo daudzi latviesi uzskata ka Kremla neliesa Urbanovica uzdevums ir izraisit kadas masu nesaskanas starp tautam un visa vainot Latviesus un lugt Maskavas palidzibu ,,aizstavet,, krievvalodigos no Latviesu ,,fasistiem,,. Atceresimies ka sadu provokaciju jau reizi Maskavai spidosu un perfekti izdevas realizet Gruzija. Vai ta bus Latvija neviens nezin bet mums jabut gataviem ka sada provokacija var atkartoties!
lasiitaaja
l
Kautkaads progresiivais nodoklis ir nepiecieshams, bet man praataa, ka jebkaads meegjinaajums runaat par to piedziivoja stipru pretestiibu no TP puses, kaa arii no Shlessera un Lemberga. Krievu oligarhi diez vai ir sajuusminaati par sho SC veelmi. Urbanovics veel zaudees. Saskanju gruuti panaakt!
Jukums
J
Protams, ir vajadzīga kompleksa visas nodokļu sistēmas kardināla maiņa. Tie no darbaspēka japārliek un patēriņu un nekustamajiem īpasumiem. Protams, ievērojot saprātu. Un eklskluzīvam lietām - ekskluzīvu nodokli! Jā, neaizmirstiet parakstīties par progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanu. Mani patīkami pārsteidza, ka daudzi no Vienotības to jau ir izdarījuši. Neviena gan no JL tur nebija - nez ko šie gaida? Laikam viņiem labāka liekas Krievijā pastāvošā nodokļu sistēma.
A.E.Voss
A
Nu kas tad nu biedri Urbanovič ? Kāpēc tāda neproletāriska gļēvulība un atkāpšanās no savām smagā kaujā izcīnītajām pozīcijām? Līdz šim man likās, ka jūs pareizi izprotat tekošo momentu, nu jau sāku šaubīties.
A.Drozdovs
A
Nu malači tie "Visu Latvijai!" puiši, kas aicina urbanu saukt pie atbildības!
K-K
K
... Seit jau iet runa par DUBULTMORALEM : ... Par SATVERSMES butibu un garu -- un A.K & V.V.F. u.c. tas degradaciju ... ... Par likumu, Partiju finansesanu -- un aktualo partiju $ POZITIVITATI ... ! ... Par likumu, Valsts Svinamam dienam -- un aktualo iespeju to darit latviesiem ... ! ... Par likumu: Valsts valoda -- un aktualo situaciju ...! ... Par likumu Naida kurinasanai -- latviesu sabiedriba un okupantu un kolonizatoru un tas paaudzes sabiedriba ...! ... un ta tik talak ad nauseum !!! ... Bet meginat noslept patiesas saistibas un politiskas simpatijas ir neiespejami tiem, ka Usikovam un Urbanovicam, kuriem ir tikai pretenzijas uz latviskumu, patriotismu un demokratisko ideologiju, jo tie nak no citu vertibu pasaules... un bezpratigi sak dizoties tikko saredz iespeju sanemt varu savas kepas, sava parmeriga alkatiba ! ... ...
boņuks
b
Jā, lai Urbanovičs nopublicē savas aptaujas rezultātu un pats iet uz cietumu atsēdēt sroku ! Tā tiktu apvienots patīkamais ar lietderīgo.
Bezdievis
B
p.s. par to aptauju - būtu pat interesanti uzzināt SC elektorāta sniegtās atbildes. Cik par savu nacionālo himnu sauc PSRS himnu u.t.t. Tas dotu īsto lojalitātes ainu.
Bezdievis
B
Urbān, Urbān, .. izlietu ūdeni vairs nesasmelsi. Viss ir jau skaidrs ar tevi, nav ko slēpties ar attaisnojumiem!
monitors
m
Ja Drošības policija patiesi, kalpo Latvijas valstij un ir pret vardarbību un nelikumīgiem nevieriem, pret naida kurinātājiem, kas grib izraisīt konfrontāciju valstī radīt nemierus tikai tā iemesla pēc, lai iegūtu varu valstī, tad Drošībaspolicijai būtu jāarestē Urbanoviča kungs, bet ja tā kalpo Kremlim vai kādiem tur vēl nezināmiem kakla kungiem, tad šis Urbanovičš nelietis paliks uz brīvām pekām un turpinās kurināt uz nemieriem valstī./// Slikti, ka tu nezini Latvijas likumus. Ir tāda lieta kā Saeimas deputāta imunitātes institūts. DP nevar kalpot valstij neievērojot likumus.
!
!
Ja, atradu. Tagad talak. Sakiet, ka nodoklis, ko piemerotu Maybach' iem vai jahtam, kas garakas par 20 metriem, vai algam, kas parsniedz 2000 Ls menesi, ietekmes jusu rocibu? Proti, vai jus domajat, ka sis nodoklis bagatakajiem (nosaciti bagatakajiem) kaut kada veida samazinas jusu maksajamo nodoklu apjomu? Varbut pat atbrivos vispar no tiem? Saksies Leiputrija? Jums neskiet, ka tas PVN vai citi nodokli, ko jus samaksajat ipasi nepiedomajot visados sikumos, tad ari sastada lauvas tiesu no visiem parterina izdevumiem? Jums ir bail no viena piecdesmit - simts latu maksajuma gabala, bet to, ka uz katra sola dzives dardziba (ko ne SC, ne JL nevar mazinat NEKADI) ir pietiekami augsta, lai tie piecdesmit lati RUKDAMI aizietu citos maksajumos, to jau jus neredzat, vai ne? :)
!
!
Jus izkopejat to no 24. lpp gara palaga, kura var ierakstit jebko? Kur tas ir lasams galvenaja UZSKATAMAJA 4000 zimju programma, ko veletajs vispar tures rokas? Nav?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas