Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Urbanovičs: SC uzdevums ir pārņemt varu valstī

Saskaņas centra (SC) uzdevums rudenī gaidāmajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās ir pārņemt varu valstī un pēc tam skatīties ar ko dalīties, portālam Nasha.lv atzina SC līderis Jānis Urbanovičs.

"Mēs neesam nekāds interešu klubiņš. Mēs cīnāmies par varu," atzina J.Urbanovičs. SC Latgales deputātu kandidātu uzdevums rudenī gaidāmajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās ir iegūt vismaz 10 vietas parlamentā. 

"Vajag atlikt uz trīs gadiem diskusijas par valodas un vēstures jautājumiem un koncentrēties uz sociāli ekonomisko problēmu risināšanu. Pašlaik nav svarīgāka uzdevuma kā saglabāt Latvijas iedzīvotājus, sagādāt cilvēkiem darbu, ienākumus un cienīgu dzīvi," norādīja politiķis.

Lielākā bēda ir, ka mūsu valdību pašlaik vada parasts grāmatvedis, kurš bez iebildumiem pilda visus starptautisko aizdevēju rīkojumus, intervijā sacīja J. Urbanovičs.

"Viss liecina, ka SC būs nākamajā valdošajā koalīcijā. Bet tas pārāk daudziem nepatiks, un viņi būs gatavi darīt visu, lai mūs no šīs koalīcijas dabūtu ārā. To, ko piedeva Godmanim, Dombrovskim un visiem citiem – mums nepiedos," atzina J.Urbanovičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas