Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Urbanovičs piedāvā devalvēt latu, Šķēle – agresīvāk cīnīties ar ēnu ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karlo
k
Kura partija kūrē VID ?Ja nemaldos,tad TP.Rezultāts,sakot po ģeržavnomu,-fakts uz ģīmja.
nokavēts novērojums
n
Es uzsāku zemtematu, par kuru man jāatbild. Lai klaidētu jūsu skepsi, pacitēšu pirmavotu angļu valodā (tas ir ko paši amerikāņi saka): "In US, one is punished for not using credit cards. Credit score, which defines interest rates, including but not limited to mortgage, car insurance, homeowners hazard insurance, is primarily linked to the number of credit cards one uses and the so-called credit history, length of credit history, type of credit used. Bottom line is that as long as you don't use credit cards, your credit score remains poor. It isn't good enough to use debit cards so that you only spend the money you have; it isn't good enough to be debt-free and pay all your bills before the due date. If you don’t use credit cards, you are punished. And guess what? The credit score is calculated based on secret proprietary software code of Fair Isaac Corporation (NYSE: FICO)." Un par visu pārējo - interneta okeāns ir pilns ar apstiprinošo informāciju. Smieklīgi teikt, ka šī ir viena filma, ko es jums rekomendēju. Bet tas ir labs punkts, no kura sākt - ja noskatāties "Money as Debt". Painteresējaties, ko saka paši amerikāņi, kādas jaunas kustības, tai skaitā balstītas uz labākajām viņu tradīcijām, tur tagad rodas. Pietiek dzīvot pīļu dīķī!
Arsts urologs
A
urbanovicam sen laiks iet parbaudities pie urologa, seja sarkana piepampusi skaidrs, ka urins neizvadas no organizma
Ieva
I
Orgsintēzes institūta zāles pret sirds un asinsvadu slimībām un demenci arī ir ar pievienoto vērtību un pieprasītas....Taču devalvācija te nelīdzēs.
nokavēts novērojums
n
Izlasiet pilnu informāciju par Eurocard un Barclaycard internetā (kaut Wikipedija), lai nebūtu ilūziju. Spriežot pēc tā, ka 'Zigis' saprot krieviski, viņš varētu zināt, ko nozīmē "hamstvo". Diez vai tas ir arguments diskusijā. ------------------------------- Ja kādam liekas, ka visa šī kārtība ir normāla, tad var jautāt, vai tik slikti bija laiki, kad latviešus pārvaldīja vācieši un krievi? Paskat, cik labi Vācija dzīvo tagad - priekš kam jums sava (ne)kārtība vajadzīga? Pastāstiet vāciešiem, ko jūs gribat, un ievēlējiet viņus sava Saeimā - lai pārvalda jūs; būs kārtība. Un nedusmojaties uz mani - labāk nopērciet sev 100 gramu humora.
ance
a
Paldies Dievam,ka SC nav nekādas teikšanas. Šķēlem nevajadzēja tādu ēnu ekonomiku radīt,nebūtu tagad jācīnās.
skuķis
s
šos te devalvētājus pašus vajadzētu devalvēt
Eva Braun
E
varenie padomdevēji .... vājprāts!
pamela
p
Ko tas devalvētais vecis ar vepra vaigiem te murgo?Laikam drīz kā Ķirsons pieprasīs maksātnespēju.Viņam taču visas smadzenes aptaukojušās ko tur var izdomāt,NEKO?Pat Šķēle jau nerunā par devalvāciju,JO SAPROT kas ir kas ,atšķirībā no PSRS komsomoļca.,kurš pats ir līdz ausīm Latgalē kontrobandā.Skat.6-o foto,tur ir viens solis līdz insultam.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Bija tieši trīstiltīgās Kraz markas smagās automašīnas,ar lielu metāla ietilpību,acīm redzot bija arī darbgaldi. Bet tas jau nav būtiski ,galvenais tas,ka viņi varēja atļauties pirkt ,nevis metālu kā tādu,bet daudz dārgākos gatavos metāla izstrādājumus pārkausēšanai,bet mūsu devalvācijas pretinieki vaimanā,ka mēs nevarēsim iepirkt primitīvas izejvielas pārstrādei.
pro
p
Palabo gan » Muļķu zemes pavalstnieks 13:03 Tie bija darbagaldi, nevis automašīnas. Tās nemaz tik daudz neražoja. ------------------------------------------------- ---------------------------------------- Japāņi tos pirka ne dēļ metāla, bet dēļ brīnišķīgām Sibīrijas dabīga koka kastēm, kas Japānā dauuudz lielākā vērtē, nekā kāds tur metāls... Līdz ko kastes `modernizēja` (no plastmasas vai sakausējuma vai....), tā momentā lauza līgumus.
pro
p
Pilsonis 12:12 Palasu un šermuļi pār kauliem metās, starp kādiem idiotiem jādzīvo! Reirs pie Dombura tādu idiotissma paraugstundu demonstrēja, bet lūk tauta atbalsta. Šķēle ir un būs pragmātisks politiķis, žēl, ka tauta tā notrulinājusies, ka nav spējīga atšķirt graudus no pelavām. Tagad dēļ plebejiem un skauģiem pragmātiskajai tautas daļai jācieš! Cik ilgi vēl šis murgs ar Vienotību priekšā un pakaļā turpināsies, drīz aptrūks pacietības un personisko iekrājumu! ------------------------------------------------ ---------------------------- Šķēle nav pragmātisks politiķis, bet pragmātisks kampējs: plēsoņa, kas norīs visu, kas kustas, vismaz 200 km radiusā ap sevi...
pro
p
Uz manas Visa kartes ir rakstīts AS SEB banka... Es, protams, nezinu, ko tas tieši nozīmē, taču tieši tāpat kā karte vienbrīd var nedarboties, var nedarboties arī lati vai dolāri vai juaņi... Tā kā baidīties no ASV nav jēgas - neviens nav ieinteresēts šūpot laivu. UN, ka baņķieri ienākumu izdevīguma ziņā ir tūlīt aiz laupītājiem, narkotirgoņiem un prostitūtām, ir labi zināms. Visos laikos un zemēs.
Palabo gan
P
Tie bija darbagaldi, nevis automašīnas. Tās nemaz tik daudz neražoja.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Atceros notikumu no padomju laikiem. Padomju funkcionāri priecājās,ka Japāna no PSRS iepērk metālietilpīgās Kraz markas smagās automašīnas. Kā vēlāk izrādījās, japāņiem bija izdevīgi jaunās mašīnas tūdaļ pārkausēt un iegūto metālu izmantot elektroniskajā rūpniecībā elektronisko izstrādājumu ražošanā.,ar lielu pievienoto vērtību.Jā,arī viņiem nav tuksnešu un daudz kā cita,bet atšķirībā no mūsu valdības,viņu valdībai piemīt veselais saprāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas