Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Urbanovičs: Zviedrijas ekonomiskā brīnuma labā nospēlējusi arī Latvija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Tagad, vārdu "Zviedrija" atvietojiet ar vārdu "PSRS/Krievija".
?
?
Palama krievus un viss paries?
cd
c
Patricini treknos vaigelus.....tautas aizstavi!
Milda
M
Jau izskatās pēc krieva.
Joņam
J
Kākoj, bet arī māru zini!
Dr.xy
D
Ivan Ivanovic Urbi,pec Tava murgojuma iznak,ka Latvijas Valsts,pirms krizes, bija viena no bagatajakam valstim pasaule,ja vareja pataisit Zviedriju par ekonomisko brinumzemi. Urbi,parstaj bazunet so meligo kremla propagandu! Vienreiz ari Tev bus jaatbild par sadarbosanos ar Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidniekiem.
Dzens
D
Nav zviedri balti un pūkaini, bet stāstīt par Latvijas artavu Zviedrijas ekonomikas labā arī ir pārmērība. Man arī ir grūti noticēt, ka Urbanovičam ļoti rūp tas, ka ar Latviju notiek.
aber
a
pec drizas tiesiskuma atjaunoshanas,kremla gangrenai piederigie degenerati noteikti sanems maksimalos sodamerus,un prieks ka zviedri nostajas latviehsu tautas puse,nevis utaino padomju civilokupantu bandformejumu. d d d
tautas fronte
t
Lai Latvija izietu no krīzes un varētu attīstīties, steidzami jāķeras pie Tautas Frontes (var būt arī cits nosaukums) izveides, kas izanalizētu iepriekš pieļautās kļūdas, izstrādātu valsts attīstības plānu un sekotu tās izpildei. Patreizējie politiķi domā tikai par savu kabatu vai arī ir ar vāju mugurkaulu. Tā mēs Latvijā visu laiku tikai epizodiski kaut ko "pļurkstam", bet nav vienota, stingra un pamatota plāna izaugsmei, ņemot vērā iepriekšējās kļūdas!!!
!!!
!
Šie Vārdi vietā! Kā kulaks uz acs!
tenis-penis
t
ko tas kremla pakalminš te vemj!
Lats ar dolāru.
L
Pareks principā bija bumbiņa ar deglīti,tikai nezinu,vai speciāli konstruēta,vai radās aiz nelikumībām ,zagļu un kampēju tradīcijām.
latvānis
l
Juoņ,un kai ir ar krīvim?un tavu Parexu? Mēs jau sēžam tavos krieviskos mēslos ,bet aizņemamies no Zviedriem,jo krīvam nav pat naudas sovim pensionarim. Nūzoga ~ 10 miljonus no mūsu bārnim,Jūņ!Ja biutu švaki,krīvi muktu da Putina,bet ņivīns pat nadūmoi.Kur lobok kai Latvijā,komsomola latgaļ?! Nadzisinoi muti,orā - 30!
Pēteris
P
Investīcijas turpinās sūkt no Latvijas Zviedrija. ZVIEDRIJĀ IR SPECIĀLI RADĪTS PĒTNIECĪBAS UN ORGANIZATORISKS INSTITŪTS VIRZĪTS UZ ĀRPOLITIKU 10! 10! 10! GADU NĀKOTNES DARBĪBAI ĀRZEMĒS. Zviedri visu šo ir izplānojuši, nu gudri jau virza kautko jaunu. ES VIŅIEM TICĒŠU, JA LATVIJĀ VEIKS LIELUS PASŪTĪJUMUS, PĀRTIKAS PASŪTĪJUMUS- RUPJMAIZI, AITAS GAĻU SAVIEM TURKIEM...
vuarzazi
v
Zviedrija, salidzinot ar Krieviju, ir maz rijusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas