Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Urbanovičs vēršas pie Kalnmeiera pret Visu Latvijai! pārstāvja publikāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cūka
c
nu resnais taukmūli! sarunāji lieko! tagad turies kā vīrs un atklāj godīgi savus patiesos nodomus un to kam savu pakaļu esi pārdevis un kam plāno pārdot Latviju!
anonīmais šakālis
a
Komunistu cūkām ar likumu būtu jaaizliedz ieņemt valsts un pašvaldību amatus.
liga
l
.. Nu sis cilveks tikai demonstre savu vadibas stilu - ja pasaka, kaut ko, kas nepatik, tad uzreiz ar sankcijām. Cerams, ka vins NEKAD nebūs premjers - bails iedomaties, ka tiesas tiks nodarbinatas ar visiem, kas atlausies vinu pakritizet. CILVEKS, kas nemāk uzņemt kritiku un racionali to argumentet - tipisks padomju direktors.... ES GRIBU DZĪVOT CITOS LAIKOS - kur valda inteliģence, tolerance un racionalas diskusijas. Ar tiesībam nepiekrist " karaļa" viedoklim.
Nu gan!
N
Apmēram tas pats, kā meteorīta būšanas, puišeļu izdomātās pasakas u.c. Urbanovič, domā ar galvu!
Labais
L
Bezkaunīgais komjaunietis !!!
bezkauņa ļurbanovičs
b
No sirds nopriecājos, kad šī nelieša klajos vardarbības draudus kāds nosūtīja uz Prokuratūru. Tādam, kā pareizi norādīja Kiršteins, zābaks sejā ir labākais arguments. Es aicinu visus krietnos cilvēkus uzrakstīt Proķenei iesniegumu ar lūgumu izvērtēt šī politiķa nelietīgos draudus. Eh, kā viņš pelnījis nonākt aiz restēm!
lasiitaaja
l
No "poliitikja" nesaprotams gaajiens. Attaisnoshanaas tikai pavairo zinaataaju pulku. Parasti peec dumas izrunaashanaas labaak kluseet. Taa ir maaksla uz ko tikai rets poliitikjis speejiigs. Urbanovicha kgs. galiigi izgaazies ar savu suudziibu, jo taa tik pieveersiis uzmaniibu negatiivaa noziimee. Varbuut pat atbaidiis vienu otru, kas bravuuriigi sakaas veeleet par SC.
mja
m
Nabaga mankurtiem jau ir tā specifiskā īpatnība,ka viņi nesaprot, ka ir mankurti.
Eva Braun
E
nepiemirsti ,vecīt ,uzlaizīt Urbja spļaudekļus ,lai iegūtu viņa " intelekta gigantisko "spēku.... un sniegt pirmo palīdzību ,kad šis sarkanais maita sāks gārgt ar savām pāri plūstošajām naida asinīm aizrijoties ...
priede
p
Gribētos ticēt ka tu sarijies vodku,esi vienīgais,kas šo latviešu kapraci apjūsmo,jo tādu starp latviešiem nenormālo daudz nevarētu būt...
infa
i
gribētos ticēt, ka šeit komentē zem dažādiem nikiem tikai daži narkomāni un alkaholiķi jo tik daudz nenormālo vienkārši nemēdz būt...
xxx
x
Resnvaidzis Urba ir nobijies ne pa jokam! tavas dienas politikaa skaititas, sudzies kaut Putinam vai Medvedevam!
nekrietnais melis U.
n
Urbanovics pats nu beidzot ir iekritis, jo pats nesajedz ko runaaa! Malacis Visu Latvijai! Urbanovicu pasu vajag iesudzet par naida kurinasanu. Un anketa vienkarsi ir pretvalstiska! Par to uzreiz Saskanas centru var anulet!
pensionārs
p
Par savu taisnību ir jācīnās un jābeidz to cilvēku nomelnošana kas vēl cenšas ko darīt pats uz savas ādas to smu izjutis un atbalstu Urbanoviča rīcību,tā bedre ir dziļa un ja tādi apmelotāji tiek pie teikšanas tad savu dzīve atlikušo mežā pavadit un to arī ārzemniekiem domāts pārdot nu protams kādam no rietumiem lai pašiem arī bankā atlec.
Bugors
B
Urbim jābrauc pie tiem izraidītiem no USA krievu spiegiem un jāsadzied ar putinu vragi požgli radnuju hatu !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas